Hivatalosan is megjelent a Grand Theft Auto 4

  • Írta: Daks
  • 2008. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Ettől a perctől kezdve hivatalosan is elérhető Magyarországon a Grand Theft Auto 4. A játék a Gamekapocs internetes áruházából is megrendelhető.
Ettől a perctől kezdve hivatalosan is elérhető Magyarországon a Grand Theft Auto 4. A játék a Gamekapocs internetes áruházából is megrendelhető.


Niko unokatestvére, Roman évek óta Liberty-ben él, és a hosszas levelezgetés után most sikerült rávennie kuzinját, hogy utazzon ő is a lehetőségek földjére. „Lenyűgöző itt az élet, ez az igazi amerikai álom. Két barátnőm, négy pezsgőmedencém, tizenöt sportautóm van.” – ilyen élménybeszámoló után kevés ember marad a keleti blokkban, így Niko is hajóra száll, hogy szerencsét próbáljon a tengerentúlon. Amire Niko csak megérkezése után jön rá, hogy uncsitesója hazudott neki, és nincs egy garasa sem. Sőt, azért hívta Niko-t Amerikába, hogy az segítsen neki kilábalni zűrös ügyeiből. Rengeteg gengszterrel újat húzott, bűnöző haverjai sem segítik ki, tele van tartozásokkal és rosszakarókkal. Jó rokonhoz hűen Niko így kénytelen segíteni Roman-on, és ismét a bűnözés útjára lépni, hogy megmentse unokatestvérét, és persze eltartsa önmagát.

19.
19.
Royal2991
még 1 régi hírben olvastam vmien cég mondta h 1 idő után a konzolok át fogják venni teljesen a pc-k helyét...
18.
18.
Drider
Nem csak a konzolok cégeinek tesz jót, hanem a Rockstar-nak is, mivel többen veszik meg boltból a szoftvert. (Főleg, ha PS3 mellé csomagolják)
17.
17.
lac15
omg

multkor meg még hogy szidtátok a ps-t h telepiteni kell rá a játékot

mostmeg siránkoztok h nem elég jóó...
16.
16.
Royal2991
azzal h nem adták ki pcre a konzolok cégeinek tesz jót...
15.
15.
BaDDevils
hat ha nem adjak ki PC re akkor eleg szar ugy a RockStarnak...mert azert van min 50millio ember(ez a min a max a csillagos eg) aki Pc-s nagy uzlet lenne ebbe is...s az uj Pro Gammer gepek siman verik a Nextgen konzolokat szal a garfikat is lehetne megh fokozni...nem baj Mafia2 lessz....s az joooo de azert ez is johetne sooot...:P

14.
14.
skiz0
Hát elvileg semmi nincs a BenQ-val, csak gyengébben olvas, mint a Samsung meg a Hitachi (ami a régi gépekben volt), ezért sokkal több a popup is...hardver az viszont ugyanaz, csak nincsen vinyó, és ez a GTA IV esetében elég ciki...sajnos :( Dehát ez van.
13.
13.
skiz0
Mert ez így is van. Ráadásul BenQ meghajtósak az Arcade-ok, ezért mégrosszabb a dolog...sajnos tényleg a vinyó miatt késnek a textúrák, elég durván. :(
12.
12.
Hansen
Az X360 Arcade változatán tényleg vannak textúra hibák a winyó hiánya miatt? (mész és csak lassan töltenek a házak) Csak mert prohardveren ezzel riogatnak a népek mindenkit.
11.
11.
skiz0
GameStar...eh, nem mondok semmit :)

Dehát hiába reménykedtek szeptemberben, ha egyszer nincsen bejelentve PC-re. Én spec kizártnak tartom, hogy idén még megjelenjen... HA megjelenik, akkor én azt jövő tavaszra-nyárra saccolnám.. De a remény hal meg utóljára ;)
10.
10.
ACDC 4ever
Hogy lehetséges hogy már szeptemberben jöjjön mikor

konzolokra 3 évig csinálták. Szerintem min. November közepe

de hát lehet hogy hülyeséget beszélek. Mondjuk a legjobb az lenne ha már nyár elején a kezeim közt tudhatnám a PC-s változatot. :)))

Ez persze SAJNOS lehetetlen. :(((
9.
9.
Callation
Tényleg szeptemberben cool!
8.
8.
felegyi
PC-re úgy emlékszem hogy Szeptember környékén jön! Ez benne volt a GameStar-ban!
7.
7.
tjames
#5: tényleg nehéz elhinni....
6.
6.
Drider
PC-re jöjjön, addig hallani sem akarok róla! :D Vagy akkor el is felejthetem? :S :O Remélem PC-re jól sikerül majd az optimalizáció, ahogy az előző részeknél is (igaz, azok nem nextgen konzolokra jöttek ki :( ) Az előző GTA részeknek nagy előnye volt, hogy low-end 2D-s intel grafikus vezérlővel is jól futottak, így széles körben elterjedtek, sokan játszanak velük akár Eee PC-n is... Ha a IV elfutna egy GMA X3100-on az lenne a hab a tortán...
5.
5.
Shifty
tjames: Őszintén? Ilyen nincs:) Apró grafikai bugokat sikerült találnom, de ez is elenyésző. Egyszerűen ülsz a játék előtt és nem tudsz belekötni, mert nincs mibe. És még a multit nem is próbáltam...:):):)
4.
4.
tjames
Várom majd a véleményeket a játékról. És nemcsak az elfogultakat! Én kíváncsi vagyok a hibákra is (mégha mégoly aprók is)
3.
3.
young buck
Dá kár hogy nincs boxom!!!:'(
2.
2.
Shifty
A tesztet nem olvastam, meg nem is akarom, hogy befolyásoljon majd holnapi cikkvésés közben, de tény, hogy fergeteges lett és az összes epizódok közül messze ez a legjobb. A hype teljesen jogos volt körülötte, mert zseniális produkció!



A nyereményjátékhoz meg annyit, hogy ha valakinek EZ nem ér meg párszáz ft-ot, akkor annál tuti nem kerek valami. Az utolsó fillérig me fogja érni a pénzét;):)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...