Jake Gyllenhaal a Prince of Persia mozi főhőse

  • Írta: Daks
  • 2008. május 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Felfedték a Prince of Persia mozifilm főszereplőjének karakterét - eszerint Jake Gyllenhaal, a Túl a Barátságon sztárja fogja alakítani a főhőst!
Felfedték a Prince of Persia mozifilm főszereplőjének karakterét - eszerint Jake Gyllenhaal, a Túl a Barátságon sztárja fogja alakítani a főhőst!

Az úriember olyan filmekben szerepelt még, mint a Donnie Darko, a Holnapután, a Bőrnyakúak, a Kiadatás, vagy a Zodiákus. A Prince of Persia mozi női főszereplője a James Bond: Quantum of Solace-ban is játszó Gemma Arterton lesz, míg a rendezői székbe Mike Newell, az Ifjú Indiana Jones Kalandjai, a Donnie Brasco, a Mona Lisa Mosolya és a Harry Potter és a Tűz Serlege című művek direktora ülhet. A produkciót egyébként a Walt Disney Pictures és a Jerry Bruckheimer Films a UbiSoft-tal közösen készíti el, a történet pedig a Sands of Time című epizód alapjaira fog épülni.
28.
28.
hulla2
JAKE _____ DZSI - LEN - HÓL .!!



:)



Szerintem tökéletes lesz a szerepre ,mert ez a srác mindent el tud játszani ,és nem is akárhogy . Képzett zsínész és inteligens , át tudja érezni a karaktert ! Minden érzés kiűl az arcára !

Biztos jó lesz !

Angelina Joli - férfiban!
27.
27.
alister
hm..érdekes lesz az tény...azért várom
26.
26.
Racsika
Érdekes kis film lesz. Kicsit inkább prince of england, ennek a srácnak, amellett hogy aláírom, nagyon jó színész (holnapután eddig kb 30szor megvolt, bőrnyakúak is hasonlóképp, bár viszolygok attól, hogy a túl a barátságont megnézzem), de ki ivott annyit, hogy egy perzsa (indiai-arab) herceghez hasonlónak találja? Jó ég... Mindegy, bruckheimer production asszem garantálja a megfelelő pénzt, szal nem egy uwe boll féle trét láthatunk majd. A csajt én is megnéztem, ez már BIZTOS hogy Prince of England lesz... Esetleg Prince of French... Vagy hasonló...
25.
25.
wildláma
Gondolom gilenhól. Maúgy meg FUCK UWE FUCK
24.
24.
KD
srácnak hogy kell kimondani a nevét?
23.
23.
Juraviel.Ihuan.Bed
Szép estét mindekinek!



Megnéztem a fent nevezett hölgyet... hm... Nem tetszik, főleg Farah szerepében nem.



Indiában is virágzik a filmes ipar, persze ebből semmi nem ju el Nyugatra a szubkontinensről, ám úgy gondolom lett volna lehetőségük egy kiváló színésznőt keresni onnan. :)))



Sajnos ez Perzsiára...ööö... Iránra kevésbé lenne igaz, mert az ottaniak nem csipázták volna ha egy amerika filmben domborít híres színészük. De hagyjuk is a politikát! ;)



Egyébként én nem látom értelmét a játékok megfilmesítésnek. Hercegünk esetében meg egyáltalán nem... Az első részben volt a játékban az elejétől és Hold-fázisos teremben lévő katonától eltekintve három karakter (Herceg, Farah, Nagyvezír). Ebből igazán nagy történetet lehet filmre vinni. :D :D :D A Második részben meg voltak szintén javarészt hárman -Shahdeet még az elején elgyepáljuk, az öregember meg a nyitójelenetben van csak- (Kaileena, Heceg, Dahaka).



Szóval én nem örülök a megfilmesítésnek. Ez játékban imádnivaló volt, lehetetlen, sokszor elővehető.
22.
22.
Aramisz93
Ez a nő...nem úgy néz ki mint egy indiai...pedig olyannak kéne kinézni ha elakarja játszani Farah-t
21.
21.
felegyi
Hát sztem 300-ra fog hasonlítani a film, de más oldalról! Nem lesznek benne akkora csaták, inkább csak a Herceg útját fogja mutatni a film 300 style-al!
20.
20.
suti_88
amugy, jessica biel-hez mit szólnátok e helyett a nő helyett mint farah? nekem jobban bejön, de sajna nem ő lesz:(
19.
19.
suti_88
ez a film vagy nagyon jó lesz, tehát olyan szinten üt mint a vasember....vagy lapos lesz, unalmas...kézépszerű...ti milyen koncepciókra gondoltok, legyen a film oylan mint a trója, vagy a gladiátor, tehát legyenek benne véres harcos jelenetek megspékelve a gyűrűk ura mesés látványvilágával...vagy inkább a 300-ra hajazó zöld háttér-re szavaztok? én inkább az elsőbbre....és remélem is hogy nem lesz belőle egy olyan film....bár őszintén megmondva, a 300nak a képi világa a Two Thrones-hez passzo....mindenesetre mi mindenképp örülhetünk...max payne, bioshock, pop....
18.
18.
Glek
Murphy bá' az nagy arc! Jobban várnám a filmet ha ő játszana benne... :D Mondjuk nekem azért lesz furcsa mert Gyllenhaal-t már megszoktam tengerészgyalogosként.
17.
17.
Obi1
Orlandom Bloom mint színészz?Ez valami rossz vicc?

Jó színész ez a Jake, no de azért nincsen Christian Bale szintjén.Az említett filmek mindegyikét láttam, és kivétel nélkül nagyon jól alakított bennük Jake, úgy hogy nem hozta mindig ugyan azt a karaktert.És ő legalább színész is, nem mint az a színésznek csúfolt selyemfiú.
16.
16.
girgosz
amúgy a Jake Gyllenhaalt jónak találom a szerepre habár IMDB-n csak rumor van.
15.
15.
girgosz
Örülök hogy lesz belőle film, de azért nem volt akkor nagy "storyja" a játéknak h film készüljön belőle. na mind1 csak szerintem sok köze nem lesz a játékhoz.(az alapokon kívül)
14.
14.
tjames
:) Nehogy már háborgás legyen ebből a színészesdiből :) Sz*rom le ki játsza, ha jó a film! Tőlem Eddie is lehet ;)
13.
13.
Bally King
Jól vagytok? Orlando Bloom? Nála már csak Eddie Murphy lenne jobb a szerepre. Szerintem ez a csávó nagyon jól fog passzolni a szerephez, ha felvesz egy parókát.
12.
12.
Glek
Egyetértek Suti-vel! Igaz nem játszotam a PoP-okkal, de Orlando tényleg babaarcú :) Amúgy jó lenne a szerepre. Amúgy én nagyon csipázom ezt a színészt! Bőrnyakúak még mindíg üt. ;)
11.
11.
Dcrysis02
Szerintem is nagyon jó szinész meg van a Bőrnyakúak,láttam Jennifer Aniston-nal is szerepelni,de vhogy sztem ő nem lesz jó arra a szerepre....:SS
10.
10.
CB
Sztem Jake B***ott jóó szinész és felnőtt a feladathoz...nagyot fog alakítani biztos vok benne!
9.
9.
tjames
No úgy látszik rajtam kívül mindenki gilientál fan. Akkor velem van a baj :) Miért nem játsza ezt is mindjárt Timothy Olyphant? Nekem ő sem jött be bérgyiloknak...
8.
8.
suti_88
gondoljatok bele...orlando bloom alkalmas lenne a sands of time-ban főszereplőnek..de szerintetek a 31éves még mindig kölyökképű angol szinész a 2. részben képes lenne a darkos, kissé tébolyult, vad, borostás herceggel azonosulni? sztem nem...jake-nek meg kifejezetten jol áll a borosta...egy pár évet öregit rajta...sokkal alkalmasabb mind a 20 évesnek kinéző orlando bloom.......jah, hát a női főszereplő..igen...ez van...de remélem kaleena majd valami jó kis bögyös lesz:D
6.
6.
torppapa5
Szerintem olyan színészeket kellett volna választani, akik a játékban lévőkre hasonlítanak. Éppen ezért szerintem nem Gemma Artertonnak kéne eljátsznai Farrah-t. Mindegy, ettől függetleül is megnézem. Kiváncsi vagyok mekkora sikere lesz.
6.
6.
tjames
#4 Én especielle Orlandot sokkal inkább el tudnám képzelni "herceg"-nek, mint ezt a gilientált. Bár igaz, én még Charles Bronzont is jobban bele tudnám képzelni, csak sajna ő már nem él.
5.
5.
tjames
Csak édeklődős :) lehet mensi van....mindjárt benézek a gatyómba......nem mégsem mensi :)

Szar napom van. Nők. Nem is mondok többet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...