Képregény készül a Prototype alapján

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, nem csak a játékosokat és a sajtót győzte meg a Radical, hanem a DC Comics-ot is - őket annyira, hogy képregényt adnak ki a Prototype alapján.
Úgy tűnik, nem csak a játékosokat és a sajtót győzte meg a Radical, hanem a DC Comics-ot is - őket annyira, hogy képregényt adnak ki a Prototype alapján.

Superman, Wonder Woman és Batman után Alex Mercer lehet a legújabb képregény-szupersztár, a DC Comics-nak ugyanis a Radical rövid bemutatója után annyira megtetszett a Prototype, hogy képregényt akar a játék alapján készíteni. A történet, a hangulat és maga a karakter teljesen lenyűgözte a céget, várhatóan augusztusban már meg is jelenik az első rész. A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt. A sűrűn lakott New York City épületei közt már-már Parkour-szerű rugalmassággal mozogva Alex elpusztít mindenkit, aki az útjába kerül, hogy magába szívhassa azok külső megjelenését, emlékeit és képességeit. A közte, egy vírusos járvány, valamint a hadsereg és annak elit alakulata, a Blackwatch különítmény között zajló háromfrontos háború által feltüzelve a játékosoknak egy 40 éve létező sötét összeesküvést kell leleplezniük. A Prototype boltokba kerülése egyébként az ősz folyamán várható.
4.
4.
demon68
mindenből képregényt készítenek mostanában:)
3.
3.
Dr Kratos
Engem a játék jobban izgat,mint a képregény !
2.
2.
Metal fiú
1.
1.
brolin10
És ezt hol lehet majd kapni rendes újságosnál vagy csak képregény üzletbe?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...