Konzolokra is elkészül a Gyűrűk Ura Online?

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Hatalmas siker volna egy konzolos World of Warcraft, de a Blizzard a pletykák ellenére nem csinálja meg. Remélhetőleg a Turbine nem fogja elkövetni ezt a hibát.
Hatalmas siker volna egy konzolos World of Warcraft, de a Blizzard a pletykák ellenére nem csinálja meg. Remélhetőleg a Turbine nem fogja elkövetni ezt a hibát.

Ugrás a galériához

A Codemasters kiadásában megjelent The Lord of the Rings Online ugyanis kizárólag PC-re jelent meg, a legújabb hírek szerint viszont jó esély van egy konzolos port elkészítésére a fejlesztő Turbine részéről. Jeffrey Steefel producer azt mondta, felesleges találgatni, hiszen nem jelentettek be semmit - de mégis utalhattak rá. A srácok hivatalos honlapján található, PS3 és X360 konzolokhoz értő munkatársak keresésére vonatkozó álláshírdetés, illetve azon nyilatkozat, miszerint egyes licenszeiket mindegyik platformra ki akarják terjeszteni,  remek előjelnek vehető.

9.
9.
Spider925
*ThurGrek, sry, elgépeltem
8.
8.
Spider925
ThurHrek ebben van vmi. :)
7.
7.
ThurGrek
amúgy az hogy ki akarják terjeszteni a többi patformra annyit jelent hogy nem fogyott jól a játék...
6.
6.
ThurGrek
@4 győzd meg az összes PCst hogy ne töltsék le ingyen a netről a FU-t, és akkor talán kiadják PCre is. Amúgy azt megnézném hogy képzelik a LOTRO portolását... vagy minden konzolosnak kell venni majd egy egeret és egy billentyűzetet, vagy nemtom.... már ugye a kurzor hiánya is elég nagy probléma, billentyűzet 100% hogy kell majd hozzá (chat). Ha a targetelés automatikus lesz mint pl a PSX-es Diablonál, akkor nem engedném össze a konzolosokat a PCsekkel, mert pvpben előnyhöz jutnának.
5.
5.
Spider925
hmm, nem ismerem gyűrűk ura onlinet de ha csak a wowra gondolok. ha vki konzolon pvpben letud 1 PCs-t gyűrni, minden tiszteletem az övé... merész vállakozás, kiváncsian várom mi joo fog kisülni bellölle.
4.
4.
szocs08
Na az jó lesz egy MMORPG-t át tudnak portolni konzolra de a Force Unleashed-et meg nem tudták PCre mi.( És ezzel nem a konzolosokat akarom szidni hanem a kedves Lucasartsos fejlesztőket.) Amúgy egész jó ötlet ha a konzolosok és a PC-sek együtt nyomulhatnának (bár én wowozok).
3.
3.
metafenomÉN
Így van csak karakter fejődés lenne kicsit egyedibb LOTRO ban nem is lenne vele semmi bajom. Nagyon jó játék !
2.
2.
kasy
Ez télleg egy jó gondolat, a konzol-PC közlebb kerülése (játék szempontjából) nagyon szép eredményeket produkálhatna.
1.
1.
metafenomÉN
Király remélem konzolosok PC sek együtt nyomhatják!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...