Megugrottak a PlayStation 3 eladásai Európában

Link másolása
A legfrissebb felmérések szerint a Gran Turismo 5: Prologue startja felpörgette a PS3 eladásait, így több helyen is győzedelmeskedett a Sony újgenerációs masinája.
A legfrissebb felmérések szerint a Gran Turismo 5: Prologue startja felpörgette a PS3 eladásait, így március utolsó hetében több helyen is győzedelmeskedett a Sony újgenerációs masinája.


A PlayStation 3-ból a március 29-ével zárult héten több, mint 150.000 darabot értékesítettek Európában, így még az általában remekül teljesítő Nintendo DS-t és Wii-t is maga mögé utasította a Sony masinája. Egyértelműen jó stratégiát választott a japán cég a Gran Turismo 5 Prologue verziójának piacra dobásával - a számokat az alábbi linken lehet megnézni:

89.
89.
Zs19
Most mi ebben a hihetetlen, veszek egy ps3 -at egy honapon belűl..Ennyi.
87.
87.
Pain
zs19nek igaza van. az emberek nagyrésze azér vesz x360at mer lehet rá írni játékot. bár egy dl-dvd mégiscsak 500Ft körül van nem 50.
86.
86.
Vikitiki


Zs19

te mit veszel esetleg levegőt
85.
85.
Vikitiki


lac15

te meg eggy szar csicska vagy menj anyádba
83.
83.
Zs19
(50 forintos dvd-be kerűl neki a játék)
82.
82.
Zs19
Gyerekek amit itt lerendeztek....Most őszintén, az x-box 360 -at azért veszi a nép mert 50fointos dvd-be kerűl neki...Mindenki tudja hogy a ps3 nem-rég indúlt, nem mondhatja egy x-box fan sem hogy már kihasználták a motorját a gépnek..Kell még kb egy év..És akkor már simán alázza a 360os játékokat..De mindezt meg kell fizetni. És nekem itt jöhet mindenki azzal hogy így meg tudnám venni meg úgy, senkinek nem az-az álma hogy havonta 16000ft -ért játékokat vegyen...A ps3 alázni fog, de szó se róra, hogy az x-box 360 is egy nagyon jó konzol!
81.
81.
Pain
Elég már basszus ez kicsit hosszú vita lett!

Tök mindegy ki mit mod, ugyan az lesz mint az Xbox vs PS2 volt.

Most is a PS3 lesz a tuti befutó. A microsoft megint nagyívből sz@rik majd a boxra és pár év múlva szépen elfelejti a gépét, csinál újat ami drága lesz, de asse fog szebb grafot nyomni mint a ps3. főleg, hogy a sony 8-10 éves pályafutást szeretne neki. am szerintem ha annyit kihúz mint az elődei akkor már tökéletes.

címek terén pedig a ps hazavágja a boxot. Mindig azt látom, hogy Gears of War így meg úgy. Az a játék közelébe sem érhet a metal gear solidnak. nézzük csak van még valami nagy név boxra? Fable2 azt nem tagadom sajnálom, hogy nem lesz psre, de majd pcn. na valahogy itt vége is a nagyon nagy exklúzív nevek box tájékán. Psnél viszont még lesz olyan amiket biztos, hogy az egész világ ismer. Mer szerintem, ha egy olyannak mondod, hogy Final FAntasy aki régóta játszik konzolon biztos hogy ismerni fogja. ilyen nagy címet a box nem tud felhozni. Sőt god of war, ha jól tom(és jól tom) a 2. része nem egyszer alázta be az x360as(és ps3as) játékokat. szal játékok terén egyértelműen a ps3 a jobb választás, 100%, hogy hosszabb élettartama is lesz, szebb külső, stb... azt nem tagadom, hogy télleg 100%ban a ps3 pártján állok, de szerintem van miért. aki nagyon elvakult boxos az nem fog tudni nekem olyan nagy címet előhozni ami lemosná a pályáról a ps3 akármeik nagy címét! az meg nem érdekel, hogy mit mutatnak a számok. Jelenleg a GT5 grafja alázza a boxot. és még fogja is egy ideig!
80.
80.
G Logan
meg te kötekedsz és jobban értek hozánálad te csak ugyesen másolsz semi mást nem tetél ezt bárki meg tudja teni és evel feszitesz hogy milyen okos vagy már megint te égeted magad te kb valami kis15- 16 éves pöcs lehetsz aki kurva okos mert másol de rá dásul nem is jól ha csináltad legalább normálisan nem box pártin most mentenéd magad hogy szereted a pst de nem csak enél a hir nél már máshol is szidtad a sonyt , a pc tudásomal hiába jösz le pereg rolam nem hiszem hogy te tudsz hackelni vagy 3d animáciot vagy akár 2d video játékot csinálni. de nem fogok semit bizonygatni egy hisztis kis hülye gyerek nek ismét azt mondom meny játsz a boxal az valo neked.
79.
79.
Glek
Mert akkor mégis mi az értelmes megbeszélés??? Hmm?? Szerintem én is azt csináltam... :P Leírtam a tényeket, aki ért hozzá az felfogja, és elmondja a véleményét a másikoldalról... az már más tészta, hogy van néhány ovodás itt akik erre nem képesek, és kínai az amit írtam nekik. Hát én kérek elnézést. :P Tévedés ne essék, nem a box felé hajlok... az igazság felé. Az igaz, hogy Xboxom van, de magát a PS3-at jobban szeretem, és imádom a Sony-t (a cuccaim jó nagy része Sony), csak röhejnek tartom, hogy valaki kitakálta, hogy a PS3 erősebb és akkor az így is van. És az ilyen általános iskolás kis fanboyok bedőlnek nekik, mert a 3,2 GHZ + 7 mag kifejezésnél véget is ér a tudásuk. :P Talán ha kicsit jobban értenél hozzá G logan felfognád amit írok. De mivel fingod sincs, szeritnem csöndben maradhatsz. Nah én itt befejeztem! Ágyesz bogyesz!
78.
78.
G Logan
én veled egyetértek mert én is legfökêpen a játékok miat vettem meg nekem is ainkább hozá huzot a szivem de rajata kivül van wii meg pc- m de én csak azt akkartam mondani hogy minek kell minden ps3 be belekötni én pl nem megy minden box hirhez és nem mondom hogy milyen rossz meg mit nem tud enyi.
77.
77.
lac15
jajjjjj ez már rendesen fáj amit ti itt csináltok

vikitiki: anyi eszed van amenyi látszik



Glek: kicsit látszik hogy box fan vagy, de azért vmiben igazad is van, de a ps3 erősebb az tény most hiába mondod azt h a cell nem ér semmit mégis odaveri a box prociját

a 2 konzolban lévő vga-ról meg nem tudok sokat szal erről no comment



G Logan: te ugyanaz vagy mint Glek csak másik oldalról

vmiben neked is igazad van



nekem ps3am van, bevallom énis kicsit afelé hajlok



de ahelyett hogy veszkednétek

megkéne értelmesen beszélni

ugyis mindig az lesz mindenkinek jobb ami a sajátja

és ugyse az fogja eldönteni a konzolháborut h melyik az erősebb

hanem a játékok és az egyéb szolgáltatások
76.
76.
G Logan
Ja és akkármenyre erölködsz ugyis mindeki a ps3 tarja erösebbnek és a interneröl másolt adataid senkit nem érdekel mert rajtad kivül mindenki tudja hogy a fele kamu, na enyit eröl 12 éves szuper hös barátom. na szoval kinek fáj a igazság a ps3 minden hol ugy ismerik hogy a világ legerössebb konzola mig a xbox 360 at tojás sütö vagy kenyér pirito semit nem irnak a teljesitményéröl mert szar csak a ilyen hülye mindent elhiszek amit a neten látok gyerekeket lehet becsapni minte de valaki nek ilyen gyagyásnak is kell lenni, hogy lehesen rajta röhögni.
75.
75.
G Logan
Egyetlen ember aki röhej meg dedos az te vagy itt hisztizel mert senkit nem érdekelnek a idiota irásaid pulsz meg akkarod magyarázni hogy amit a mérnökök meg a szakemberek állitanak nem igaz, gondolkodj mielöt irsz. mindegy haver te vagy a nagy 12 éves hös aki megmenti a játékosokat a ps3 tol meg a cell processortol, álitom figod sincs milyen baromságokat irsz de nem számit legalább lehet rajtad röhögni te viccesebb vagy mint gyurka.
74.
74.
Glek
Röhej néhány idióta lúzer!!! Hihetetlen, hogy ilyen emberek még élnek! :D:D Nem baj, mostmár erről is tudunk! ^^

kezdjük ott ki szidja a PS-t? Vazz következő órán kérjetek a magyartanárnénitől szövegértelmezés korepetálást. :P:P

Ha szidnám a PS-t azt mondanám: AZ EGY HASZNÁLHATATLAN SZAR, FOS, CSICSKA GÉP... De nem így teszek. Csak tiszta tények elé állítalak titeket. :) Az meg hogy nektek fingotok sincs ilyenekről (ugye nem is várható ez el minden általános iskolás kis nyomoronctól) nem az én bajom. Fáj az igazság kis lúzerek. Nah jólvan befejeztem a dadáskodást... menyjetek vissza tanulni. Rátok fér.
73.
73.
Evil Ryu
nekem boxom van még se szidom a ps-t mert szerintem az is ugyan olyan jó csak drága.
72.
72.
Vikitiki
sok ps buzi van itt játszatok köcsögök

71.
71.
Vikitiki




TONYSAKKA

tévedsz x360 van meg acer laptop meg megvehetném a ps3 mat csak nem kell

neked meg mindent apu vesz vagy anyuci köcsög

:)))
70.
70.
Evil Ryu
Ja hogy miêrt vagy idiota luzer 1. meg akkarod magyarázni több tuccat embernek hogy a xbox360 erösebb mint a ps3 ami baromság már ne haragudj. 2. jössz a össze esküvés elméleted el a sony-rol. 3. látod hogy nemérdekli öket mit irsz akkor is errösködsz és nyomod azt idiota vakerod. Na látod te pont egy olyan arc vagy hogy neked 360 van akkor az a legjobb az ilyen idioták miat mint te kavarodik vita.
69.
69.
G Logan
te kezdesz okoskodni meg szidni a pst alaptalanul csak nem veszed észre hogy senkit nem érdekelnek a mondáid csak egy öszeviszág rol szedet szar. amugy te mondod hogy 10 éves pöcs aki hisztizik mert szarnak a véleményére. gondolkodj mielöt irsz jaj bocs elfelejtettem hogy te másolni szoktál. Menj játsz a boxal ne erölködj nem egy ez neked még meg fájdul a kis fejed.
68.
68.
Glek
Ohhh, brühühü fáj az igazság kis buzi ps-fanboyok??? :P

g logan te még mindíg röhej vagy... xD Nézz már magadra! Én kötekedek??? Olvasd már el az első hsz-d... nah ki kötekedik. Az hogy téged nem érdekel, egy dolog amit speciel nagyívben leszarok... :) De ez is csak téged minősít... hány éves vagy öcsi-pöcsi? 10-12?

70# nah melyik lúzer csinált már megint egy új acc-ot? Kezdelek unni titeket. :P Nah és vmi tény, hogy miért is lennék az. Tök poén, hogy van aki csak úgy dobálózik a véleményével... én legalább húzok ok-okozati viszonyt. :P Bár téphetem itt a számat... már értem miért olyan nehéz óvodában dolgozni. xD
67.
67.
Evil Ryu
Nem akkarok a ps3 fanboyok melé álni de te "glek" egy idiota vagy és nekik van igazuk.
66.
66.
G Logan
itt csak te kőtekedsz mert nincs igazad és senkit nemérdekelnek a másolt adataid. ha tetszik hanem van egy nem is kicsi tábor akinek a ps jobban tetszik és szarnak a hülye véleményedre . (ja ha én rsvegas akkor te gyurka2010).
65.
65.
Glek
Pl te??? Röhej vagy... :D Ha észrevetted volna, mióta megjelentél itt folyamatosan csak szidsz mindent. És akkor még én írok hülyeségeket... LOOOL rsvegas 2 (vagy mennyinél tartunk :D)

Fity, amég meg nem egyeznek az emberek ez a vita bizony élni fog. :)
64.
64.
G Logan
igen és ezért mentel innen sok ember mert mindig itt élvezkedik valami hülye gyerek.
63.
63.
G Logan
egyedül te élsz tév hitbe és ezt nem tudod elviselni de amugy te se irtál sok mindent legfeljebb sok hűlyeséget másoltál ide más lapok rol ami viszont sekit nem érdekell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...