Gears of War akciófigurák

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox360 egyik legnagyobb húzócíme kétségkívül a tavaly előtt megjelent Gears of War. A játék sikerén felbuzdulva megérkeztek az első akciófigurák.
Az Xbox360 egyik legnagyobb húzócíme kétségkívül a tavaly előtt megjelent Gears of War. A játék sikerén felbuzdulva megérkeztek az első akciófigurák.

Ugrás a galériához

Ki emlékszik még a valaha nagy sikert aratott G.I. Joe figurákra? Vagy a hálószövő Pókemberre? Esetleg a minden fegyverével felszerelt miniatűr Batmanre? A legtöbb szuperhősből gyerekeknek szánt akciófigurát készíteni hatalmas biznisznek tűnik, mivel rengetegen művelik. Vannak köztük minőségi darabok, de vannak nagyon gyengén sikerült próbálkozások is. Úgy tűnik lassan felfedezik, hogy nem csak szuperhősökből, hanem a videojátékok főhőseiből is megéri ilyen fajta figurákat gyártani. Kétség sem fér hozzá, ezek a darabok sokkal jobb minőségűnek tűnnek, mint a főleg bazárokra szánt változatok. A nem is annyira a gyermekeknek, mint a gyűjtőknek szánt Gears of War akciófigurák között szerepel a játék főhőse Marcus Fenix, hű társa Augustus "Cole Train" Cole, az ellenség soraiból pedig egy Locust Drone valamint egy Locust Sniper. Kíváncsian várjuk mi lesz a következő játék, amely beáll az akciófigurák sorába.
6.
6.
rafik
Szerintem idővel biztos lehet majd kapni, külön-külön is...csak mert ez a 190 dollár (ha jól láttam) elég dúrván hangzik...
5.
5.
MetalLord
Ezeket egyáltalán lehet kapni Mo.-n?
4.
4.
brolin10
Tomturbo ez egy 14 -es set nem? pack of 14 ez azt jelenti szerintem
3.
3.
demon68
de jó:D egy életnagyságú Boomer kéne
2.
2.
brolin10
Na van már star wars tfu figura is és most ez . De egyébként va halo1,2 figura is.
1.
1.
Callation
Simses figurák nincsenek? XXXD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...