Az Unreal Tournament 3 és az Xbox 360 helyzete

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Rég hallottunk már az egyik legnevesebb multiplayer játék legújabb részének, az Unreal Tournament 3-nak az Xbox 360-as változatáról.
Rég hallottunk már az egyik legnevesebb multiplayer játék legújabb részének, az Unreal Tournament 3-nak az Xbox 360-as változatáról.



A Playtation 3-ra megjelent változathoz a tulajoknak már ingyenes pályák letöltését is lehetővé tették a készítők, holott az Xbox 360-as verzió körül nagy csend uralkodik. Megtörve a nagy hallgatást, Mark Rein elárulta, hogy ugyan nem úgy haladtak a munkálatok, mint amennyire szerették volna, de azért készül a Microsoft dobozára szánt verzió is. Az Epic fejese szerint április 17-én Las Vegasban megrendezendő Midway's Gamers Day keretein belül újabb információkkal gazdagodhatunk a játékkal kapcsolatban.
7.
7.
[HUN]ter
ne reklámozd ezt a faszságot már mert már nagyon idegesitö
6.
6.
felegyi
5.
5.
MetalLord
A legrosszabb ebben az újban az, hogy nem lehet benne olyan jó ugrásokat és mozgásokat csinálni. Pedig a 2004-ben nagyon tudtam ugrándozni és sosem tudtak eltalálni, ebben viszont nem lehet megcsinálni, mert kivették a játékból...
4.
4.
Dentis 360
Nincs meg a régi varázs,csak csili-villi grafika.De az nem elég.Engem ami bosszantott az új részben,hogy egy csomó régi kedves játékmódot kikaptak belőle!
3.
3.
ThurGrek
már úgyis az összes Xbox-os PCn végigtolta sztem...
2.
2.
k_mark93
Nekem is vannak szép emlékeim a régi részekkel kapcsolatban(nagyon sokat nyomtam)De ezt az újabbat csak 1 hónapig bírtam aztán meguntam:S.Valamiért nem jött be.De attól függetlenül remek játék.:)
1.
1.
tjames
Én is sokat Unríleztem régebben, mikor polgári szolgálatban a volt középsulimban voltam rendszergazda. Előfordult hogy egy-egy számtech órát kellett helyettesítenem, vagy délutáni számtech szakkört vezettem. És mivel én olyan jófej vagyok ;) soxor Unríleztünk. Az egész csoport. Marha jó volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...