Project Origin videóáradat

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 2.
  • Videó
Link másolása
Négy új videó látott napvilágot az idén megjelenő Project Origin kapcsán, amelyekben megismerkedhetünk egy járművel, valamint néhány új helyszín is bemutatásra kerül.
Négy új videó látott napvilágot az idén megjelenő Project Origin kapcsán, amelyekben megismerkedhetünk egy járművel, valamint néhány új helyszín is bemutatásra kerül.


Sokak kedvence volt a 2005-ben megjelent horror játék, a F.E.A.R. A két kiegészítő után, most végre egy igazi folytatással tér vissza, Project Origin néven. A videókban megcsodálhatjuk a különböző helyeket, ahol Alma ismét vár, hogy a frászt hozza a játékosokra. A megjelenés valamikor az év vége felé várható PC, PS3 és X360 platformokra.







10.
10.
[HUN]ter
remélem lesz benne multi
9.
9.
Dcrysis02
Ha sz*r a történet akkor semmit se ér.Remélem érthető szálak fűzik majd össze az első résszel.Merthogy valakibe beleoperálnak vmi sz*rt engem nem naon lángol be....
8.
8.
nameless
Durva kis cucc lesz ez!!! Mocskos jó a hangulata még így a videókat nézve is, hát még majd amikor mi toljuk... =)

A grafikája sztem is csinosítva lett, a lépegetős robot elég Lost Planet fílingű, nem?! Kemény volt az a videó ahol azzal nyomult az ürge...na ott majd előjön az fps lagg a sok robbanástól és akkor mondhatjátok, h gyenge a graf... :P :D

Mindenesetre nagyon várom, bár új gépet nem fogok hozzá venni...abból már kinőttem...
7.
7.
pjoco
Ez egy Posztapokaliptikus város ahol minden tövig van zúzva! Milyen grafikára vágysz? Rózsaszín tulipánokat kivánsz vagy pillangókat! xD

Ez igy jó ahogy van a grafikán tisztán látszik hogy fejlesztettek,a belső terek pedig sokkal részletesebbek mint az elődben!
6.
6.
Bins
sztem elviselhető az egész játék kinézete. mert sztem az hogy mien a grafika nem nagyon számít pl hogyha szar a játékélmény de itt biztos meglesz az az atmoszféra mint a fear-nél:D

Off: Metal fiú az ien emberektől lesznek rosszak ezek az oldalak! Nem tom

jól esett ez a HSZ vagy mi??
5.
5.
crytek
Hát a belső teres rész a külsöhöz viszonyotva ég és föld a külsö tér valami ocsmány szar! Kár hogy 3 év alatt nem voltak képesek rágyúrni a grafikára!
4.
4.
Metal fiú
Pezsgő neked a fejed az szaros
3.
3.
Pezsgõ
Jáj de jó még 1 szaratos horror játék :D
2.
2.
MetalLord
Hallod tjames, te mindent leírtál naggyából, amit én akartam mondani:))
1.
1.
tjames
Hát ez egy nagyon jó kis szaratós fps-nak ígérkezik. A birodalmi lépégető (vegy mi) eszméletlen ütős! Kicsit a belterek nekem ingerszegénynek tűnnek, de nem jobban mint pl a R6V-ban (vagy akár a R6V2-ben). Ha tényleg igaz hogy így rombolható a környezet mint ahogy a dramaturg mondja, az nagyon ígéretes. Az biztos hogy nálam befutó a progi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...