Letölthető a The Bourne Conspiracy demója

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 6.
  • Letöltés
Ha minden igaz, akkor már a PS3- és az X360-tulajok számára is letölthetővé vált a Robert Ludlum könyvei alapján készülő The Bourne Conspiracy kipróbálható változata.
Ha minden igaz, akkor már a PS3- és az X360-tulajok számára is letölthetővé vált a Robert Ludlum könyvei alapján készülő The Bourne Conspiracy kipróbálható változata.Az 1,24 gigabájtos csomag letöltése, majd elindítása után tehát végre fény derül arra, hogy miként sikerült videojáték formájában visszaadni a Bourne-könyvek és filmek hangulatát. Akik esetleg nem rendelkeznek konzolukon internethozzáféréssel, nézzék meg a most érkezett trailert, melyben néhány komolyabb akciójelenet mutatkozik be.
19.
Rave24
Nem tudom h ezek a retek fejű jenkik hogyan gondolták, de sztem már feltehetnék a demót. Amugy meg a napokben lesz vlmelyik csatornán vlmelyik film adaptáció a Bourne filmekből.
18.
juhaszroli
Most valami nagyon megváltozott....nincsenek külön demók. Csak haze demót találtam, ami új játék...Valaki nem tudja, hol van a Bourne.?
17.
thomee84
szerintem csak holnap lesz fent... kedden és csütörtökön volt/lesz nagy frissítés
15.
Rave24
Ez egy szivatás akar lnni? Vagy csak az amcsiknál jelent még meg??
14.
intel
Honnan lehet letölteni a demot?
13.
lac15
nekem bejön...

de 15ezret azért nem ér meg nekem....
12.
titto
13: Te szennyláda!:) (vicc)Amugy nekem tetszik.10: A Fareinhert-ben is kb így voltak megoldva a dolgok és ott nem tűnt lineárisnak.Viszont a demot mégcsak az a tengeren túlon lehet letölteni nem?
11.
tjames
Ne haragudjatok, de egyre gyengébbnek tűnnek ezek a videók. Múltkor már vita volt ebből hogy ilyeneket mondtam, így nagyon nem is körítek többet, de akinek ez annnyira bejön...azt nem értem. Ez K gyenge. mind grafikában, mint linearitásában....az egész csak egy név: Bourne. Ennyi. Szerintem jobb üzlet lett volna Bourne feliratú polókat nyomtatni és eladni, mint ezt a gyökérséget.Remélem akiket bánt ezen véleményem, nem mondanak el mindenféle utolsó szennyládának. Hisz ez csak az ÉN véleményem, másé lehet más.

9.
klemid
hát de szerintem a játékélmény se fogja potolni a grafikát :D nemrosz akinek tetszik vegyem meg engem különösen nemérdekel ez a játék :D
9.
klemid
a vegye végén az m az nincs ot XD
8.
pstomi
tulságosan lineáris, abbol áll az eégsz gém hogy a hirtelen feltünő gombokat nyomjuk meg és erre bejön egy movie hogy hozzá vágja az asztalhoz stb...?
7.
juhaszroli
Ezek szerint jó lett....:)
6.
Dr Kratos
KIRÁLY ! Akinek nem tetszik csináljon jobbat,én tuti megveszem !
5.
bishop02
szerintem zsivány lett!!!

azok a törések+ mozdulatok=jó game, de viszont ne mindig a grafikát nézzétek mert lehet a játékmenet pótólja ezt a kis hiányt.

4.
K.G.
4: rádión adták ki nekik a parancsot, hogy ne lőjenek. Ez elég jól hallható.

3.
klemid
a grafikálya nem a lekszebb ezt a kocsis részböl lehet észrevenni :D
2.
klemid
nemrosz mivel én tanitottam verekedni :D
1.
K.G.
Nem lett rossz....sőt....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...