STALKER: Clear Sky és a DX10

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 21.
  • Videó
Link másolása
Augusztus 29-én újra beléphetünk a Zónába, újra összecsaphatunk a szörnyűséges lényekkel és küzdhetünk a túlélésért ebben a kegyetlen világban.
Augusztus 29-én újra beléphetünk a Zónába, újra összecsaphatunk a szörnyűséges lényekkel és küzdhetünk a túlélésért ebben a kegyetlen világban.


A tavaly megjelent STALKER nem hozott akkora sikert, mint amit szeretett volna, de sok újságíró és játékos szerint igazán élvezhető játékra sikeredett. A folytatás sem várat sokat magára, nyáron már kezünkbe is vehetjük. A történet egy évvel a Shadow of Chernobyl eseményei előtt játszódik, megismerhetjük az akkori Zónát és helyszíneit. A grafikai újításokra nagy hangsúlyt fektet a fejlesztő GSC, a játék támogatni fogja a DX10-et is. A látvány nagyszerűnek ígérkezik, eddig még soha nem látott pompájában csodálhatjuk meg a katasztrófa helyszínét.
11.
11.
d15a5t3r
De faja! Nagyon jól néznek ki ezek az effektek! Pazar lesz!
10.
10.
Dcrysis02
9:nem kötekedni akarok de miért is uncsi a játékmenet?
9.
9.
felegyi
Meg az uncsi játékmenetet!
8.
8.
Ne4ndR
remélem most nem basszák el a célzást.
7.
7.
Dcrysis02
Remélem mostmár többen néznek a Clear Sky fórum felé ;D
5.
5.
Metal fiú
4.
4.
CB
Hát ez beszippantott...
3.
3.
k_mark93
Nem semmi!A shadow of chernobyl nem jött be de ezt 100 hogy kipróbálom,nagyon jól néz ki,remélem a játékmenet is élvezhető lesz.
2.
2.
dareal
várjuk, engem nagyon magával ragadott a világ. annyira, hogy gyorsan meg is néztem Tarkovsky Stalker című filmét (oroszul ;)) vagy 3x :) (nem mintha sok köze lenne a játéknak az eredeti műhöz, nem picit torzítottak rajta :))
1.
1.
Samsungkris
BRUTTÁLIS LESZZ ENNYI!kül szerintetek nem leszz túl Darkos?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...