The Bourne Conspiracy 5 gigabájtot telepít

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 5.
  • Érdekesség
A június 28-án megjelenő The Bourne Conspiracy is beáll azon játékok sorába, amelyek előszeretettel telepítik fel magukat a Playstation 3 merevlemezére.
A június 28-án megjelenő The Bourne Conspiracy is beáll azon játékok sorába, amelyek előszeretettel telepítik fel magukat a Playstation 3 merevlemezére.


Mint tudjuk, sok játék változó mennyiségű adatot felmásol a Sony konzoljának merevlemezére, mielőtt játszani tudnánk vele. Vannak amelyek többet, vannak, amelyek kevesebb szabad helyet igényelnek. A hírek szerint a The Bourne Conspiracy sem lesz hajlandó elindulni mindaddig, amíg 5 GB tartalmat fel nem másol. Egyre több játék veszi igénybe a merevlemezt, ám ezzel sokmindent meg is könnyítenek, pl. gyorsabb töltési idő, vagy a legfontosabb, hogy kevésbé használódik el az olvasó. Hamarosan meglátjuk, hogy a játék is olyan jó-e, mint amekkora méretű tartalmat telepít.
19.
G Logan
Szerintem a BD már kell a gépekbe én ugy gondolom hogy a gta4 is a hely hiány miat let ilyen rövid és szükös.
18.
Mat00
10: Ált. fél évente jön ki olyan játék, ami egy fél éves gépen nem megy fullon.12: Én nem mondtam, hogy minden boxos tört játékokkal játszik, és persze h a ps-esek is azt csinálnák, de mivel csak boxot lehet egyenlőre törni, egyértelmű h azzal érveltem... És nem azt mondtam, hogy nem indul, hanem hogy nem megy el full grafikával... De gondolom hasonló okokból vettél te is konzolt.
17.
biztosan nagyon jó, aláírom látatlanban - de ezt én még nem érzem.

amikor majd veszek ( mert veszek, ez nem akkora tétel számomra - ha van értelme megvenni ), akkor vsz meg leszek vele elégedve.

csak egyenlőre nekem nem éri meg, mert nincsenek olyan exkluzív címek, amiért érdemes lenne ( számomra, ezt nem győzöm hangsúlyozni ) !

x360 a warez miatt népszerű ( nyilván, és ez nem is lehet kérdés soha senkinek sem sztem ), ugyanakkor én nem veszek észre a muliplatform stuffok között lényeges grafikai különbséget!

ami a lényeges dolog volt a 14. kommentben, hogy ennyire érzékeny lenne a blu-ray olvsó/lemez is???

jobban megbízom egy dvd-olvasó fejben, mint egy vadi új stuffban - amibe sztem leginkább azért rakták ezt a felmásolom dolgot, hogy ne fingjon ki olyan hamar ( persze logikus, hogy nem kell rövidíteni az élettartamot ha nem muszály ).

kicsit nehéz ezt a plusz "hendikeppet" nekem elfogadni, hogy telepiteni kell egy "konzolra"... lázadni sem lehet már? xD

16 (mr nagymenő, magas lóról lenézek s leköplek; már bocs - de bemutatkoztál te is ), szted ?

végülis akármit is mondanak a ps3 tulajok ( lepereg a negativ kritika, de azért infonak hasznos lehet később ), számomra még nincs itt a vétel ideje - leginkább a jó exkluzív játékok TELJES hiánya miatt.
14.
thomee84
:) azé vannak itt hozzáértők látom:) kedves 14-es: játszál csak a dl lemezeiddel, a te meghajtód bánja hosszútávon:) szerencsére a miénk nem, 5 percet ez megér a gyorsabb és kíméletesebb játékért:) köszönjünk emese..:)))
14.
G Logan
Amikor kiadták ps3 mondták hogy itt már nem egy egyszerü konzolorol van szó. ha rányomod a linuxot teljesen pct csinál hatsz belöle még dvd t is tudsz irni igaz külsö usb iroval, én a gamekapocst is a ps3 rol nézem azért irok ilyen hibásan de mikor hazaérek a melobol 10re sokkal élvezetesebb ágybol ps3 mal netezni.és 15 játékom van mind fent van a gépen és még demok is vannak rajta és még mindig 12 gigám van a lektöbb játék nem kér nagy hejet szoval akinek nincs ps3 ma az mi a fasszt besszél baromságokat érdekes a tulajok sose szidják mert meg vannak elégedve és nem a sok buzi hirnek hisznek hanem annak amit otthon tapasztalnak.
13.
Metal fiú
az game piacokon nem hoz nagy sikert
12.
azért feltenném én azt a nagy kérdést Tisztelt PS3 tulajok, bárki aki tud válaszolni:

most akkor a PS3 konzol, vagy számítógép????

mert lehet, hogy elavult a világszemléletem, de a konzol azért IS olyan faxa, mert minimális mennyiségű adat tárolásával a játékokat tudja futtatni - mentésekhez kell ugye a minimális hely.

igy aztán bárki tudja használni, nem kell hozzá fősuli, ráadásul fejleszteni sem kell, belerakod a lemezt azt megy is - egy perc az egész!

ha le akarsz tölteni, akkor persze kell a vinyó, de hogy ps3-ra minden jelentősebb játék feldob 5-10 akárhány gigát, ennyi erővel pc is lehetne.

ps4-be már vga-t meg ram-ot is lehet/kell majd venni? :D :D

arról nem is beszélve, hogy ott a blu-ray lemez, a sokat emlegetett(istenített) kapacitással- na ez igy vicces azért tényleg :D

nem lehetett megoldani a nagy költségcsökkentések közepette, hogy a blu-olvasó és a lemez is bírja azt a "nagyon" nagy terhelést?

nem érteni, mikor az xbox gamék mennek dl-dvd-vel, és sok esetben UGYANÚGY néznek ki... grat, tróger banda.

akkor veszek majd ps3-t, ha kijön a tekken6 egyszer az életbe' ( nem mostanában lesz! )
11.
Metal fiú
5 gigabájtot telepít aszt kurva ha lesz Pc akkor kurva nagy Méret lesz
10.
Bins
#8 Azért gondolkodni kéne mielött írsz.. 1. én is "xboxos" vagyok és rohadtúl eredeti gémekkel játszok.

2 nem kéne úgy tenni mintha a "ps3"-ok nem ezt csinálnák ha fel lenne már törve a gép.

3.PC-met nem fejlesztettem régebben kb 5 évig és az ezalatt kijött és bejövős játékok nekem mind indultak, szal ez a fél év kicsit hüleség..

Na mind1 nem akarok vitatkozni csak jah...
9.
kasy
6# És úgy egyébként szerinted miért 40-60 gigás egy PS3?
8.
kenny22
8: hogy kéne már 1 pc-t fél évenként fejleszteni, hogy legszebben menjen minden? te sem vagy tisztában azzal amit írsz... mind 1 hagyjuk csak az ilyen egyének mindig felbasszák az agyam...
7.
demon68
ilyen kéne xbox-ra is, már tönkrement az olvasófejem, és szétunom magam a töltés alatt. régebbi játékok kevesebbet töltöttek.
6.
Mat00
6: A konzolok nagy előnye nem az, hogy nem kell telepíteni, hanem hogy nem kell fejleszteni minden fél évben, hogy a legszebb grafikát/játékélményt kapd vissza a pénzedért. A másik dolog meg az, hogy nem tellik meg olyan hamar, ne az xboxosokból indulj ki, akiknek a nagytöbbsége (M.o.-n) tört gépen másolt játékokkal játszik, és minden héten van 1 új játéka. Amellett meg lehet bele winyót venni.
5.
kenny22
5: az biztos, hogy BD akart lenni...
4.
Obi1
Ezzel elvesztette a konzol azony előnyét, hogy nem kell amiatt aggódni hogy nincs elég hely, vagy hogy installálni kell.A 40-60 gb merevlemezes Ps-ek már be is telnek lassan.És ez szívás.
3.
klemid
2:az BD nem CD akar lenni?
2.
Scoo
Engem az érdekelne, hogy X-boxnál ez hogy van? Ugyebár ott van olyan masina amiben nincs vinyó. A program érzkélei, hogy van e vigyó és ha van akkor telepít, ha nincs akkor lemezről fut?????
1.
G Logan
Én annak még jobban örülné ha rá lehtne telepiteni a merevlemezre hogy BD nélkül fussanak a játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...