Bemutatkozik a Star Wars: The Clone Wars

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Megérkezett a LEGO Indiana Jones tesztelői változata, mely kézikönyvének hátulján ott tetszeleg a reklám, miszerint játék készül a Clone Wars című animációs film alapján.
Megérkezett a LEGO Indiana Jones tesztelői változata, mely kézikönyvének hátulján ott tetszeleg a reklám, miszerint játék készül a Clone Wars című animációs film alapján.



A hamarosan érkező Star Wars: The Clone Wars című rajzfilm a saga második és harmadik része között zajló eseményeket dolgozza majd fel, ahogy a jedik vezette klónsereg a szeparatisták által irányított droidok összecsapnak. A játékadaptáció története is ezen események körül forog, megjelenése pedig ősszel várható Wii-re és DS-re.
9.
9.
Aramisz93
Jó lesz a DS-re amit majd jövő héten szerzek be =)
8.
8.
Tomie7
ja én is szeretem az Star Wars Republic Commandot . Már ahogy a hírt láttam én is azt hittem , hogy valami stukkeres ,de hiába... Csak azt bánom hogy a Star Wars Force Unleashed NEM JÖTT KI PC-RE!!!! :(
7.
7.
demon68
és az egészestés mozifilm még csak az új cgi-os tv-sorozat első része lesz. kárhogy csak nintendo
6.
6.
Glek
Ajjjj de kár!!!! :((( Pedig de megörültem. Már úgy várom a Republic Commando folytatását (gondolom hiába) Amúgy a mesét is nagyon csipáztam annó. Én mindent imádok ami a klónkatonákkal kapcsolatos. Idióta, ugri-bugri jediket nem annyira, meg az SW-t is csak szeretem, de a klónok nagyon megfogtak. ^^
5.
5.
Megabalta
Valójában ez a rajzfilm most fog kijönni, CGI grafixos lesz és egészestétbetöltő. De a Tartarowskis Clone Wars is jóvolt nagyon.
4.
4.
Aramisz93
#2: Miért ne sejtetne sok jót?
3.
3.
wildláma
a rajzfilm az már régi! Gendi Tartakovszki csinálta (Dexter laboratóriuma, Szamuráj Dzsekk) és régebben a CN-en nyomatták.
2.
2.
pstomi
Na ez a Star wars game se lesz PC-re :D mondjuk nézve h csak ds-re meg wii-re lesz nem sok jot sejtett :S ha lenne xbox 360-as vagy ps3-as változat akkor bizakodobb lennék.
1.
1.
SWBF2
Na, még egy cím ami meglesz a TFU után :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...