Képeken a legújabb Spider-Man

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 10.
  • Képek
Vadi új képek láttak napvilágot, pontosan 7 darab, a Treyarch által fejlesztett új Pókember játékból, amelynek teljes neve Spider-Man: Web of Shadows.
Vadi új képek láttak napvilágot, pontosan 7 darab, a Treyarch által fejlesztett új Pókember játékból, amelynek teljes neve Spider-Man: Web of Shadows.

A hálószövő Pókember népszerűsége töretlen, megannyi képregény, rajzfilm, film és videójáték készült már, amelyben Peter Parker magára öltötte a szuperhős jelmezét és szembeszállt a legveszedelmesebb bűnözőkkel. Egyszer azonban minden hős életében elérkezik az a pillanat, amikor saját magával kell szembeszálni és legyőzni a belső démonait. Pókember számára most érkezett el az a pillanat, s az ő megpróbáltatásait követhetjük végig a készülő játékban, amelynek alcíme Web of Shadows. Hősünk legújabb kalandjainak megjelenése még ismeretlen, ám érkezett néhány kedvcsináló kép, amelyen megtekinthetjük, hogy mire is számíthatunk majd a játékban.

18.
demon68
14: Gamestar online-on írták, és a rosszfiúkkal szövetkezni fognak a Venom ellen
16.
pstomi
2. képen ott za geyik főboss: Keselyű
15.
Metal fiú
szerintem nem ő a fö gonosz
14.
felegyi
Venom a főgonosz? Ezt hol hallottad?
13.
Metal fiú
tetcik nagyon jó kis game lesz
12.
demon68
nekem volt igazam, tényleg venom a főgonosz a játékban
10.
k_mark93
Én,őszintén már nem is vártam jobbat!xD
9.
JcGross
Azért ezek nem azt mutatják, hogy mien lesz a grafja, hanem hogy (VÉGRE MÁR) megtanultánk a leckét és visszatérnek azokhoz a Spiderman storykhoz amiket a képregényekben olvashatunk. (a symbiote spidy, és a norm. is a képregényekből vannak) Szerintem jó lesz, csak a gépigenyt ne rakják megasabbra az előzőnél. Ja, és nem csak a grafra vagyok kíváncsi, hanem a játékélményre, csak azt még nem láttunk (mozgókép). Az eddigi összes jó volt sztem ami nem film alapján készült, remélem ez se lesz kivátel.
8.
pstomi
két boss eddig tuti h lesz: Green goblin és a Venom.
7.
pstomi
5. kép az rohadt gyönyörü. 1: Spiderman 3-nak is gyönyörü szép grafikája volt. Friend or Foe-t meg nen ézzük me az a játék az emberiség vicce :D, annál ez azért sokkal jobb lesz.
6.
westZsolt
Sztem Jógraffja van, de 1-2 ház elég gyenge :S
5.
vergil
húú ennek pc-n úgy érzem nem lesz kicsi gépigénye sajna:S
4.
alister
eddig trágya egy kicsit....mozgóképre kíváncsi vagyok!
3.
bergkamp
én mozgásban szeretném látni lehet h megváltozna a vélemény róla:D
1.
Xabinho87
Látom a grafika megint a nullához közelít.
1.
suti_88
ez igy most konktéran nagyon szar.....sztem....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...