Starcraft 2 - Infók és képek

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 17.
  • Érdekesség
Újabb információra derült fény a Blizzard boszorkánykonyhájában keszülő Starcraft 2-vel kapcsoltaban, valamint három darab képet is kaptunk.
Újabb információra derült fény a Blizzard boszorkánykonyhájában keszülő Starcraft 2-vel kapcsoltaban, valamint három darab képet is kaptunk.

Ugrás a galériához

A remélhetőleg idén megjelenő Starcraft második része sok RTS rajongó számára kötelező darabnak fog számítani. A ma is népszerű és nagyszerű első rész sikerei láttán hatalmas a nyomás a fejlesztőkön, mert legalább annyira jó játékot le kell tenniük az asztalra, de ha lehet, még jobbat. Az új információk szerint, a közelgő folytatáshoz egy sokak által kedvelt map editor is jár majd, amellyel elkészíthetjük a számunkra legmegfelelőbb pályákat. Ezen kívül elkészült egy Blizzard által készített írás, amely a Starcraft történetét meséli el, hogy aki elmulasztotta volna az első részt, ne maradjon ki a remek történetből. Az információk mellé három új képpel is gazdagodtunk.

A történet mindkét része itt olvasható:
Story so far...
8.
Ghost
Köszi, kicseréltem a képet.
7.
Bloodrose
Nem az a szerelő csávó volt az új concept art kép? Ez a bolygós korábbi.
6.
Tocsek
a 3. kép az a kamu kép, április 1-ja alkalmábol készítették..
5.
temes69
ezt a játékot tuti megveszem eredetiben:) sc1 is nagyon jó a mai napig, ha a második rész az első szintjét hozza, nyilvánvalóan jobb graffal, már akkor ütni fog mindent. supreme commander is jó volt, de nem teljesen tartoznak egy csoportba.
4.
Ghost
Igen, afféle felvezetése a második résznek.
3.
Dcrysis02
Én ugytudtam hogy az Editort már az elejétől fogva tervezték hogy benn lesz...
2.
DAud_IcI
Talán vmi rejtett utalás. Űrorkok példáúl? xDAmúgy miféle írásról beszél a cikk? Az SC történetét, vagy legalábbis a terrán kampányt már megírták a Tűzkeresztségben(by Jef Grubb). Vagy ez csak afféle rövid útmutatás, ami pl a WarCraftos manga elején volt? Az mellesleg elég sci-fi-s is volt ahhoz, hogy akár tényleg egybekösse a War és az SC univerzumát...
1.
zsocwargear
Hm, mit keres Azeroth azon az űrtérképen?Néha komolyan azt hiszem, hogy a Blizzardosok szegényesek névválasztás terén. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...
Advertisement