Harry Potter és a Félvér Herceg játék bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2008. április 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts-nál már készül a Harry Potter és a Félvér Herceg, avagy ahogy külföldiül ismerjük, a Harry Potter and the Half-Blood Prince játék változata.
Az Electronic Arts-nál már készül a Harry Potter és a Félvér Herceg, avagy ahogy külföldiül ismerjük, a Harry Potter and the Half-Blood Prince játék változata.

A Harry Potter és a Félvér Herceg a híres könyv-, és mozifilm-sorozat hatodik része, a játék PC, PS2, Playstation 3, Xbox 360, Wii, DS és PSP platformokra fog megjelenni valamikor idén ősszel. A Félvér Hercegben egyre erősödik a Voldemort elleni háború, a jó és rossz közti csata frontvonala a Roxfort iskolát is eléri. Megismerhetjük a Sötét Nagyúr múltját, és amíg a diákok a házak éves versenyével vannak elfoglalva, Harry a végső összecsapásra készül.
14.
14.
Neptunusz
hmm sztem jó lesz már várom :)) csak azon csodálkozom hogy videó is van már de kép az csak 1
13.
13.
denes931
Ez király, de remélem majd ebből is lesz olyan játék, hogy az összes részt egy játékban le lehet majd játszani.

12.
12.
Metal fiú
11.
11.
brolin10
De itt eben a játékvilágban minden a grafikárok szol és ha ugyan az a motor akkor mi van már rossz a game a játékélmény a fontos de sajna néhány gamer ezt elfelejti.
10.
10.
kancsoka
vagyishát a 8-as kommentelőnek irtam ezt:D
9.
9.
kancsoka
Hát most figy 7:MOst az EA-től iolyen játékok terén nem lehet nagyon sokat várni gondolok ezalatt Fifa vagy épp a Hp mert általában a grafika teljesen ugyan olyan mint az előzőnek aztán pakolnak bele1-2 ujdonságot és kész ezért nem szeretem én az EA-t!!!!!!!
8.
8.
Hablaty
Hát ez úgy néz ki, hogy fogták a hp5 motor és ráírták a játékot.Azért egy icipicivel javíthattak volna a grafikán.Valahogy nem látok benne változást, csak mintha valami kiegészítő lenne.Ja és remélem, hogy a borzalmas irányítást kiküszöbölik.Na mindegy, úgyis most jelentik be, szóval még javíthatnak mindenen.
7.
7.
erossa91
Nagyo bator a cikk iroja ... kimondani Tudjukki nevet nagy batorsagrol arulkodik XD
6.
6.
fojesz
1: :DDD Így van Daks, ezt elszabtad. :D



Amúgy nekem is nagyon tetszett a legutóbbi HP-játék, nem is tudom mikor játszottam ki 100 százalékosan film alapján készült játékot utoljára. :)
5.
5.
Daks
az utolso potter jatek szerintem nagyon jo volt, vegre volt benne egy kis szabadság, nem volt annyira linearis. na meg aztan a grafika se volt rossz, a szinkron meg egyenesen kurvajol sikerult :)
4.
4.
torppapa5
Az nekem is tetszett benne.
3.
3.
Slik
Remélem ezt is szinkronosan adják ki, az jó volt a játékban
2.
2.
torppapa5
A képet nézve, úgy látszik nem sokat változott a grafika. De mindegy, a Harry Potter rajongóknak(közöttük nekem is) inkább a játékélmény a fontos, egy HP játéknál.
1.
1.
Thaddeus
A cikkíró milyen bátor, hogy kimondja Tudjukki igazi nevét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...