Kalózkézen a Grand Theft Auto 4

  • Írta: Daks
  • 2008. április 23.
  • Hír
Link másolása
Még meg sem jelent a Grand Theft Auto 4, máris a szoftverkalózok kezére került. A jövő hétfőn érkező játék már tölthető az internetről - persze illegálisan.
Még meg sem jelent a Grand Theft Auto 4, máris a szoftverkalózok kezére került. A jövő hétfőn érkező játék már tölthető az internetről - persze illegálisan.

Többen is jelezték felénk, hogy méretes GTA 4 image fájlokat láttak kallódni egyes torrent oldalakon. Utánanéztünk, és a hír igaz, Niko Bellic Liberty City-s kalandjai valóban kikerültek a netre. Nem győzzük hangsúlyozni azonban, hogy a játékot TILOS letölteni, aki ezt megteszi, az törvénysértést követ el, és súlyos büntetésre számíthat. Természetesen azt sem szabad elfelejteni, hogy aki másolt GTA 4-gyel megjelenés előtt merészkedik LIVE-ra, annak a Microsoft kérdés nélkül egy életre letiltja az Xbox-át, ahogy azt a Halo 3-nál is tették. Ne kezdjetek tehát most vad keresgélésbe, várjátok meg inkább, hogy a GK SHOP futárja a jövő hét elején ráfeküdjön a csengőtökre!

68.
68.
xboxparadise
Azt olvastam hogy ez a verzio ami fent van torrent oldalakon Cenzurázott verió mert a ICON crackert csapat Ausztráliában törete fel a játékot és onnan származik.

De én most tesztelem teljes erővel a játékot eddig még nem tapasztaltam cenzurázott jeleneteket.
67.
67.
Goldps3
árjátok meg inkább, hogy a GK SHOP futárja a jövő hét elején ráfeküdjön a csengőtökre!



jah :S ez szöveg elég lame már ne haragudjanak a kedves szerkesztők :D szeretem az oldalatokat meg minden , de szerintetek 20 ezret fizetnek pc -sek ha ingyen is meg szerezhetik :D ha ps3 GTA IV et osztogatnának megjelenés előtt még jó hogy kihasználnám ...Nektek ez annyiba szar hogy a megrendelő itek fele le mondja :S
66.
66.
SystemOfAndrew
Én kicsit rákerestem és 12(!) helyen találtam meg a GTA IV-et.Elég gyorsan terjedt,mert mindegyiket IV.23-én rakták föl.



http://kepfeltoltes.hu/view/080423/Image00001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
65.
65.
tmacmucsi
nyugi van emberek, HDD lesz. 1000000%. vegyél egy vinyót és jó lesz. azon kívül nincs különbség, nehogy el kezdjen ez terjedni.
64.
64.
xboxparadise
Én már játszottam a GTA 4-el.

Nem bírtam már kivárni azt a 6 napot sajnos.

De nagyon jó a játék grafikája és már tolom is a küldetéseket.

Nincs semmi hiba a textúrákkal sem.
62.
62.
Mythic
Csak a kiegészítok terén van eltérés a két pack kozott. Itt a srác gépében lehet a hiba, ugyanaz a proci, alaplap, ramok szóval minden megegyezik a két gépben. Ha csak nem a HDD játszik kozre, és simán csak lemezrol megy, akkor nem szabad kulonbséget érezni.
61.
61.
watto
Hát nézd... a PGR 4 meg a premiumon megy rosszabbul, amúgy lehet hogy a srác DVD olvasója lassabban olvasott mint kellett volna. Nemhinném h így elrintaná a rockstar az arcadeosok gammáját
60.
60.
Metal fiú
Szánalmas olyan játékot tesznek meg ami még nem jelent meg PFFFFFFFFFFFFF
59.
59.
young buck
Akkor Premiumot vegyek ezek szerint?!
58.
58.
watto
Premium 58 000 Ft flashelve + házhozszállítás 2500
57.
57.
watto
Hát legalábbis már írta egy srác h neki arcade van későn tölti a cumót. Premiumosok azt írják marha jó.



http://golemkonzol.hu
gyors, megbízható, nagyon olcsó gépek
56.
56.
young buck
Amúgy a Premium az mennyi?!
55.
55.
young buck
54.
54.
watto
Azt mondják hogy az Arcade-os x360-on későn tölti be a textúrákat a játék... ez elég gáz

a Premiumosoknak jó
53.
53.
huszti
Sajnos nem mindneki tudja megvenni, de még ígyis óriási bevétel lesz a R*- higyjétek el! Remélem én is megtudom majd venni valamikor...
52.
52.
BaDDevils
Bazz mennyi hujeseget mondtok...:)) ahol ninsc lehetoseg megvenni o mit csinaljon othon ul s nezi a yputuben h a masik h jatszik vagy mi...hat igen akinek az anyuci meg apuci mindent megvesz es a segge ala nyom annak konnyu igy beszelni...h ne toltse leee senki...iiiigy vaaan ANARCHYYY...akinek PC-je vagy Konzola van...en merek fogadni h 75%-nak nem sajat penzebol van hanem apuka farzsebebol...s kar azon vitatkozni h most mit tiltanak le...ha bal***ok vagytok s nem tudtok szoveget ertelmezni akko mondhatja berki barmeddig ugyse vagjatok a temat...a hir igaz kaloz kezen van s ha LIVE-ra messz letiltanak egy idore...s tobb hue kerdest ne tegyetek fel....tisztelet a kivetel...minden respect nekik(dareal es meg sokan masok)
51.
51.
Mythic
Azta milyen marketing fogás. TILOS 18év alatti személynek cigit eladni, szeszes italt eladni, drogozni, más értéktárgyait elvenni, embereket bántani........És mégis azokat a gyerekeket, fiatalokat, idoseket basztatják akik otthon magukban szépen csak egyet játszani szeretnének. Emberek ne toltsetek le!!!!! Menjetek ki az utcára, valamelyik alapsuli elé. Rúgjatok ossze pár kis srácot akinek a kezében mobilt láttok. Vegyetek el 5-6 darabot, utána zaci majd rendeljétek meg a GK shopban a játékot. Így biztos senki nem fog titeket lemondani, meg a rendorség sem fogja rád rúgni az ajtót és elvinni téged meg a géped, mert letoltottél valamit. Hajrá garázdaság, brutalitás irtsuk a szemét letoltoket és vásároljunk jogtiszta szoftvert, mert arról nem beszél senki, hogy a buntetés egy gyilkosságért szinte semmi, de a letoltésekért milliókat és hosszú éveket kellene adni.
49.
49.
[HUN]ter
őccccssssém !! már csak 6 nap gta 4-ig
48.
48.
pstomi
állitolag ha majd PC-n warezolod a GTA-t akkor meg majd letiltják a video kártyádat :D
47.
47.
dareal
47 veszekedik a fene, csak szeretem a tisza és valós adatokat, informácókat. ha vlki vlmiben téved, szeretem kijavítani (ha meg én tévedek, akkor lehordás helyett megköszönöm, hogy kijavítanak és hogy a hibás információt így már nem adhatom tovább. van aki az ilyen javítástra egyből fröcsögve támad, van aki megköszöni. mások vagyunk, ez van :))
46.
46.
lac15
lol már ezen is veszekedtek

dareal-nak van igaza, ennyi.....

amugy meg minden játék felkerül warezban megjelenés elött

a hir igaz, bithu-n is fentvan már...

am meg mindenki töltött már le filmet meg zenéket

még a törvény szolgái is, ennyit erröl

öszintén ha lenne boxom én letölteném, és amint lenne rá pénzem megvenném

de mivel ps3am van igy arra fogom megvenni
45.
45.
dareal
Daks, mondhatod neki :) ezt már írtuk párszor (konkrétan neki), de ahogy látod, write-only ;)
43.
43.
Daks
a konzol letiltas xbox 360 eseteben a LIVErol valo teljes kitiltast jelenti, a gep attol meg mukodik offline. csak nem tudsz letolteni semmit, nem tudsz chatelni, multizni, nem tudod feltolteni a pontjaidat, stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...