Prince of Persia - új Herceget köszönthetünk

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék producere, Ben Mattes elárult néhány apró részletet a közelgő Prince of Persia apizódról, amelyben egy teljesen új Herceget köszönthetünk.

A játék producere, Ben Mattes elárult néhány apró részletet a közelgő Prince of Persia apizódról, amelyben egy teljesen új Herceget köszönthetünk.

Az Ubisoft rendezvényén a tegnap megjelent CG anyagon kívül nem sok mindenre derült fény az új Prince of Persia epizóddal kapcsolatban. Az úriember elárulta, hogy a cím sem biztos még, ám sokan Prodigy alcímen emlegetik a készülő játékot. Mattes elárulta, hogy Sand of Time trilógia lezárult, nem kívánják azt a vonalat követni tovább. Hamarosan egy teljesen új Herceget ismerhetünk meg, akinek semmi köze sincs az előző részekben megismerthez, ám az ő kalandozásai során is rengeteg kihívás és izgalom vár majd a játék kedvelőire. A harcok sokkal hosszabbak lesznek, mint eddig, szeretnék, hogy minden egyes harcot egy boss harcnak érezzünk. Egy szépséges segítőt is kapunk, ő lesz Elika, aki mellettünk áll majd a csatákban és a fejlett AI-nak köszönhetően sokszor hagyatkozhatunk támogatására. A producer szerint Elika nem csak egy egyszerű mellékszereplő lesz, hanem az ő karaktere, az ő története is fontos szerepet játszik a történetben. Kíváncsian várjuk, mikor kaphatunk végre ingame videót is, hogy meggyőződhessünk, az Ubisoft újra egy nagyszerű alkotással kívánja elnyerni a rajongók tetszését.

 

Ugrás a galériához

34.
34.
shadow201
Hát gyereeke ez a persia nem lessz olyan mint az előlő három és ez elkeserítő hát hogynéz ki ez az ember :)

tiszta szégyen.na de mndegy majd kiderül ha kint lessz.
33.
33.
meridarider
rambocsiken! azok voltak a legjobb gémek:D

igaz ma már a telomon is gyenge az a grafikai megoldás de rengeteget toltam vele
32.
32.
suti_88
ugy kell ezt felfogni, hogy.....mintha generációkról lenne szó...az elöző trilógia is egy generáció volt....most egy másik herceget irányithatunk gondolom...uralkodok jöttek mentek a viéágon, gondolom perzsiában is..hercegek is váltották egymást generációnként, és msot mi ennek a hercegnek a bőrébe bujhatunk..nincs ezzel semmi gond..sőőőt, nagyon örülök, hogy nem a régi herceget vették elő...igy már nyugodt szivvel váro ma játékot
31.
31.
J0hn
ezmiez??

miért nem más a neve ha nincs köze a PoP-hoz ??

attól hogy ebben is lesz herceg de semmi kötődés...áh nem értem ezt...

A legjobb rész a Warrior Within volt.

Ezt a részt is mindenképpen ki fogom próbálni, ahogy mind1ik részt.
30.
30.
suti_88
üdv. akkor tényleg ugy lesz, hogy ebben az uj POP-ban már nem a régi herceg lesz, más helyszin?
29.
29.
jeti93
hát nem tom, de remélem még ha cell-es is akkor is ez a minimum amúgy biztos jó lesz a graf is, de ha nem akk így jártunk attól még lehet jó a játék maga csak legyenek jól kidolgozva a mozgások és essen le az a fej mint a ww-ben és ne legyen olyan 2t-s ahol nem történt semmi csak kijött belőle a homok
28.
28.
Worgady
A Warrior Within egy kalap szart nem ér, az 1. rész volt a legjobb. Ez meg jónak tűnik.
27.
27.
Ca$h
És mi a helyzet az új James Bonddal, vagy az új Batmannel, azok sem teccenek nektek mint mozifilmek? Szerintem egytől egyik jobbak az elődöknél. Nekem nagyon bejönnek ezek az újrakezdéses sztorik, mindig jobban járunk velük!
26.
26.
jsoydoom666
28: Én erre csak annyit mondok akkor kezdjenek 1 más szériát ne a PoPot folytassák miközben semmi köze sincs hozzá JAH persze ez a helyzet ha új szériát kezdenének az lenne hogy ez csak 1 PoP koppintás

de akkor ennyire nem bíznak az új részben???????
25.
25.
felegyi
Azt nem tudom mmiért paráztok a Cell Shaderrtől? Gondolkozzatok, új történethez új grafika kell! otthagyták a régi sztorit, és a régi graft de nem tudom megérteni hogy mi oylan csúnya a Cell-ben?? Nézzétek meg jól a képeket, sztem rohadtjó és sokkal jobban passzol a POP világához mint a régi graf... A játékmenetet már előre látom, kellemeset fogunk csalódni benne!



(Az a karom a bal karján pont ugyan olyan cuccból van összerakva mint az AC-nél a tőr)
24.
24.
jsoydoom666
na de most tényeg emberek, ezeket a képeket amiket itt leadtak nem nagy tudás lerajzozni ,pfffffff
23.
23.
darkprince
Remélem az optimistáknak lessz igaza, őszintén.... Bár az igaz, hogy ezek még csak a legelső képek, ki udja mi lesz még később.
22.
22.
Ca$h
Emberek, nem tudom mit kell itt kétségbeesni, volt már rá példa, hogy rossz lett a PoP? NEM! Nekem mindig is teccettek az ilyen nyomjunk egy resetet megoldások, ha jobban belegondoltok szegény hercegünk már éppen elég szőrnyüségen ment keresztül ahhoz, hogy végre élvezhesse az élete szépségeit. Higyjétek el nekem ez lesz a legjobb rész mind közül. grafikára panaszkodni meg egyenesen röhej, hiszen még szt sem tudjétok hogyan fog kinézni... gyerekek. Szedjétek már össze magatokat!!!!
21.
21.
jsoydoom666
Szerintem nagyon nem lessz nagy bukta, de a grafó nem illik iden szal nme tom mi lesz , de az biztos hogy nem kellene PoP címet adni neki, ha a PoPot lezárták miért akarják visszahozn?? Annak a trilógiának fasza kis végét csintak nemtom miért akarják elbaszni, vagy akkor lenne a cím,

King os Persia szal, kiváncsi leszek a sztorira lehet olyan fasza lessz amit az Ubitól megszoktunk.
20.
20.
coderman
Szerintem várjátok ki milyen lesz mozgás közben, és azután itélkezzetek a grafika felől ;)
19.
19.
tjames
#20: Megnyugtatlak, az Assassin's Creed motorja fog alatta dolgozni. Csak a grafika lesz más.
18.
18.
darkprince
Mégvalami: ha legalább olyan motorja lenne, mint a Warrior Withinnek

már akkor boldog lennék......:'(
17.
17.
darkprince
Miért kell ez a cell shading baromság.....??????????

Miért nem az Assassin's creed motorját használják ennél a játéknál is?

Ha ez így marad marhanagy csalódás lesz szerintem sok rajongó részéről...

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
16.
16.
coderman
Azért ez már nem az a fajta cell shading, ami a XIII-ban volt, ettől nemhogy alacsonyabb lesz a gépigénye, de szerintem magasabb.
15.
15.
kenny22
14: így jóval kisebb lesz a gépigény pc-re tehát lehet többen veszk meg, de az is lehet, hogy rájönnek arra hogy nem minden a grafika és ha egy játék jó tök mind 1 hogy hogy néz ki, de nemutolsósorban ezek a produkciók gyorsan elkészíthetők.
14.
14.
Aramisz93
#14: A Cel-Shadedet se annyira olcsó azért megcsinálni...persze...kinek mi az olcsó..
13.
13.
huszti
lehetne Prince of Babylon is:P
11.
11.
kenny22
12: elvileg az a nagy mennyiségű ellenfél pontosan 1 darab lesz se több se kevesebb... 1 harcban 1 ellenfél...
10.
10.
watto
jó lesz, amúgy sztem nem lesz idegesítő a csaj, gondolom olyan menyiségű ellenfelet raknak a harcokhoz amit egyedül igencsak nehézkes lenne leölni :) // ha teljesen más a story akkor mérne lehetne Persia hercege?...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...