Far Cry 2 infók és videók

  • Írta: tjames
  • 2008. május 30.
  • Hír
Link másolása
Mint most megtudhatjuk, a Far Cry 2-ben egyetlen küldetésünk lesz: Megölni Jackal-t, aki egy fegyverkereskedő és Afrika kettászakadásáért küzd.
Mint most megtudhatjuk, a Far Cry 2-ben egyetlen küldetésünk lesz: Megölni Jackal-t, aki egy fegyverkereskedő és Afrika kettászakadásáért küzd.


Az, hogy ezt miként oldjuk meg, rajtunk múlik. Vannak karakterek akik a barátaink lehetnek, és segítenek a bajban, de vannak, akikkel elkerülhetetlen az összetűzés. Azok a karakterek akik a játékban meghalnak, többé nem kerülnek vissza. Nincsenek chapterek, és nincsenek különböző nehézségi szintek. Nyitott világ nyitott játékmenettel.


A második video betekintést enged a konzolos verziókba. Az eddig látott videók a PC-s verziók voltak, de most mind a PS3-as, mind az X360 verzióból láthatunk pár szösszenetet. A konzolos verziók a PC-s társukkal egy időben jelennek meg. Látható hogy a játék során az események nem lassulnak le egy pillanatra sem. Ha elkezdődik a hent, akkor nem maradhatunk egy helyben, mert a gerillák (az AI-nek köszönhetően) hamar bekerítenek minket. A megoldás: folyamatosan mozgásban lenni, és fedezéket keresni, ahonnan biztosnággal irtható az ellenség.
15.
15.
Tokodboy
Minden egyszerre nem lehet tökéletes. Jelenleg nem nagyon számíthatunk jobb fizikára, ezt tudják a gépek. Majd egy 6-10 év még kell, hogy valós fizikát kapjunk. A videokártyára meg egy fizakai gyorsító kártya, amolyan Physix jellegű, csak sokkal komolyabb, így meg marad az erőforrás megosztás.

De ez most nagyon túl mutat az elvárásaimon.

Allig várom már, hogy megjelenjen:D:D:D
14.
14.
tombar
13.
13.
Kriccs
Hát a grafika az szuper. Mivel én imádom a fizikát sosem értem, miért nem fektetnek rá elég hangsúlyt. A robbanásnál a végén látszik hogy még nincs kiforrva, vagy ez csak az én véleményem?
12.
12.
girgosz
szerintem a játékot fel kéne ruházni rpg elemekkel, és akkor lenne igazán j. mert ha csak simán sz*rrá kell lőni az ellenfeleket akkor nem sok rtelme van a nyitott világnak, remélem lesz demó :)
11.
11.
Vincenzo
Gyönyörű a játék és nagyon jónak ígérkezik. Az egy nem tetszett, de ez már most elnyerte a tetszésemet...imádom a szabad játékokat. Csak mért van minden játékban (ebben is) az AK-47 zárfogantyúja baloldalon?:S MInd1 azért biztos vétel:P
10.
10.
felegyi
Nem kis gondban lesznek a PC-sek! Nem lessz töltési képernyő, remélem nem fogják ott elszúrni ahol a Crysist, azaz ha a gépigénynél befuccsol a játék többre ne számítson...
9.
9.
klemid
Sztem nemnehéz a célzás PS-en sőt egyáltalán nem!!Én is PC-n szoktam meg a célzást de PS2-öztem is és most hogy van PS3-am azon sokat jáccok lövöldözössel igy már pofon egyszerü :D
8.
8.
coderman
Szerintem ez az első játék ami megüti a Crysis szintjét grafika és szabadság tekintetében (és konzolokra is kijön)
7.
7.
girgosz
9. kb ugyanaz biztos nem volt beállítva az érzékenység. :P
6.
6.
amd33
Én megszoktam kontrolleren a célzást x360-ná elég könnyű viszont ps kontrollerén iszonyat tré nem om de áhh szar Unreal 3-maztam rajta és borzalom...
5.
5.
LiMiT
4.
4.
K.G.
Nagyon jónak ígérkezik. remélem a játékmenet is lesz olyan, mint a grafika, mert az álleejtős. És nem ártana a sztori meg a fene nagy nyitottság mellé jó történetvezetés is.
3.
3.
wildláma
én meg megcsináltatom a boxot és arra fogom letö.... megvenni
2.
2.
k_mark93
3:Igaz!!!Én is inkább PC-n tolom majd,hiába mondják hogy a PS3-nak már majdnem tökéletes a célzása és az érzékenysége(amit megcáfolnák),FPS-t mindig is PC-n lesz a legjobb játszani!!!(egérrel):)
1.
1.
Dr Kratos
Nem bisztos,hogy a casual játékosok örülnek neki,hogy nincs nehézségi szint !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...