Terítéken az új Brothers in Arms

  • Írta: Daveout
  • 2008. április 17.
  • Hír
Link másolása
Nagyon sokat kellett várni rá, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway-ről ismét halljunk, de a mai nap újra villantott magából egy darabot ez a produkció.
Nagyon sokat kellett várni rá, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway-ről ismét halljunk, de a mai nap újra villantott magából egy darabot ez a produkció.


A francia cég úgy látszik nagyon kitesz magáért, mert a most látható trailer is igencsak mutatósra sikeredett! Nem mellesleg az is kiderül a képkockák végén, hogy kedvenc második világháborús FPS-ünk idén augusztusban jelenik meg PC-re és mindhárom konzolra. Reméljük most betartják ezt az időpontot és hamarosan visszatérhetünk Matt Baker szerepébe.
10.
10.
Aramisz93
9.
9.
HeadShot88
Jó a trailer na meg a játék!!! Várjuk szeretettel:Dl
8.
8.
Mat00
6: Nem akarok kötözködni, de ^^Platform: PC, PS3, X360, Wii. Amúgy nagyon várom már! Nagyon jó játék! :)
7.
7.
Jery
Van egy aprocska jatekhiba! MG-42 gepfegyver alvanyzata a levegoben lebeg. Remelem, h majd kijavitjak ezt a kis hibat!?
6.
6.
Gyurk
Nem szeretnék kötözködni de egy apró szépség hiba van a szövegben: "PC-re és mindhárom konzolra". Melyik a harmadik konzol?
5.
5.
westZsolt
4.
4.
Dr Kratos
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ KÖLL !!!!!!!!! Komolyan mondom srácok sírva fakadok örömömben,hogy idén ekkora címek jönnek mint pl az újj BIA ,Gears 2, Killzone 2, Far Cry 2, Fallout 3, Resi 5, Prototype, GTA 4, Grid,Dead Island ! és még sokan mások !!!!!!!!!!!
3.
3.
ironwill
Csak annyit mondanék, mint a késes katona a végén: ááááááááááááááá! :) Hurrá, végre! De sokára jön.. csak átvészeljük addig valahogy.. most nagyon megy az ubi szekere (assassin's creed, rainbow six vegas), szóval bízom benne, hogy hozni fogják a tőlük megszokott minőséget.
2.
2.
McDuff
azt h ellőtte a tagnak az ujját:Omeg baker is sebhelyes lesz?b.szki anyni mindent kérdeznék erről a játékrol,rohadtul de váromxDimádom a BIA-t jobban mint a CoD-ot!!!!remélem azért marad minden oan "BIA-s" mint ahogy azt megszokhattuk neh elcsesszék itt a sok újjítással...videokon nem láttam még de maradnak benne a katonák sérülései?pl leszedi a gránát a lábát v a kezét...azok yok voltak
1.
1.
tjames
A szencségit Dave! Ezekszerint meglőztél! :) Én is beküttem!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...