Battleforge - új MMO stratégia az EA-től

  • Írta: Daks
  • 2008. április 29.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts ma bejelentette az EA Phenomic új fejlesztését, a BattleForge című játékot, amely egy új, fantasy témájú, valós idejű, online stratégia lesz.
Az Electronic Arts ma bejelentette az EA Phenomic új fejlesztését, a BattleForge című játékot, amely egy új, fantasy témájú, valós idejű, online stratégia lesz.

Az őrült istenek és ősi óriások háborúja alatt sínylődő halandóknak egyetlen reménye maradt csupán, ha összefognak. A tűz, fagy, természet és árny erőit felhasználva, az életre keltett legendás Kohó az egyedüli esélyük, hogy egy kellően hatalmas sereg létrehozásával kiutat találjanak kilátástalannak tűnő helyzetükből. Itt az idő, hogy útra kelj és visszafoglald a gonosz hatalmak által sötétségbe borított epikus fantasy világot.

A várhatóan 2008 őszén megjelenő Battleforge-ban saját magad toborozhatod seregedet gyűjthető kártyákkal. Nyerj, cserélj és vásárolj kártyákat online, hogy verhetetlenné tedd haderődet! Oszd meg vagy állítsd szembe kártyáidat a barátaidéval online és hódítsd meg a hatalmas online csatatereket!
7.
7.
metafenomÉN
6: Akkor jó magasról szarsz a fejükre... Ha valai olyan hülye hogy pénzért fejleszti kariját vagy akármiét az semmit sem ért a járék lényegéből és ezek mindig úgy ki vannak súlyozva hogy egy kis karival is nagyon jól mindn gond nélkül el lehetsz. Gondolj bele ha már megy egy éve a játék akkor már nincs értelme beszálni? Dehogy nincs vannak nagyarcok teljesen mindegy hogy megvették poziciójukat vagy jogosan megszerezték akkor kerülsz velük szembe ha méltó ellenfelek lesztek...

Szóval csak vágj bele jó játékot!
6.
6.
Callation
Én szeretem az ilyen online vackokat!

csak akkor unom meg amikor bejön az a sok pénzel és hitelkártyával szerezhető előny és mindenki beelőz :-(
5.
5.
Glek
De ratyi... Pedig már megörültem, hogy vmi jó. Nem értem miért nincs MMORTS... Én simán el tudnék képzelni egyet. Ilyen Travian szerű cuccot, csak gyönyörű grafikával, meg sok-sok lehetőséggel. :) Tök állat lenne.
4.
4.
ThurGrek
az összes gyűjtögetős kártyajátékkal is ugyanígy van, hopp mégis léteznek...
3.
3.
MetalLord
Ha igazi pénzért lehet majd venni ilyen kártyákat, az ugy elég aránytalan lesz....
1.
1.
Ghost
Érdekesnek hangzik, remélem hasonló lesz a Magic: The Gatheringhez csaj online köntösben.
1.
1.
Ghost
csaj=csak, egy picit elgépeltem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...