Játék készül az új Múmia film alapján

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Eurocom Entertainment játékot fejleszt az új Múmia film alapján, amely Playstation 2, Wii és DS platformokra lesz elérhető augusztus 8-án.
Az Eurocom Entertainment játékot fejleszt az új Múmia film alapján, amely Playstation 2, Wii és DS platformokra lesz elérhető augusztus 8-án.

Ugrás a galériához

Az első két rész után a harmadik Múmia filmmel szemben is nagyok az elvárások. A film bemutatása után jelenik meg a játék, amely hűen követi a moziban látott történetet és próbálja visszaadni annak hangulatát. Érdekes ötlet a készítőktől, hogy a nagy vetélytársakat, a PS3-at és az Xbox 360-at kihagyja a repertoátból és csak a gyengébb konzolokra készítik el játékukat.
11.
11.
maxxtro
nah megin igen a god of war :D
10.
10.
brolin10
maxxtro igaz de kihagytad a god of war 2-t
9.
9.
maxxtro
brolin10 ----- szerintem a ps2 is többre képes ... csak említsük meg a Killzone , Black , Cod3 , GT4 , area 51 , ügye most ki jön rá alone in the dark uj része is .. én ps2 párti vok !! igaz most akarok venni x360-at :D nagyon lement az áruk .. csak attól parázok ha ki chipelem akkor álítólag világít a led aztán kuka ...??
8.
8.
brolin10
Ez a game kihagyható.Főleg wii-re mert a wii ennél sokal többre képes :(.
6.
6.
LACKA0670
lol... csak ennyi :) nagy hülyeséget csinálnak, am idén jön a BIA HH??
5.
5.
tombar
remélem nem rontják el...

sose értettem , hogy minek kell az embereknek ilyennek lenniük. van egy jó sztoriuk és rögtön elrontják. csoda ha megél 2 részt.
4.
4.
Dr Kratos
4,jól beszélsz ! Mocsok nagy címek jönnek a 2 atomerőműre ! Kinek mi a top 3 játéka 2008-ra ? Nekem : Gears Of War 2, BIA HH, Dead Island ! De még van vagy másik 10 ami érdekel ! pl: Ninja G 2, Resistence2,Silent Hill 5, GRID, Bad Company, Alone in the Dark 5, Left 4 Dead, és még sok más csak most nem ugrik be !
3.
3.
Glek
Miva? Nem merik beválalni a nagyokat? Befostatok? :P Mondjuk mi nem szenvedünk játékhiányban... sztem PS és Xbox tulajok is bőven jól meglesznek egy filmadaptáció nélkül is. :)
2.
2.
HeadShot88
#1 Hát nem sokan,sztem:D
1.
1.
wildláma
és letölteni? (ez amúgy az "A múmia" folytatása, vagyis a 3?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...