The Bourne Conspiracy 5 gigabájtot telepít

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A június 28-án megjelenő The Bourne Conspiracy is beáll azon játékok sorába, amelyek előszeretettel telepítik fel magukat a Playstation 3 merevlemezére.
A június 28-án megjelenő The Bourne Conspiracy is beáll azon játékok sorába, amelyek előszeretettel telepítik fel magukat a Playstation 3 merevlemezére.


Mint tudjuk, sok játék változó mennyiségű adatot felmásol a Sony konzoljának merevlemezére, mielőtt játszani tudnánk vele. Vannak amelyek többet, vannak, amelyek kevesebb szabad helyet igényelnek. A hírek szerint a The Bourne Conspiracy sem lesz hajlandó elindulni mindaddig, amíg 5 GB tartalmat fel nem másol. Egyre több játék veszi igénybe a merevlemezt, ám ezzel sokmindent meg is könnyítenek, pl. gyorsabb töltési idő, vagy a legfontosabb, hogy kevésbé használódik el az olvasó. Hamarosan meglátjuk, hogy a játék is olyan jó-e, mint amekkora méretű tartalmat telepít.
19.
19.
G Logan
Szerintem a BD már kell a gépekbe én ugy gondolom hogy a gta4 is a hely hiány miat let ilyen rövid és szükös.
18.
18.
Mat00
10: Ált. fél évente jön ki olyan játék, ami egy fél éves gépen nem megy fullon.



12: Én nem mondtam, hogy minden boxos tört játékokkal játszik, és persze h a ps-esek is azt csinálnák, de mivel csak boxot lehet egyenlőre törni, egyértelmű h azzal érveltem... És nem azt mondtam, hogy nem indul, hanem hogy nem megy el full grafikával... De gondolom hasonló okokból vettél te is konzolt.
17.
17.
biztosan nagyon jó, aláírom látatlanban - de ezt én még nem érzem.

amikor majd veszek ( mert veszek, ez nem akkora tétel számomra - ha van értelme megvenni ), akkor vsz meg leszek vele elégedve.

csak egyenlőre nekem nem éri meg, mert nincsenek olyan exkluzív címek, amiért érdemes lenne ( számomra, ezt nem győzöm hangsúlyozni ) !

x360 a warez miatt népszerű ( nyilván, és ez nem is lehet kérdés soha senkinek sem sztem ), ugyanakkor én nem veszek észre a muliplatform stuffok között lényeges grafikai különbséget!

ami a lényeges dolog volt a 14. kommentben, hogy ennyire érzékeny lenne a blu-ray olvsó/lemez is???

jobban megbízom egy dvd-olvasó fejben, mint egy vadi új stuffban - amibe sztem leginkább azért rakták ezt a felmásolom dolgot, hogy ne fingjon ki olyan hamar ( persze logikus, hogy nem kell rövidíteni az élettartamot ha nem muszály ).

kicsit nehéz ezt a plusz "hendikeppet" nekem elfogadni, hogy telepiteni kell egy "konzolra"... lázadni sem lehet már? xD

16 (mr nagymenő, magas lóról lenézek s leköplek; már bocs - de bemutatkoztál te is ), szted ?

végülis akármit is mondanak a ps3 tulajok ( lepereg a negativ kritika, de azért infonak hasznos lehet később ), számomra még nincs itt a vétel ideje - leginkább a jó exkluzív játékok TELJES hiánya miatt.
14.
14.
thomee84
:) azé vannak itt hozzáértők látom:) kedves 14-es: játszál csak a dl lemezeiddel, a te meghajtód bánja hosszútávon:) szerencsére a miénk nem, 5 percet ez megér a gyorsabb és kíméletesebb játékért:) köszönjünk emese..:)))
14.
14.
G Logan
Amikor kiadták ps3 mondták hogy itt már nem egy egyszerü konzolorol van szó. ha rányomod a linuxot teljesen pct csinál hatsz belöle még dvd t is tudsz irni igaz külsö usb iroval, én a gamekapocst is a ps3 rol nézem azért irok ilyen hibásan de mikor hazaérek a melobol 10re sokkal élvezetesebb ágybol ps3 mal netezni.és 15 játékom van mind fent van a gépen és még demok is vannak rajta és még mindig 12 gigám van a lektöbb játék nem kér nagy hejet szoval akinek nincs ps3 ma az mi a fasszt besszél baromságokat érdekes a tulajok sose szidják mert meg vannak elégedve és nem a sok buzi hirnek hisznek hanem annak amit otthon tapasztalnak.
13.
13.
Metal fiú
az game piacokon nem hoz nagy sikert
12.
12.
azért feltenném én azt a nagy kérdést Tisztelt PS3 tulajok, bárki aki tud válaszolni:

most akkor a PS3 konzol, vagy számítógép????

mert lehet, hogy elavult a világszemléletem, de a konzol azért IS olyan faxa, mert minimális mennyiségű adat tárolásával a játékokat tudja futtatni - mentésekhez kell ugye a minimális hely.

igy aztán bárki tudja használni, nem kell hozzá fősuli, ráadásul fejleszteni sem kell, belerakod a lemezt azt megy is - egy perc az egész!

ha le akarsz tölteni, akkor persze kell a vinyó, de hogy ps3-ra minden jelentősebb játék feldob 5-10 akárhány gigát, ennyi erővel pc is lehetne.

ps4-be már vga-t meg ram-ot is lehet/kell majd venni? :D :D

arról nem is beszélve, hogy ott a blu-ray lemez, a sokat emlegetett(istenített) kapacitással- na ez igy vicces azért tényleg :D

nem lehetett megoldani a nagy költségcsökkentések közepette, hogy a blu-olvasó és a lemez is bírja azt a "nagyon" nagy terhelést?

nem érteni, mikor az xbox gamék mennek dl-dvd-vel, és sok esetben UGYANÚGY néznek ki... grat, tróger banda.

akkor veszek majd ps3-t, ha kijön a tekken6 egyszer az életbe' ( nem mostanában lesz! )
11.
11.
Metal fiú
5 gigabájtot telepít aszt kurva ha lesz Pc akkor kurva nagy Méret lesz
10.
10.
Bins
#8 Azért gondolkodni kéne mielött írsz.. 1. én is "xboxos" vagyok és rohadtúl eredeti gémekkel játszok.

2 nem kéne úgy tenni mintha a "ps3"-ok nem ezt csinálnák ha fel lenne már törve a gép.

3.PC-met nem fejlesztettem régebben kb 5 évig és az ezalatt kijött és bejövős játékok nekem mind indultak, szal ez a fél év kicsit hüleség..

Na mind1 nem akarok vitatkozni csak jah...
9.
9.
kasy
6# És úgy egyébként szerinted miért 40-60 gigás egy PS3?
8.
8.
kenny22
8: hogy kéne már 1 pc-t fél évenként fejleszteni, hogy legszebben menjen minden? te sem vagy tisztában azzal amit írsz... mind 1 hagyjuk csak az ilyen egyének mindig felbasszák az agyam...
7.
7.
demon68
ilyen kéne xbox-ra is, már tönkrement az olvasófejem, és szétunom magam a töltés alatt. régebbi játékok kevesebbet töltöttek.
6.
6.
Mat00
6: A konzolok nagy előnye nem az, hogy nem kell telepíteni, hanem hogy nem kell fejleszteni minden fél évben, hogy a legszebb grafikát/játékélményt kapd vissza a pénzedért. A másik dolog meg az, hogy nem tellik meg olyan hamar, ne az xboxosokból indulj ki, akiknek a nagytöbbsége (M.o.-n) tört gépen másolt játékokkal játszik, és minden héten van 1 új játéka. Amellett meg lehet bele winyót venni.
5.
5.
kenny22
5: az biztos, hogy BD akart lenni...
4.
4.
Obi1
Ezzel elvesztette a konzol azony előnyét, hogy nem kell amiatt aggódni hogy nincs elég hely, vagy hogy installálni kell.A 40-60 gb merevlemezes Ps-ek már be is telnek lassan.És ez szívás.
3.
3.
klemid
2:az BD nem CD akar lenni?
2.
2.
Scoo
Engem az érdekelne, hogy X-boxnál ez hogy van? Ugyebár ott van olyan masina amiben nincs vinyó. A program érzkélei, hogy van e vigyó és ha van akkor telepít, ha nincs akkor lemezről fut?????
1.
1.
G Logan
Én annak még jobban örülné ha rá lehtne telepiteni a merevlemezre hogy BD nélkül fussanak a játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...