Prince of Persia: Prodigy látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 26.
  • Képek
Link másolása
Vadi új képek láttak napvilágot a legújabb Prince of Persia epizódból, amely előreláthatólag a Prodigy alcímet fogja viselni, és az év végén jelenik majd meg.

Vadi új képek láttak napvilágot a legújabb Prince of Persia epizódból, amely előreláthatólag a Prodigy alcímet fogja viselni, és az év végén jelenik majd meg.

Ahogy már eddig is megszokhattuk, nincs Prince of Persia gyönyörű női szereplő nélkül. A legújabb képeken megcsodálhatjuk az aktuális szépséget, aki majd egyengeti hercegünk útját. A cel-sheded grafika meglehetősen szépnek mondható, alkalmas arra, hogy egy teljesen új Herceget és egy új, izgalmakkal és kalandokkal teli történetet ismerjünk meg. A megjelenés valamikor az év végén várható, reméljük hamarosan, az UbiDays keretein belül még többet megtudunk a készülő játékról.

Ugrás a galériához

33.
33.
Dcrysis02
Azért sztem az eddigi Hercegek se voltak valami nagyon nagy gépkövetelőek....jólvan a WW a duplás procimon kiakadt de az más..
32.
32.
felegyi
36# Nem! Vagyis 60%-al kevesebb cuccot lop a gépből! De nem tudni hogy ez milyen lessz, lehet hogy meg fogunk lepdőni ezen a Cell Shader grafikán úgyhogy...
31.
31.
MetalLord
Sztem elég sokszor elmondták már hogy ilyen lesz, vagy nem?
30.
30.
watto
utolsó 2 kép tuti in-game
29.
29.
Chase
üdv

tényleg elég concept artosan néz ki de majd a játékélmény biztos kárpótol

még sosem játszottam cell-shadeddel

egy ilyennek a gépigénye egyezik a rendes játékokkal?
27.
27.
Juraviel.Ihuan.Bed
Öööö elnézést az elírásokért és a helyesírási hibákért.



Ez van, ha a rendszergazda mögöttünk rohangál, mikor kommentelünk! :D :D :D
26.
26.
Juraviel.Ihuan.Bed
Khm-khm... Üdv mindenkinek!



Először nekem is furcsának tűnt ez a megoldás, de nem zavar, hogy új útra tértek. Sőt, kifejezetten tetszik már! Reméljük, hogy az UbiDays-en kapunk videókat is. Remélem nyár végéig legalább egy "in-game"-es videót is prezentálnak a nagyérdeműnek.



Jut eszembe, nem tudom mit csodálkoztok, hogy a Hercegnek akkora kardja van. Egyrészt, azért a harmadik részben a Fény Kardja, ami az apjáé volt, az se volt kutya, és fél kézzel úgy pörgette, hogy ihaj! :D Márészt egy régi imerősöm mondta, hogy a középkori karodok esetében is volt olyan, hogy egy kisebb kard könnyűnek tűnt, vizsont megemelve igencsak volt súly, és ennek igaz a fordítottja is: egy nagy kard is lehet "könnyű". :)



Már várom, hogy hentelhessek vele! :D :D :D



Egyébként ez semmiképp sem lehet a Herceg, és nemcsak azért, mert szakállas volt, hanem azért is, mert ez az új elég fiatal a Két Trón-belihez képest. Ifjúkorában sem lehet, mert a Herceg, mint ifjú legény szerepelt a SoT-ban. Reméljük a fia, vagy rokon. :)



Szóval várjuk nagyon, és ne ítélkezzünk előre!



[Nem örülök, hogy megfilmesítik a SoT-ot, de reménykedem Jerry Bruckheimer produkciójában egy igazán remek filmet kapunk. Ebben az esetben is várom az első trailert. Amikor kiszabadul a homok, remélem a három (négy, a katona a Holdfázisok Termében) szereplőn (Farah, a Herceg, a Vezír) kívűl nem írnak bele újat.



Mondjuk Farah szerepére kereshettek volna egy indiai színésznőt, de mindegy.



Amit még jobban remélek, hogyha vászonra viszik a WW-t, ott tényleg nem kerül bele semmi plusz szereplő. Ez a rész kifezetetten a magányról és az elkeseredett harcról szól az elkerülhetetlen Végzettel (amiben nem hiszek, de nem ide tartozik), és a végnélküli menekülésről az Idő Őrétől, Dahakától... Kaileena és Shahdee szinte csak mellékszereplők. Egyfajta lelki út volt ez, ami elég sötét irányba vitte el a Herceget, ami a harmadik részben csúcsosodott ki. Hogy viszik ezt majd vászonra, ismerve a hollywoodi klisséket... :S]



Bocs, ha hosszú lettem volna! :D :D :D
25.
25.
Dcrysis02
29:Ja,csak a csúcson a legjobb abbahagyni ahogy szokták mondani.Nehogy rossz szájizt adjon ez a Prodigy
24.
24.
watto
23: mert te biztos tesztelted már onnan hozol előítéleteket....
23.
23.
kasy
Ha úgy gondoljátok a PoP eddigi 3 részére, hogy fantasztikus játék (és ahogy nézem sokan vannak így), bízzatok egy kicsit jobban a készítőkben. Csináltak 3 ilyen f.sza játékot, csak nem tenyerelnek sz.rba.

prodigy - csoda

- csodálatos esemény

- csodálatos tehetség
22.
22.
Lekron
én úgy tom csak simán csoda.
21.
21.
wolf15
#26 Ööö...sztem a prodigy=csodagyerek.Ha tévednék,akk vki világosítson fel ;)
20.
20.
dante001
lol a prodigy az zsenit jelent nem?xD loool ak prince of persia zseni? wáááá
19.
19.
Dcrysis02
Egy tolvaj,aki betéved egy kertbe ahol egy gonosz Istent kiszabadit,és utána megmenti a világot tőle,és közben Persia hercege lesz..ennyit lehet tudni...
17.
17.
Goldps3
tiszta csira lett igy a Prince of persia ....nem érzem ezzel a játékal azta feelinget amit az elözöknél grafika sokat számit ezek szerint...ilyen képregény szerű az egész... ÁÁÁ elbasztáák =(
16.
16.
hunlord
Komolyan mondom, hogy ez a csajszi a képen kiköpött Keira Knightley...
15.
15.
Aramisz93
Ez egy másik herceg...egy új történet...legalábbis egy korábbi hírben azt írták hogy más lesz a herceg személye.
14.
14.
demon68
még sokszor megnézem és akkor talán megbarátkozom vele mire kijön a játék
13.
13.
Aramisz93
Szerintem teljesen illik hozzá. Így olyan mint ha egy mesekönyvet lapoznánk. És szerintem a Prince of Persia egy mesekönyv.
9.
9.
felegyi
Mikor nőtt meg így a Herceg?
9.
9.
brolin10
Szerintem ez nem a herceg. Ez a fia vagy nemtom ki de ez a herceg?!
9.
9.
coderman
Azért ezek között van concept art is nem?? Amúgy nekem bejön ez a festmény szerű feeling.
9.
9.
coderman
8.
8.
FeroxX
ez a cell shading nem igazán illik a POP hoz szvsz (uccso két kép szerintem az ingame, a többi concept art)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...