Guitar Hero: Aerosmith kedvcsináló érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 1.
  • Videó
Link másolása
Közel kétperces koncertfelvételt közölhetünk az Aerosmith Guitar Hero turnéjáról - a hangulat a tetőfokára hág, szól a zene, kell ennél több?
Közel kétperces, rajzfilm jelenetekkel színesített koncertfelvételt közölhetünk az Aerosmith Guitar Hero turnéjáról - a hangulat a tetőfokára hág, szól a zene, kell ennél több?



Az új rész során a játékosok Joe Perry és Brad Whitford gitárosok, illetve Tom Hamilton basszusgitáros bőrébe bújva koncertezhetnek Steven Tyler oldalán, míg az ütemet Joey Kramer adja majd a háttérben. A Guitar Hero: Aerosmith júniusban jelenik majd meg PS2-re, PS3-ra, X360-ra és Wii-re.
5.
5.
kvaler1993
Szerintem Guitar Hero: Halász Judit. NA az nagyot ütne! :)
4.
4.
brolin10
szerintem az lenne a legjobb ha lehetne zenekart választani metalica,nirvana stb.
3.
3.
N360
Szubjektív a dolog,mindenki mást akarna,de a Metallica nagyot ütne,az biztos,és tutira lenne rá igény,legalább annyira,mint az Aerosmith-re...ha nem több! Legextrémebb szerintem a Guitar hero:Napalm Death lenne! Van aki ismeri őket? :)
2.
2.
drip
nagyon kira de mért nem lehetne ugyan ilyet csinálni metallica,nirvana,led zeppelinnel ?? Amúgy a Permanent Vacation télleg atom album ;)
1.
1.
N360
Megismerjük az Aerosmith számokat alaposan,azt hiszem... :) Bár a 90-es évek közepétől átmentek kicsit nyálba(millió szirupos lassúszám),ebben a játékban lesz egy kis rákkendroll is szerencsére! Amúgy kedvenc lemezem tőlük a Permanent Vacation!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...