Naruto: PS3 Project hírek és screenshotok

  • Írta: Daks
  • 2008. április 14.
  • Hír
Link másolása
Elnevezték a korábban csak PS3 Project néven ismert új Naruto játékot. A cucc az Ultimate Ninja Storm alcímet kapta, sőt ma friss képek is érkeztek róla!
Elnevezték a korábban csak PS3 Project néven ismert új Naruto játékot. A cucc az Ultimate Ninja Storm alcímet kapta, sőt ma friss képek is érkeztek róla!

A hivatalos amerikai Playstation 3 oldal frissült egy kisebb adag Naruto anyaggal, ebből szemezgetünk mi is. Az alcím tehát megvan, a játék az Ultimate Ninja Storm nevet fogja viselni, és ha jól vettük ki a leírásból, akkor stílusa hasonló lesz az Xbox 360 exkluzív Rise of a Ninja-hoz. Teljesen szabadon kalandozhatunk majd benne, a változás nagyjából annyi lesz, hogy a harcok ezúttal nem egy zárt csatatérre lesznek korlátozva, hanem bárhol megmérkőzhetünk az ellenünk kiállókkal. A 25 harcosból válogatva lehet majd három fős ninja csapatot is csinálni, a küldetések száma pedig kerek 100 lesz. Premier képek helyben.
8.
8.
missKakashi
11 nekem nem tudommiért de a db játékok nem jönnek be..



nem tudja valaki, hogy a shippuuden játék mikor jön be europába??olvastam olyat, hogy 2009vége felé..remélem tudtok valami közelebbi időpontot..meg jo lenne, ha ezt is kiadnák ps2re..bár a grafikát elnézve esély nincs rá..
7.
7.
G Logan
ha ilyen grafikája lesz akkor most verni fogja a dbz t is.
6.
6.
k_mark93
Külföldön már van egy ideje a Vegas2,és én onnan hozatom.Sokkal olcsóbb,ami itt 12.000Ft az kinn 4-5000XD:D
5.
5.
k_mark93
Egyetértek veled kancsoka!Bár én már kezdek belenyugodni abba hogy manapság a pc-t eléggé elhanyagolják:S Nekem is ez a kedvenc anime-m és már télleg elegem van ebből!(mondjuk nem panaszkodom most vittem végig a R6:Vegas 2-őt nagyon király játék!Csak ajánlani tudom) :)
4.
4.
kancsoka
Végre jöhetne egy ilyesmi játék PC-re is má a f... tele van vele xdxdxdxd

ez a kedvenc animém nincs xbox-om meg semmim és nem jön pc-re xd

3.
3.
metafenomÉN
3: Naruto sokkal összerakotabb és sokkal nagyobb a rajondó tábora. A Bleach az elején majdnem bukás lett, aztán életbe tartották de sosem lett igazi "nagy anime" .Egyébként szerintem a Bleach sem rossz de megértem miért Naruto játék lett.



2: Ez a foscsomó egy nagyon profi játék lesz tökéletesen az anime hangulatában.

A grafikája enél jobb már nem lehet mert ilyen az anime is és mozgás közben is jól nézett ki. Szerintem egy nagyon jó kis játék lesz belőle. Nem tudom mi nem tetszik need benne?
2.
2.
Vikitiki
mi ez a foscsomó

ezzel játszik valaki

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...