Metal Gear Solid 4 gameplay jelenetek

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 4.
  • Videó
Link másolása
Új gameplay jelenetet láttak napvilágot a hatalmas tömegek által várt Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots című, kizárólag Playstation 3-ra megjelenő játékból.
Új gameplay jelenetek láttak napvilágot a hatalmas tömegek által várt Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots című, kizárólag Playstation 3-ra megjelenő játékból.


Az új videóban Snaket láthatjuk akció közben, amint egy nőkből álló hadsereggel veszi fel a harcot. Néhány fegyvert is részletesebben szemügyre vehetünk, valamint az AI különböző helyzetekben való reakcióját is láthatjuk. A grafika még mindig jól néz ki, a robbanások élethűek, a mozgások úgyszintén. A játék rajongói már rég bejelölhették a naptárukban a megjelenési dátumot, ami június 12-e.
16.
16.
baloghkr
Akkor maradj a cod4-nél!!!!
15.
15.
tjames
Egy játék tényleg arra van hogy szórakoztasson! De ez a semmiből fegyverelővarázsolósdi nekem nem jön be, valószerűség ide, vagy oda. A CoD4-féle megoldás (multi részében) nekem sokkkkkal jobban tetszik. Azt sokan ismeritek. Most akkor mondjátok meg: nem égő amelett egy ilyen nálamafélhadseregfegyverzete stílus?
14.
14.
watto
13.
13.
tjames
#12: Olvasd csak el a #4-et. Ott írva vagyon: "idiótaság a realizmust keresni". Pedig keresi a rák. Az, meg hogy melyiknek valószerűbb a grafikája (GTA vs MGS) szerintem egyértelműbb. Node én ezt itt fejezem be, mert vakfanoknak hiába is magyarázok. Tudod mit? EZ A ÉVEZRED JÁTÉKA, HIBÁTLAN GYÖNGYSZEM! ... nektek
12.
12.
konzolos
Ha azt mondod, hogy a GTA nem valószerű amit mellesleg egy létező városról mintáztak. És azt mondod, hogy ez valószerű játék és a valóságot kéne tükröznie.

Mikor lettél le idiótázva mert én nem emlékszem, hogy ilyesmit írtam volna ???

Nem mondom azt elismerem, hogy vannak benne hibák.

Az animáció mozgása nem furcsa csak ezt a mozgást már megszoktuk az előző részek alatt. Bevallom először nekem is furcsa volt.



Ja és nem volt nagy a készítők szája. Mert Ők nem akarták folytatni a játékot, nem tudom hány levél miatt Kojima végre beadta a derekát és írt még egy utolsó történetet Snake főszereplésével.

De ha ez számít akkor majd felteszem én a kérdést egy GTA hírben

o.O
11.
11.
girgosz
i mean az mgshez képest
10.
10.
girgosz
a splinter cell egy garázs projekt az mgs4hez képest
9.
9.
tjames
Magát a játékot nem szóltam le, sőt akik ezt a stílust szeretik, megértem hogy nekik ez a netovább. DE! #4 és #5 gondolkodjon már kit szid, s miért. Én rájuk EDDIG mg egy rosz szót nem szóltam, de máris le vagyok idiótázva. Miért? Mert kimondtam amit egyből észrevettem a játékban (nem egyedül). És hogy ne keressünk realizmust EBBEN a játékban? Már miért ne? JÖttök itt a GTA-val, ami abszolúte nem realisztikus, így ott nem is várok el ilyesmi bakit, mint ebben, azaz hogy ládaszámra van nálunk lőszer, és fegyver. Mi ez itt, a Csák Norris? Ez a játék épphogy a valóságra próbál hajazni, nevezhetném egy TPS szimulátornak is. Igenis zavaró. Persze ettől még lehet jó játék!!! Nem is hibákat akartam sorolni mikor egyetértettem az előtem szólóval, pedig vannak benne. Bár szerintem azért vagyok rájuk kényes, mert egyrészt eza stílus nem a kedvencem, másrészt olyan nagy volt a készítők arca hogy ez micsoda nagy és legkirályabb, és utánozhatatlan és one and only game lesz....pedig a mozgás animációja, a textúrák, a színvilág, a kamerakezelés, ésatöbbiésatöbbi....nem mondom hogy nem istenkirály game, de nem fényévekkel jobb egyik másik címnél, hiába is vetítették előre.
8.
8.
amd33
egyáltalán nem tartom nagy számnak ezt a gamet...
7.
7.
G Logan
Nagyon jó lessz ez a rész is nem hiába volt akkora siker a elözö 3 is.;)
6.
6.
amd33
ez igy van nem rossz játék az mgs de a splinter cell powa..
5.
5.
konzolos
egyes és kettes hozzászóló

Ezt a kérdést tegyétek fel egy GTA hírben is, mert ott se tudom hova teszi a fegyvereit a főmanus, abban is mindig úgy volt érdekes hogy az soha senkit nem zavar.



Amúgy meg eggyetértek a négyes hozzászólóval is
4.
4.
baloghkr
Nagy idiótaság egy játékban a realizmust keresni,aki meg olyan az ne játszon semmivel csak a híreket nézze:)
3.
3.
Mat00
Ez a jáék világ életében ilyen volt, most se fogják +változtatni, az "illúzió romboló" lenne. Ezért (is) szerettük meg, senki se örülne neki, ha mostantól 2 fegyvere lehetne csak. Nagyon várom!
2.
2.
tjames
Ugggyanerre gondoltam én is. Kiábrándító hogy milyen arzenál van nála.
1.
1.
driftking15
Melyik zsebében rejtette el azt a sok fegyvert ?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...