Az első Deus Ex 3 tervrajz, és egy kis Thief 4 hír

  • Írta: Daks
  • 2008. április 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Dupla meglepetéssel szolgált ma számunkra az Eidos Montréal, ugyanis nem csak újabb reménysugár érkezett a Thief 4-ről, de egy Deus Ex 3 képet is kaptunk!
Dupla meglepetéssel szolgált ma számunkra az Eidos Montréal, ugyanis nem csak újabb reménysugár érkezett a Thief 4-ről, de egy Deus Ex 3 képet is kaptunk!

David Anfossi, a stúdió egyik vezető munkatársa tette közzé a fenti képet, és elmondta azt is, hogy a harmadik epizód munkálataira a sorozat első részeinek díjnyertes tervezőit kérték fel, természetesen azért, hogy a folytatás minél jobban visszaadja a régi hangulatot. Az Eidos Montréal a Deus Ex 3 mellett egy még bejelentetlen, T betűvel kezdődő titkos projekten is dolgozik, mely a pletykák szerint a Thief 4 lesz, ezt erősíti meg az is, hogy a szintén ott dolgozó Stephane D’Astous a minap kicserélte Facebook avatarját egy Thief-es T-re. Ugye ez már jelent valamit?
12.
12.
alexielchan
Bocsi, skacok, nem akarok be(le)szólni, de a név Garret, és nem Geralt :)

Bár a két karakter - bizonyos szemszögből nézve - hasonlít :)
11.
11.
bitbandita
10.: én Geralt egészségére nyomtam két feles Vodkát ;)
10.
10.
TheSuffering
Az eredeti tervezőgárda. Úgy érteni, hogy régi ION Stormos pasik?

Hát gecc, akkor megyek recsizni. Így elképzelhető, hogy úgy tudják majd visszahozni a DeusEx nevet a 2. rész utáni nyomorból, mint anno a Tomb Raidert a Legened-el. Annyira várom már, innom kell valamit.
9.
9.
MatNob
Ohh. Deus-ex. nálam az a játék volt anno a Zisten. Még most is megvan valahol. Persze eredetiben. Sajnos a Thief-hez nem volt közöm, de lehet, hogy megszerzem őket, kíváncsi vagyok.

remélem a Dexben tényleg sikerül az első rész hangulatát visszahozni. Az valami frenetikus.

+ ha már így visszanyúlnak a régi nevekhez, összedobhatnának egy Anachronox 2-t is :) Bár sajnos az nagy anyagi bukta volt, pedig az egyik kedvenc játékom máig is!
8.
8.
bitbandita
Dari ezt hogy érted? Nálam semmi baja, ráadásul nagy(obb) felbontású texture pack-el használom.
7.
7.
bitbandita
jeeeeeeeeee Geralt mester visszatér! A szemét kilopom mindenkinek... :)
5.
5.
huszti
tihef rulez..isten...mint a pop:D
4.
4.
Dari
új Thief... tökjó... kár hogy még a 3alatt is néha meghal a gép :D
3.
3.
ironwill
Guwrovsky, nem csak te... nálam a commandos 2 volt a csúcs igazából, a játék-hosszát, -élményt tekintve. A comm3 is jó volt, egyszerűsödött az irányítás, de... csökkent a karakterek száma, csökkent a játék hossza :( A Strike force-ról ne is beszéljünk. Jó-jó, de nem hozza az előzőek hangulatát. (ettől függetlenül itt csücsülnek a polcon) A comm felülnézetben az igazi. Nagyon várom, hogy jöjjön új comm, de az eredeti stílusban... addig sírjunk együtt XD
2.
2.
Guwrovsky
Szegényeknek sok jó (talán nagyon jó) játékaik vannak, csak kevesen vannak akik igazán értékelik... (Én még most is sírok a commandos sorozatért...)
1.
1.
Ghost
Régi hangulatot hozó Deus Ex és az új Thief? Belehúzott Eidos, remélem nem buknak bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...