Premier screenshotok az új Obsidian játékból

  • Írta: Daks
  • 2008. április 4.
  • Képek
Link másolása
A SEGA és az Obsidian legújabb, akció elemekkel dúsított RPG játékában, az Alpha Protocol-ban Michael Thorton CIA ügynököt kell majd irányítanunk.
A SEGA és az Obsidian legújabb, akció elemekkel dúsított RPG játékában, az Alpha Protocol-ban Michael Thorton CIA ügynököt kell majd irányítanunk.

Michael barátunk munkájából kifolyólag mindenféle életveszélyes ügyekbe keveredik majd, így maga a játék is az akcióra helyezi a hangsúlyt. Az előzetes hírek szerint az Alpha Protocol stílusa a Mass Effect, az Indigo Prophecy (Fahrenheit) és az Uncharted keresztezésével jött létre, persze ami a játékmenetet és a lehetőségeket illeti, míg a skill rendszer a Fallout-ra fog hajazni. Jól hangzik mi?
2.
2.
JcGross
Nem hiszem, hogy az Indigo Prophecy beleépítése jó ötlet lenne. Nem tudok olyat mondani belőle ami ne lenne szar 1 akciójátékba.

(Félreértés ne essék, nagy rajongója vagyok a Farenheit-nek, de azért, mert kalandjátékból a legjobb amit valaha láttam, és azok az elemek inkább a kalandjátékokba illenek.)
1.
1.
Textmanus
Fahrenheit, mass effect, fallout skillfa? :D

Már csak egy fasza kis engine kell alá és minden jó lesz. :)

Kíváncsi leszek, mit hoz ki az Obsidian és a Sega ebből.

Az Obsidianosok nagyon is értenek rpgkhez kérdés, hogy a SEGa mennyire, reméljük két részre tagolódik a két cég fejlesztése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...