Befejeződtek az Age of Conan munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Befejeződtek az Age of Conan: Hyborian Adventures munkálatai, a bejelentés mellett pedig fény derült az MMORPG végleges gépigényére és árazására is.
Befejeződtek az Age of Conan: Hyborian Adventures munkálatai, a bejelentés mellett pedig fény derült az MMORPG végleges gépigényére és árazására is.

Ugrás a galériához

A Conan világában játszódó online szerepjáték futtatásához legalább egy 3 gigahertzes processzor szükséges 1 gigabájt memória és egy GeForce 6600-as videókártya társaságában. Az Age of Conan megjelenése május 23-án várható, az alapjáték várhatóan a normális árkategóriában indul (a gyűjtői változat egy picivel többet kóstál majd), míg a havidíj körülbelül 13 euróra fog rúgni. A fejlesztők ígéretei szerint egyébként a boltokba kerülés után rögtön kiadnak majd egy javítást a játékhoz, melyben számos hibára találunk tapaszt - jövő héttől pedig nyílt bétateszt, FilePlanet-előfizetéssel bátran lehet jelentkezni!

4.
4.
tjames
Én ha MMORPG játékkal játszanék (amit meg fogok tenni amint megjelenik) az a DragonBall lesz :) Magávalragadó világ, alacsony gépigény :)
3.
3.
dareal
ámbátor kívánom, hogy jó legyen, lévén collectors edition külföldről berendelve :) (így nem a mamutot, hanem a rínót kapom, itthon csak a mamutos változat lesz ;))
2.
2.
dareal
kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz. a játékból rengeteg minden hiányzik, ami még nemhogy bétába nem került, de még kész sincs :D (alapelemek, szal nem vlmi high lvl content, pl full spellweaving, stb :))

dx10-re sem készült még el, sok jóra nem számíthatnak a startnál, szerintem.

1.
1.
Samsungkris
hehe jól lett optimalizálva jó gépigény ekkora mindenkinek van gratula télleg és majd jó játékot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...