Burnout Paradise - ultra widescreen PC videó!

  • Írta: Daks
  • 2008. május 13.
  • Videó
Link másolása
Alig pár napja jelentették be a Burnout Paradise PC-s verzióját, máris érkezett egy videó, melyen a játék ultra widescreen monitoron futó verzióját láthatjuk!
Alig pár napja jelentették be a Burnout Paradise PC-s verzióját, máris érkezett egy videó, melyen a játék ultra widescreen monitoron futó verzióját láthatjuk!


Aki tehát rendelkezik ilyen masinával, vagy például szeret egyszerre három monitort sorba kötni, és úgy játszani, az valami hasonló látványban fog részesülni, ha beköszönt az ősz, és megjelenik a PC-s Burnout. A videóról sajnos lemaradt a hang, de a látvány kárpótol mindezért!


A konzolos verzió mellesleg nagyon is jól szerepelt a Gamekapcson, 9 pontot kapott, következzen most egy kis kedvcsináló Ca$h cikkéből - már aki lemaradt volna a januári tesztről: "Teljes szabadság - ahogyan az már a demóbol is sejthető volt, adott lesz egy bitang nagy város (Paradise City), amiben teljesen szabadon vezethetünk, versenyezhetünk, vagy akár ökörködve garázdálkodhatunk. A város több nagyobb részre van felosztva, mindegyiknek megvannak a maga jellegzetességei mind külsőségekben, mind pedig a versenyszámokban. Minden típusú játékos meg fogja találni a neki legjobban fekvő játékstílust. Lesznek, akik végigmennek az összes versenyen, lesznek akik órákig csak hülyéskedni fognak, és lesznek akik rögtön az online résszel próbálkoznak majd..."

Olvass még:
6.
6.
k_mark93
áhhhh!!!!nagyon jó lesz!Már várom!!!Amikor megtudtam h megjelenik pc-re majdnem hátraestem a székemből(de nem a félelemtől xD):)
5.
5.
coderman
Igen elég sivár még a látvány a ps3-ashoz képest, de biztos vagyok benne, hogy megüti majd azt a szintet. Viszont egy kontrollert lehet hogy beszerzek majd hozzá :D
4.
4.
kasy
Kicsit NFS szerű látvány volt szerintem maga a száguldás, de remélem (nektek kedves "PC-sek"), hogy a lehető legjobban átjut majd a Burnout feeling.
3.
3.
westZsolt
na végre valami amit kapnak szegény PC-sek :)
2.
2.
xboxparadise
Hát nem sokat mutat ez a video.

Csak a gépem gyenge hozzá.
1.
1.
Dentis 360
Ősszel?Addig megörülök!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...