Prince of Persia 4 - kevesebb harc, több ugrabugra

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 31.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft egyik munkatársa mesélt az új Prince of Persia kissé átalakított játékmenetéről: elmondása szerint az új részben kevesebb harc lesz és több kalandozás.
A Ubisoft egyik munkatársa mesélt az új Prince of Persia kissé átalakított játékmenetéről: elmondása szerint az új részben kevesebb harc lesz és több kalandozás.Ben Mattes elmondása szerint sokkal több felfedezésre és ugrabugrára nyílik lehetőség az egyelőre Prince of Persia: Prodigy-ként emlegetett új részben, mivel a játék többféle módon lesz végigtolható, és nem lesz olyan lineáris, mint a korábbi epizódok, ahol szinte bejelölték nekünk a fejlesztők, hogy merre menjünk tovább. Jól hangzik, de azzal számolnunk kell, hogy egyes területeket többször is be kell majd járnunk - Mattes úgy gondolja, az ilyen alkalmakkor érdemes új utakat keresni a továbbjutáshoz. Eldönthetjük majd, hogy többet harcolunk és az ellenfelekkel teli útvonalon megyünk, vagy pedig "körbeugráljuk" őket. Emberünk szerint akár arra is lehetőségünk lesz, hogy csak a főellenfelekkel küzdünk meg, tehát a játék húsz százalékában harcolunk, a maradék nyolcvanat pedig végigkalandozzuk. Remek elképzelés, csak bele ne törjön a srácok bicskája!
47.
47.
pit bull
ja hat en mar att mentem az osszes eddigi princ of persian csak az utolsoo reszben akadtam le egy bazi nagy allattal kel harcolni nem tud valaki segiteni? ja es jeti93-nak full igaza van
46.
46.
kelkaposzta


http://www.youtube.com/watch?v=QZl_yI-QC7Eez itt egy pop 4-es ingame trailer, érdemes megnézni... Ebből a videóból sztem az látszik, h nagyon jó lesz a játék, és nekem ez az új, "illusztráció szerű " grafika is bejön(annak ellenére hogy először azt hittem hogy nagyon-nagyon sz*r lesz)
45.
45.
Robinátor
Én imádtam a WW-ben a kaszabolást és a darálást. Sokat akarok itt is küzdeni, és nem falakon mászkálni.
44.
44.
Kimi4ever
De még nem csalodtam az Ubi ba szal fasza lesz:D

43.
43.
Kimi4ever
Hát ha igy fog kinézni akk egy kalap szar lesz én rohadtul imádom ezta játékot az összes eddig részt végig vittem legalább 3x.A lényeg h. remélem nem igy fog kinézni mer azér a hangulatba sokat beleszol a grafika is szentem.....
42.
42.
jeti93
most nem azért de aki azt írja hogy azért jó a cel shaded mert kisebb lesz a gépigény az nem normális!!

már így is a legtöbb gép ami a világon van (nem magyarban) simán viszi a Crysist fullon szal nem hiszem h kicsi lesz a gépigény még akkor se ha cel shaded mert annak is lehet kemény grafikája és hogy nézne már ki ha a 2008-as pop-nak ugyan akkora lenne a minimum konfig mint a 2005-snek???? ha nem tetszik h a mai játékoknak nagyobb a minimum akkor újítsatok gépet ne pedig azon örüljetek ha csinálnak 1 játékot szar graffalsztem meg jó lesz csak ne legyen ilyen kevés benne a harc mert nagyon unalmas órákig ugrálni legyen 1 jó megosztás 2/3-a harc 1/3-a ugrálás :Dés sok boss legyen benne aminél majd ugrálni és harcolni is kellde ne csak bossok legyenek mert az unalmas
41.
41.
alister
Más lesz mint az előző részek az tény! De nem hinném, hogy ez a váltás negatív lenne neki!
40.
40.
Bins
Igen, épp azt mondom.:D
39.
39.
torppapa5
43: Szerintem nem lesz bukás a játék.
38.
38.
MAKAY
Szerintem így még jobbl lesz!
37.
37.
Well
hát mivel 1 főellenség van gondoltam hogy nem lesz annyi harc
36.
36.
Tokodboy
Jah meg a cel shadedet sem kell fikázni, h elvesziok tőlük a pénzt, jobban megfingatja a hardvert, mint a szokásos....
35.
35.
Tokodboy
Én nagyonn örülök annak, hogy visszatérnek a felfedezéshez. Bár a 20% harc egy kicsit kevésnek tűnik, szerintem biztos feltornázzák ezt a számot leglább 40%ra... Nem hiszem, hogy az Ubi rétegjátok akar belőle csinálni, úgyhogy bíztos vagyok benne, hogy sokkal több harcra számíthatunk. Csak ne legyen annyi mint a Warrior Withinben...

A grafika szerintem tutira nem cel shaded lesz, ezek érzéseim szerint csak artworkok..., meg vázlatok, azért is gondolom így, mert marhára elüt az átvezető a rajzfilmes stílustól..., ez a kettő nem illlik össze:)

Inkább mondom zat, hogy így fog kinézni a játék ingamebe mint amit a trailerbe láttunk, főleg, ha az Assasinsből indulunk ki, itt ugyanis nem lesz olyan nyitot a világ mint abban, ugyhogy én ezt simán elnézem valós garfnak:)34.
34.
Bins
Sztemmegatiédet^.^ Am nem vitázok csak értetlenkedek hogy valaki szerint miért bukás már most a játék...
32.
32.
torppapa5
Szerintem hadjuk abba a vitát és lehetőleg békésen várjuk a megjelenést.
31.
31.
Bins
#34 Azért nem csak ennyit kellett volna levenned a hszből... Csak azt mondom nem tudom miért ne lenne jó a játék? Nem is tudunk szinte még semmit.. Ingame-et meg még sehol nem láttunk... És én tökre megbízom az ubisoftban, nem hinném hogy el fogják rontani, mint egy NFS-t. És mint írtam ha nem lesz bejövős az embereknek a cell-shaded, akk sztem a köv részt (biztos lesz) nem azzal csinálják ennyi... Am meg tetszik ez a kalandozásos téma...(Y)
30.
30.
jsoydoom666
x360 on nem is LOLLLLLL.., ezért jó a konzolosoknak, a PC-n ugyis bebeb ránt 1-2-3-4-..-et..
29.
29.
Domasi
legalább szerintem nem kell majd a játék alá egy erőmű, a grafika jó, és szerintem nem vesz igénybe egy erős vasat, remélem...
28.
28.
Aramisz93
De végülis most min vitatkozunk? Hogy milyen lesz a grafikája a játéknak? Ugyanmár...
27.
27.
jsoydoom666
34 "Nem a név teszi a játékot, hanem a játék teszi naggyá a nevet"

teljes mértkben igazad van erre nem is kell többet írnom
26.
26.
Aramisz93
#28: A Prince of Persia nem a SoT-ból indult......az a trilógia ugyanúgy indult, mint ez az új trilógia...nem tudom mit nem lehet ezen megérteni
25.
25.
torppapa5
32: Légyszi ne itt. 31: Szerintem a PoP-ot sokan nem a grafikájáért szeretik. Például én. Itt néhányan nem fikázni akartuk a grafikát, csak véleményt adtunk, hogy szerintünk nem illik a PoP-hoz a Cell-shaded. De ha ez nem tetszik, hogy elmondjuk a véleményünket, akkor bocsánat, én egy rossz szót sem fogok mondani, bár nem fikáztam a játékot.
24.
24.
JcGross
28# Hogy valaki ennyire ne legyen nyitott az újításokra az már nevettséges. Eléggé undorító egy ember vagy te, mert azt a haragot is rajtam töltöd ki amit a készítők miatt érzel, és azért mert azt mondom, hogy nem kéne leszarozni már én vagyok a nagypofájú? Magadba nézhetnél! Megannyi pc hírportál van. Menny oda. De jó lenne, ha az egyik legsikeresebben nem viselkednél úgy mint egy 10 éves kislány!
23.
23.
Bins
Hát szerintem ez így lesz jó ahogy van....Sőt, akár tetszik az embernek akár nem nem kéne oltogatni semilyen formában a játékot inkább annak kéne örülni hogy lesz... Mert ez legalább azt jelzi hogy további részek is következnek és ha nem lesz az embereknek bejövős a cell-shaded akkor a köv részt nem azzal csinálják... Sztem köbö ennyi... Pénzük meg van szerintem elég nem tudom miért lenne ólcsobb egy ilyen játék mint egy normál grafikájú?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...