Hamarosan köztünk a Ninja Gaiden 2

  • Írta: Daks
  • 2008. április 24.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft bejelentette a legendás Tomonobu Itagaki vezette Team Ninja fejlesztőcsapat legújabb játékának, a Ninja Gaiden 2-nek megjelenési időpontját.
A Microsoft bejelentette a legendás Tomonobu Itagaki vezette Team Ninja fejlesztőcsapat legújabb játékának, a Ninja Gaiden 2-nek megjelenési időpontját.

Még több korábbi kép a galériában!

A csak az Xbox 360 platformon megjelenő játék Európában 2008. június 6-tól kerül az üzletek polcaira, 16 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A játékban visszatér Ryu Hayabusa, hogy megbosszulja klánját, és megmentse az emberiséget a pusztulástól. A Ninja Gaiden 2-ben végigkövethetjük Ryu nemes harcát a becsületért, többek között olyan fantasztikusan kidolgozott helyszíneken, mint New York és Tokió.  A játékosoknak el kell sajátítaniuk a ninja harcmodort, az ősi akrobatikus elemekkel fűszerezett mozgáskultúrát és az összes halálos ninja fegyver használatát.  Az új játékmenet több újdonságot kínál a már tapasztaltabb Ninja Gaiden játékosok számára is és számos kihívást tartalmaz a sorozattal csak most ismerkedőknek is.
6.
6.
Metal fiú
5.
5.
természetesen vevő vok a játékra,

jah, és mivel végez lassan a team ninja ezzel, remélem akkor nekiállnak a másik játékuknak: dead or alive 5 :D

tudvalévő, hogy ez a csapat jóformán csak ezt a két játékot csinálja, ráadásul a gaiden főszereplője is játszható kari doa-ban.

tudok én várni, csak jól titkolom :P
4.
4.
MetalLord
Ez az, a jó gammák miért nem jönnek PC-re :(((
3.
3.
LiMiT
Itt a jó kis ninjás gém és nem jön PC-re :(( szegény én
2.
2.
Dr Kratos
Nem kell izgulni ! Olvastam 1 cikket a játékról,és a tervező mondta,hogy lessz benne 1 könnyű fokozat a kezdőknek !!!!!!!!
1.
1.
Vikitiki
ez azért meg penditi az xbox képességeit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...