Fallout 3 infómorzsák

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 27.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda Softworks néhány információval szolgált készülő játékuk, a Fallout 3 kapcsán, amely november 28-án érkezik PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
A Bethesda Softworks néhány információval szolgált készülő játékuk, a Fallout 3 kapcsán, amely november 28-án érkezik PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

 
Kevés információ áll rendelkezésünkre a sikervárományos Fallout 3-ról, ám lassan egyre több és több apró tudnivalóval gazdagítja a rajongókat a Bethesda. Egyik ilyen fontos hír, hogy a Playstation 3-as verzió nem fogja semmilyen telepítési folyamattal marcangolni a játszani vágyó játékosok idegeit, mert minden fontos információ játék közben fog a merevlemezre kerülni, majd kalandunk megszakítása után automatikusan törlődik minden felmásolt adat. Ejtettek még néhány szót arról, hogy minhárom platformra teljesen egyforma verziót szeretnének készíteni, hogy semmilyen különbség se legyen felfedezhető a különböző gépeken futó programokon. Azt nyilatkozták, hogy az Xbox 360 a vezető platform, amire fejlesztenek, mivel a nagy riválisánál egy évvel előbb a piacon volt, így arra kezdték meg a fejlesztést. Várjuk szeretettel a remek kalandokat ígérő Fallout 3-at, és reméljük, hogy tényleg nem kell majd egymásra mutogatni, hogy melyik verzió a szebb, esetleg csúnyább.
9.
9.
LonGleY
Még mindig senkit nem érdekel, hogy melyik szebb. nem ezért fognak áttérni a konzol felhasználók, ez az egész pedig egy szerepjátéknál még inkább nem kellene, hogy számítson.



A Fallout Tactics-nak amúgy nincsen semmi köze a világ legjelesebb szerepjátékaihoz, tehát az első két részhez. Az egy teljesen különálló, elbaszott játék, amit nem is az eredeti fejlesztők készítettek.



A harmadik rész az eddigi videók alapján szánalmasan próbálja utánozni az utánozhatatlant, a figurákat, a hangulatot... Érthető, hogy próbálnak visszanyúlni az alapokhoz, de az, hogy majmolják az előző részek intróját stb., nem vezet semmi jóra. Egynek biztos érdekes lesz (Oblivion is az volt egy hétig, aztán unt rá az ember a béna figurákra és röhejes minijátékokra), de ahhoz tényleg nagyot kellene alakítaniuk, hogy az elődökhöz hasonlóan eredeti legyen. Az eredetiségben sajnos manapság egyre gyengébbek a játékfejlesztők, meg a filmipar.
8.
8.
LonGleY
Kit érdekel, hogy mire jelenik meg még azon kívül, amire én szeretném? Rohadtul nem érdekel a külseje, ha a design jó. Rohadtul nem érdekel, hogy mire fejlesztik alapvetően, ha megállja a helyét és legalább egy kicsit az elődjei nyomdokába ér - ami egyébként számomra az eddig látott/olvasott infók alapján elég elképzelhetetlen sajnos, hiába a Bethesda név..
7.
7.
Dcrysis02
Csak remélem normálisan portolják Pc-re.Knben meg cool hogy ugyanaz mind3 mert igy legalább lehet egymásnak tanácsokat adni,nem mint a Double Agent esetében...
6.
6.
amd33
nem ez az hogy a vidkari ne mjobb menne számtalanszor el lett már mondva bobby a cpu-ja jobb egyedül...
5.
5.
kenny22
4: az eddigi tények azt mutatják, hogy az ms-nek több pénze van...

Amugy meg a ps3, ha nem is grafikában, de inkább számolásigényes játékokban lenne jobb pl sok fizika vagy sok egység ábrázolása...
4.
4.
Vikitiki


bobby

az eddigi tények nem azt mutatják hogy a ps3 rom annyira szép lenne

3.
3.
lac15
jaj bobby huzz már elinen:D

mind1 melyik platformon csilnálják ha ugyanaz lesz a végére...
2.
2.
bobby
de a 360ast igaz előbb elkezdték, de pcre meg ps3ra csak rámásolják, kicsit átalakitják... ja meg nem vitatkozni akarok, de ps3ba jobb vidikártya és mindene jobb hiszen 1 évvel később került piacra, és jobb vidikártya van benne.... ennyi... de nem vitatkozni akarok... ps3ra veszem meg akkoris! :)
1.
1.
Mr.BEAN
ilyenkor kicsit örülök hogy boxom van, bár ha azt hazudták mondták nem lesz különbség, akkor nem lesz:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...