Képek a Game Developers Forumról

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 19.
  • Képek
A rendezvényen képeket is készítettünk, melyeket végre publikálni is tudunk - sajnos az előadásokról nem készíthettünk felvételt, így inkább a szünetekben fotóztunk.
A rendezvényen képeket is készítettünk, melyeket végre publikálni is tudunk - sajnos az előadásokról nem készíthettünk felvételt, így inkább a szünetekben fotóztunk. Miután a rendezvény során csak egy kompakt gép állt rendelkésünkre, a képek minősége itt-ott nem tökéletes, de a lényeg jól kivehető. A fényképezőért és a fényképezésért köszönet Koller Tominak.

10.
G Logan
8 gondoltam hogy valami ilyesmi van a dologban.
9.
tjames
#8: Természetesen én sem arra gondoltam hogy az egész program alatt ennyien lettek volna, mert akkor gondolom ki sem nyit. (jegyeladásokból kiderült volna) De azért gondolom nem volt fullhaus. vagy?
8.
fojesz
1: nem volt ekkora pangás, mi korábban érkeztünk és bemehettünk zárt részekre is, ahol érthetően kevesebben voltak.2: a rendezvény fő támogatója a Microsoft volt, talán ezért.6: jaja, forza volt
7.
Slik
300,000 FT-ig megveszik nekem
6.
air 2
Mi az az autós játék a végén?Talán a Forza???Amúgy képekből itélve elég lightos volt.
5.
kenny22
4: keress fórum topikot (pl gépfejlesztés)

ott meg tudom írni hogy mi kell, de ahoz írj egy árat is!
4.
Slik
Tudom, hogy ez nem ide tartozik de nem tudtam kitől megkérdezni. Venni szeretnék egy új gépet és fogalmam sincs hogy milyen videokárytát,proci,meg RAM-ot kell bele tenni, hogy az minden új játékot elbírjon, valaki segítene leírni nekem??? nagyon megköszönném :)
3.
Chocho
#1: Bizony, messze még a GDC...
2.
G Logan
Milyen érdekes hogy csak Xboxokat látni minha máskonzol nem is létezne.
1.
tjames
Kicsit üresnek tűnik....ekkora volt a pangás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...