Új Alone in the Dark mozgóképek

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 21.
  • Videó
Link másolása
Öt darab videó látott napvilágot a túlélőhorrorok legújabb tagja, az Alone in the Dark kapcsán. A június 20-án megjelenő játékban rengeteg borzongás vár ránk.
Öt darab videó látott napvilágot a túlélőhorrorok legújabb tagja, az Alone in the Dark kapcsán. A június 20-án megjelenő játékban rengeteg borzongás vár ránk.


Végre betekintést nyerhetünk, hogy valóban milyen is lesz az Alone in the Dark, mivel a videók ingame jeleneteket tartalmaznak. A kihalófélben lévő túlélőhorrorok becsülete forog kockán, bízzunk benne, hogy a játék megfelel majd az elvárásoknak, és nyáron sok rémült éjszakát okoz a játékosoknak.









23.
23.
Lotheran
hm biztos tuti game lesz!!!tudja vki mikor jelenik meg?
22.
22.
dareal
21.
21.
Ghost
Úgy tűnik GameTrailersről le kellett szedniük a videókat. Aki eddig látta, nagy szerencséje volt, aki nem, az szerintem hamarosan megtekintheti. Remélem.
20.
20.
tjames
#17: Lassan egy rugóra jár az agyunk :)
19.
19.
Metal fiú
áááááá istenem nem biromkiiiiiii :D legyen már DEMOOOOOOOOOOO
18.
18.
raikoh
ja az official -ról is eltűntek,de minden esetre kötelező darab,a zene engem a régi myst4-re emlékesztet,most az igaz ,hogy ps3-ra csak Q3-jönn ki??? eszem a szívüket!!!!!
17.
17.
dareal
leszedték a videókat, vagy wtf?
16.
16.
dareal
13 nevetni fogsz, de pont arra gondoltam, amikor írtam :D törölni már nem töröltem, bár nem gondoltam, hogy vlki is lesz ilyen szemfüles :)
15.
15.
G Logan
14.
14.
Kocsis92
azt tom hogy nem az első,de nemtom pontosanXD
12.
12.
tjames
#12: Ki vagy te, a Péli Barnabás? átjön... :)
11.
11.
dareal
11 képzelheted, hogy mennyire várom :) az 1-2-3 mind kötelező jellegű volt, a 4-et elszúrták szerintem (nekem vlhogy nem jött át).
10.
10.
Kocsis92
áá ez nagyon bejön,csak kicsit furcsálom a vért,de annyi baj legyen:D vérontásra megnézek vmi filmetXD am igazavolt a kardozósbácsinak azt lehetne még fejleszteni,de az naon bejön hogy nem teljesen kihalt a város:) meg az a városi kocsikázás ahog esnek a házak ááá:D:D:D ISTEN:D:D eddig nem volt egy alone in the darkom de ez KÖTELEZŐ darab
9.
9.
wolf15
Jónak néz ki! De ha ennyire rámentek a realitásra,akk azt az autós dolgot minek rakták bele?(mindenki tudja h csak a filmekben van ilyen :D).

Valaki tud PC-s gépigényt?kösz i;)
8.
8.
westZsolt
Zsíír:P Silent 5, resi 5 stb kőzőtt miet nyújt az itt a kérdsé:P
7.
7.
felegyi
Mi a rám szörnyek lesznek ezek??? Vámpírok vagy olyan zombik mint a Legenda Vagyok-ban!?
6.
6.
[HUN]ter
márcsak 8 nap gta 4-ig ! kircsi lesz !

4.
4.
Dr Kratos
1 kis kukacoskodás ,amúgy nagyon király ! 2-es videóban a kardozás elég gyökér ! Akkora szabjával odacsapnak 1-et ott hullik a végtag,na de majd a Ninja G 2-ben ! Amúgy nem tűnik rossznak, bár sztem Alan Wake , Resi 5, Sillent H 5,jobb lessz de majd kiderül !!!!!!!!!!!
2.
2.
LiMiT
Hát ez piszok jó lesz :DD És mi a legjobb??? Hát hogy jön PC-re :')
1.
1.
tjames
Ez egy ESSSZMÉLETLEN jó játék lesz. Legalábbis egyszeri végigjátszásra biztos. Viszont az ilyen történet alapú játékokban általában nincs nehézségi fokozat. (lehet ebben lesz, de általában NINCS) Ha emellé társul egy (a történetessége miatt valószínű) linearitás, akkor az újrajátszhatóságban rejlő plusz élvezet hiányozni fog belőle. Mivel gondolom ehhez multi lehetőség nem lesz (minek is, tök felesleges) ezért a játék élettartama nem lesz túl hosszú... Persze biztos lesznek akik többször is végigviszik, hisz a teendők sokféleképpen való megoldhatósága erre készteti a játékost. De pl bármilyen jó volt az Assassins Creed (nekem nagyon bejött), nem hiszem hogy nekiállnék még egyszer. Legalábbis nem egy éven belül. Szerintem ez is ilyen lesz nálam. Nagy nyálcsorgatás, majd ha kivittem, szerintem el is adom, annak ellenére hogy biztos jó emlékeim lesznek vele kapcsolatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...