Letölthető a Kung Fu Panda demója

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 18.
  • Letöltés
Link másolása
Májusban kerül mozikba a Shrek alkotóinak új animációs filmje, a Kung Fu Panda, ezzel együtt pedig a játékadaptáció megjelenése is vészesen közeleg.
Májusban kerül mozikba a Shrek alkotóinak új animációs filmje, a Kung Fu Panda, ezzel együtt  pedig a játékadaptáció megjelenése is vészesen közeleg.

A létező összes platformra megjelenő játék közül a PC-s verzió kipróbálható változata érkezett meg elsőként - a több, mint ötszáz megás telepítő fájlt az alant belinkelt tükörszerverekről rángathatjátok le. A végleges játék egyébként 13 pályát tartalmaz majd, emellett lehetőség lesz co-op mókára is. A filmben, és így a Kung Fu Panda játékban is olyan neves hollywoodi színészek hangjain szólalnak meg a karatés állatok, mint Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan és Seth Rogen.

AtomicGamer
ComputerGames.ro
FanGaming
FileFront
Gamer's Hell
Internode Games Network
PixelRage
8.
8.
roli60
valaki segítenne hogy,kell letölteni a kung fu panda demoját köszi
7.
7.
Gula
bocs nem 40 mega uszott hanem 400
6.
6.
Gula
nemtudom hogy vagytok vele de nekem csak a windows mellé akart befurakodni....elöször mikor a varázslo inditja elfele a cuccost mar akkor lezabalt a windowsos particiorol vagy 400 megát ami utanna eltunt voln merthogy ideiglenes fajl mar abban az esetben ha nem szakad meg a telepites beraktam a150 GB vel rendelkező prticiomra hogy telepitse telepites közbe zabal a C ről a helyet a felénél félbeszakadt azzal indokolva hogy nincs hely és a C ről elúszott 40 mega amit lemezkarbantartassal sem es semmivel sem tudok visszacsalogatni
5.
5.
Glek
Poén! :D Mondjuk szívesebben Vegas 2-zök :) Viszont a filmre kíváncsi vagyok! Úgysincs egy túl sok jó film most a mozikban....
4.
4.
alister
Jáááááj!

Leszedtem a demót és nagyon tetszik:D:D:D olyan kis aranyos verekedős és még szép is!

És a legjobb h gonosz vaddisznókat kell megverni:D
3.
3.
Metal fiú
tetcikkkkkkkkkkkkkkkk le szedemmmmmmmmmmmm
2.
2.
westZsolt
Mászkálos verekedős gyűjtőgetős Sztem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...