Új Far Cry 2 trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 28.
  • Videó
Link másolása
Új látnivaló érkezett a nagysikerű Far Cry folytatásából, amely Afrika veszélyes vidékeire kalauzolja el az izgalomra és gyönyörű grafikára vágyó játékosokat.
Új látnivaló érkezett a nagysikerű Far Cry folytatásából, amely Afrika veszélyes vidékeire kalauzolja el az izgalomra és gyönyörű grafikára vágyó játékosokat.


Az első Far Cry sok játékos számára okozott örömteli órákat, akciódus kalandokat és szemkápráztató látványt a maga idejében. Az Ubisoft által készített folytatás a dzsungel helyett Afrika szavannáira csábítja a játékosokat, akik gyönyörű grafikára és izgalmas játékmenetre számíthatnak a november 28-án megjelenő Far Cry 2-ben.
17.
17.
watto
15: azért ez jóval több lesz mint grafikai szarság, nemsok játékban van ilyen játékmenet, hogy nagyszerű fps és szabadon bejárható Afrika, a készítők el is utaztak Afrikába hogy élethűen adják vissza a helyszínt. Autószerelés, sebgyógyítás, szerintem kötelező lesz.
16.
16.
boldi89
Az első anyira nem jött be nekem is csak a grafika tetszet azt csá ez is jól néz ki de szerintem nem fogom meg venni!
15.
15.
air 2
Jó lesz, hideg decemberi estéken afrikába rohangálni!!!!!
14.
14.
demon68
ez egy szar játék lesz szerintem, az 1 is szar volt, ez is olyan techdemo lesz, mint a crysis, hónapokig (évekig?) fejlesztik és azalatt 1 ötletet nem sikerült kicsikarni, csak kifejlesztenek egy grafikát ami senki gépén nem így fog kinézni, hanem mint egy 2-3 éves játék. de jó mert mikor játszol elképzelheted hogy milyen szépen is kinézhetne a játék.
13.
13.
Gula
ahol ennyit szaroznak a grafikával kevés kivétellel jol elk..ják a játékmenetet..... rajöhettek volna már a játékkészitők hogy először story aztán játékmenet és csak utánna grafika

annak idején a far cry (max és közepes variációkkal) lenyűgözött a grafikával de csak addig jutottam mikor a nagyhajóba kellett mászkálni ott ráuntam
12.
12.
Aramisz93
Hát azért az látszik hogy a Far Cry első részét a Crytech fejlesztette, mert a grafikán kívűl egy semmi volt...a multi jól sikerült, de az hogy jönnek a zombik meg minden hülyeség nekem nem tetszett...én most azért bízok az ubisoftban =)
11.
11.
djdonci02
10.
10.
gringos
eléggé komoly. De, a Crysisnál ugyanezt mondtam, ,,eléggé komoly" és kurvára nem lett az. A grafika valóban szépvolt de olyan gép kellett alá hogy beszarás, és a grafika nélkűl egy átlagon aluli szar lett. De azért bizaodó vagyok, és tuti megszerzem.
9.
9.
MetalLord
Ebben a játékban sztem nem csak a graf lesz a fontos, mint a Crysisban. Pl. nekem az teccik nagyon, hogy vannak benne állatok (nem csak rákok meg ilyenek mint a crysisban)
8.
8.
Damien19930402
Sztem nagyon jó game lesz,már várom.Sztem jobb a grafja mint a CrySis-nak
7.
7.
Naliak
Nem Tudom, nekem is a Crysis jutott eszembe........
6.
6.
Dcrysis02
Hangulatosnak igérkezik
5.
5.
Thaddeus
Crysis Nomad, meg nanoruha nélkül, zöld szín helyett sárgával. Gépigényről tudunk vmit?
4.
4.
kasy
A robbanásokat gyönörűen megcsinálták, de úgy általában az egész játék egyben van.
3.
3.
tjames
Úúúú basszuskulacs! Az a táj ott a híd alatt! Essssszméletlen élethű! Nagyon faintos lesz ez! Egyetlen kis észrevételem van: kicsit akadozós a videó (remélem nem a játék fps-e miatt, hanem a HD video receg) és az emberek mozgása kicsit robotos. No nem azt mondom hogy szar, de olyan mint a GTA4-ben. Egy NBA-ban milyen jó már a mozgás! Na de ennyi, összességében NEKEM BIZTOS VÉTEL!
1.
1.
CB
Ez kkk*****aaa naggy!!!

Brutál lesz ha kijön...és a végén ahogy a csávókát "elfujja" a szél!.!.!

Nagyon hangulatos
1.
1.
Dr Kratos
Remélem hamarossan látunk valami hasonló videót a BIA HH-ról is !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...