Ilyen lesz az új Prince of Persia?

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 30.
  • Képek
Úgy tűnik lassan egyre több és több infót tudunk meg a soron következő Prince of Persia részről. Most néhány scan látott napvilágot, emelyen az új grafikát is megleshetjük.
Úgy tűnik lassan egyre több és több infót tudunk meg a soron következő Prince of Persia részről. Most néhány scan látott napvilágot, emelyen az új grafikát is megleshetjük.

Ha hihetünk a francia magazinnak, amelynek a hasábjain megjelentek a képek, akkor a következő epizód az előzőektől eltérően úgynevezett cel-shaded technológiával készül. A történet szerint a Herceg ismét bajba kerül, kinyit egy olyan ládát, amelyből egy ősi istent szabadít a világra.

Ugrás a galériához

Állítólag az idő manipulásáról le kell majd mondanunk, ám helyette a Herceg új fegyverrel gazdagodik: egy acélkarommal. Kíváncsian várjuk a további infókat a játékról, mert eddig érdekesnek hangzik, habár hiányozni fog az időutazás.
39.
Chase
sg-n ezt írják:

És hogy nem a levegőbe beszéltek, arra az a nem kevés információ a bizonyíték, melyek azóta folyamatosan érkeznek. A legfontosabb az új grafika lesz. Amint az a lenti képen is látható, hercegünk ezúttal a Crackdownban és számos más játékban már sikerrel alkalmazott cel-shaded technológiát alkalmazza. Hogy ez most jó vagy nem, azt mindenki döntse el maga.

A sztori szerint a herceg ezúttal egy olyan ládát nyit ki, mely miatt a világ folyamatos pusztulásba, rohadásba kezd. Természetesen hősünk ezt nem hagyhatja annyiban és elindul jóvátenni hibáját. A pletykák szerint vége az időmanipulálós dolognak is, helyette valami - jelenleg még nem ismert - mód lép életbe. Új fegyverként az acélkarmokat említeném meg, melyek segítségével bármilyen felületen pókként rohanhatunk fel. Elviekben már idén megjelenik az új Prince of Persia játék.
38.
derik
de a képek allapján lehet hogy, nem lesz ojan rosz de a wrior withint vagy is a második részét igyis nehéz lesz felül mulni mert szerintem a zlet a leg job .
37.
derik
Hát igen ezek csk képek arol hogy, mit várhatunk.

36.
G Logan
azért enél jobb ilustráciokat is látunk.
34.
shawn
Ezt a grafikát nagyon nem kellett volna. ELCSESZTÉK AZ EGÉSZET!!!
32.
Glek
Nekem bejön a grafó! Soha nem szerettem a PoP-ot, de ezt ki fogom próbálni. :)
31.
felegyi
Ugyan már sztem rohadt jül néz ki a Cell Shader! Nem tudom mit vagytok úgy oda!?
30.
penge28
a grafikát leszámitva nekem tecik

29.
JcGross
FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY NEM ARTWORKÖK! Nem láttetol még cell-shader-es játékokat? Ott az USM amihez illett de ehhez nem, és észrevehetnétek, hogy ott a 3D-s motor a képeknél! Ébredjetek már fel!
28.
lac15
nekem se jönbe nagyon

de végülis a POP soha nem nyujtott csalódást

reméljük most se fog
27.
Pezsgõ
Utálom az ilyen mese szerű grafikát :S
26.
BaDDevils
nee ez vmi vicc....nem ilyen lessz a grafika 100% hat en ahogy lattam az Assasins Creedet ez annal jobb kell legyen...emberek ez POP ezt aki nem ismeri az nem ember...hat nem ien lessz a graf az biztso oan mintha rajzfilm lenne...tee jooo eeeg....de kivancsian varom h mien lessz....:))...s ha ien akko ...arrol nem beszelek..:P

25.
skiz0
Nem 70%, hanem 100%, hogy ilyen lesz a grafika, hiszen be is lett jelentve, hogy teljesen más grafikai stílust vesz fel a játék. Hát ez lenne az a más, a cel-shaded. Húzom a számat én is erősen, de azért várom.. :) Tuti nem fogják elrontani..elég csak visszaemlékezni az előző részekre! ;)
24.
felegyi
Hááát sajnos szinta 70% hogy ilyen lessz a graf! De ne csalodjatok benne addíg, amíg nem láttok egy in-game videt!
22.
demon68
ne ilyen legyen! (remélem a készítők olvasták:)
21.
k_mark93
21:Szerintem a naruto játékokhoz remekül illik az effafajta grafikai megoldás viszont abban egyetértek hogy egy ilyen nagy címet mint a PoP nem szabadna igy elrontani!!!De hát ez még nem biztos szal nem kell izgulni:D
20.
brolin10
szar de ezek remélem csak atworkök( kérem istenem )
19.
torppapa5
Hát én azért többetvártam. Lehet hogy ha majd játszom vele akkor érdekes lesz, de így maga az alaptörténet nem nagyon fogott meg. Én a POP-okban nem a grafikát szoktam nézni, de ez a cel-shaded technológia szerintem nem illik hozzá. A Herceg a mozdulatai alapján lehet tud annyit mint Altair. Akkor minek az acélkarom? A hibái ellenére biztos hogy legalább kipróbálom.
18.
Domasi
klementj : Egyetértek veled teljesen...ezek csak egyszerű képek, a grafika teljesen más lesz sztem
17.
klementj
sztem ezek csak ilyen hogy mondjam csak olyan kékep amik rajzolva vannak ezzek nem olyan képek amivel már játszottak és ugy fényképeztek,legalábbis szerintem :D
16.
klementj
beis baszna ha ilyen lenne XD
15.
Geszlermark
Hát joslatom szerint tényleg gagyi lessz!Szerintem ez a grafikai megoldás teljessen nem illik az egészhez teljessen komolytalanná teszi az egésszet,team fortress 2-ben épp ez a jó de a pop-hoz teljessen nem illik az ilyesmi,nagy esze lehetett annak aki ezt kitalálta vagy csak sok pénze arra hogy kellőképpen "meggyőzze" a társaságot hogy erre mekkora szükség is van.A vaskarom meg nagyon gagyinak tűnik ahogyan nézem az eggyik keze helyett egy vaskarom foglal helyet.Hát amint már mondottam a látványra mennek és a történetet hanyagolni foglyák.Személyem szerint a POP 2 grafikályával,inkább a hangulatával kezdenék az uj trilogiát csinálnáknak, az egésszet egy marha jo történettel ahol az időhomokjbábol például maradt egy porszem ebben a világban és ujra fel tudná hasznosítani egy medál formályában vagy akarmi megoldása lehetne ennek az egésznek de egy vaskarommal hadonászó trendi gúnyában takarozó csávo aki nemigazán herceg főleg királyhoz méltó.Nem tűnnek ez első képek bíztatónak.Visszatérve a grafikai megoldáshoz még az assasin creed is közelebb áll a herceghez mint ez a megoldás az assasin grafjával nem lenne semmi megcsinálni a folytatást.Szerintem ez még csak ilyesféle hírfelreppentés hogy mit szolnának hozzá ha gyorsan megcsinálható kevesebb kölcségvetésű alkotást tennének le az asztalra,Hát még bármi lehet de botorság lenne az assasin creed motorját félre tenni és szerintem nem is foglyák...
14.
pepsus
Nemtudom mert kell allandoan egy jatek grafikajat nezni :( ! Szerintem nem feltetlenul kel egy izom graf egy jateknak hogy hangulatos legyen. Ugyertem hogyha rendes grafal (vagy hogy mondjam ) csinaljak legyen jo. Ha cel shade--csinaljak akor ez igy jo nekem nagyon tetszik igyis. Bar azal egyet ertek hogy nem illik anyira ehez a jatekhoz. Bar cel.-el is lehet szepet csinalni szvsz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...