Augusztusban érkezik a metálkék PSP

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A PSP már szinte minden színben pompázott: a csibészes aranytól kezdve a nyálcsorgató cseresznyéig. Tetszik, nem tetszik, hamarosan érkezik az újabb változat.
A PSP már szinte minden színben pompázott: a csibészes aranytól kezdve a nyálcsorgató cseresznyéig. Tetszik, nem tetszik, hamarosan érkezik az újabb változat.

A metálkék színben pompázó kézikonzol augusztus 12-én kerül a boltok polcaira, és kizárólag a Madden NFL 09 című amerikai focis játékkal együtt lehet majd megvásárolni, külön nem. A felhajtás valószínűleg a sorozat húszéves születésnapja alkalmából ilyen nagy, az EA ugyanis több platformra is kiad hasonló gyűjtői kiadást. A PSP-s változatban az alapjátékon és a "gyönyörű" gépen kívül egy gigabájtos memóriakártyát, egy NFL: Just One Play névre hallgató videót UMD-lemezen, és egy kupont találunk, mely segítségével ingyenesen letölthetjük a Beats című csodát a PlayStation Store-ról. A csomag európai megjelenéséről nem esett szó, Amerikában viszont mindössze kétszáz dollárért lesz kapható, ami egy ilyen pakkért cserébe megletősen jutányos árnak számít.

9.
9.
latya01
szerintem is jól n éz ki..és va valaki leszólja ezt a kommentet akkor berágok:D:D:D...mindenki döntse el, hogy bejön-e neki..szerintem különleges..báár tény, hogy egy sötétebb "szebb" lett volna..szerintem...*)
8.
8.
I
Nekem kicsit bejön. :P
7.
7.
girgosz
3: hidd el próbálok, csak nincs hozzá tokom, és a 3. törlőkendőmet hagyom el kb.
6.
6.
Carbon
Hát bizony tény hogy ez elég béna, nekem se kellene. Nálam még mindíg a jó öreg Piano Black a nyerő :)
5.
5.
Nazgul44
hát ez hiába jön kötve hiszem hogy emberek 100000-rei fognak tolongani a boltok elött hogy nekik is jusson egy ilyen ritka ronda darab
4.
4.
tombar
ja egy erősebb árnyalat jobb lenne
3.
3.
CB
Mert vigyázni kellene rá xP
2.
2.
girgosz
ez nekem sem tetszik, én a jó öreg feketénél maradtam, habár nekem elég rossz állapotban van ahhoz képest h 2008ban vettem
1.
1.
Aramisz93
Hát szerintem elég csúnya. Ha kicsit sötétebb lenne, akkor talán de így nem igazán tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...