Újabb Call of Duty 5: World at War képlopatok

  • Írta: Daks
  • 2008. június 11.
  • Képek
Link másolása
Újabb, sajnos ezúttal is scannelt, de most legalább jobb minőségű képlopatok érkeztek a második világháborúba visszatérő Call of Duty 5: World at Warból.
Újabb, sajnos ezúttal is scannelt, de most legalább jobb minőségű képlopatok érkeztek a második világháborúba visszatérő Call of Duty 5: World at Warból.

A Call of Duty 5: World at Wart ezúttal nem az Infinity Ward fejleszti, hanem a CoD 3-at is készítő Treyarch. Az ötödik rész - sokak örömére, de talán inkább bánatára - visszatér a második világháborús hadszíntérre, ám ezúttal a Csendes-Óceáni hadjáratokat tűzi ki célpontul.

A PC, PS2, Playstation 3, Wii és Xbox 360 platformokat megcélzó új Call of Dutyban négy fős online co-op mód is lesz, mely minden bizonnyal remek szórakozást fog nyújtani mindenkinek.
29.
29.
suti_88
szted a nagyanyámat vag egyetlen egy magyart is megkérdeztek az infinity ward-nál? szted tudja is valaki, aki nem külfölfönm élő magyar, hogy mi volt itt 56-ban? nem, mert szartak ránk, mert fontosabb volt a szuezi válság....és az oroszok a németek ellen nyomultak, bár nem voltak puszipajtások a britekkel, de egy oldalon álltak
28.
28.
KratoS
Sutii88: Felszabadítók?! Miről beszélsz ember? Az oroszok tényleg jól fekszabadítottak minket. Fonák dolog ez, kérdezd meg nagyanyád hogy milyen szinten bujtatták a nőket mikor megérkezett MO-ra a "honvédő(honfoglaló) felszabadító orosz hadsereg!



Btw én szivesen játszanék le WehrMacht kampányt.
27.
27.
Noel Ryyka
amúgy is, a 4 a jövőben játszódott, 2011-ben
26.
26.
tombar
remélem nem lesz "olyan" rossz, mint a 3. egyébként én is kiváncsi lennék az újításokra. az ai-t ha nagyon jól megcsinálják, akkor már annyira nem lesz rossz. bár lehetnének realisztikus bombázós küdik, meg vérbeli repülős csaták, pearl harbour teljesen lemintázva stb stb. sok rejlik még a 2. vhban, bár egy kicsit uncsi, de nem annyira, h ne tárt karokkal várjuk.
25.
25.
Noel Ryyka
képek alapján MoHPA-ra hajaz, de a CoD mindig is különleges, jó játék volt. 2-t nem játszottam végig, 4-et x360-on közepesen végigtoltam, veteran-on most araboknál elakadtam, de még nem unom. nem olyan nagy baj a WW2. Biztos hoznak valami újat. CoD 4 nagyon jó bőven megérte azt a 17ezerFt-ot, de ha az IW-n múlik biztosan lesz jövőben játszódó is. majd meglátjuk
24.
24.
tjames
Egyet tartson szem előtt a fejlesztő. Szaktson a CoD3-ban alkalmazott átvezető videók átugorhatatlanságától. Az marha zavaró volt, hogy a küldetések újrakezdésekor újra meg kellett nézni a hosszú bevezető videót.
23.
23.
Glek
Axaard, hát akkor te bizony ne legyél fejlesztő... nincs egy hatalmas fantáziád. :D Olyan újításokat tehetnek bele, hogy csak na. Akár irányítás, akár játékmenet... rengeteget.



Tomturbo, ebből a motorból bizony már nem lehet túl sok extrát kihozni. Már amit a 4-ben műveltek az is fizikai képtelenség. (csak vicc) :) Egyébként én imádtam a 4 képi világát. Még jó pár rész erejéig elviselném... még ha technológiailag nincs is toppon. :)
22.
22.
axaard
Nem azért Rókabőr. Van egy motor (CoD4), amivel szinte semmi dolguk. Van egy sztori, amivel megint nem sok (jó amcsik, gonosz németek, japánok). Ezek után nem lesz benne sok újdonság... Csak a pályák, és a nevek.
21.
21.
Vincenzo
Szerintem tökéletes lesz...nem baj a 2.vh...felőlem még 20 CoD is játszódhatna akkor, én nem unnám meg és mindet megvenném nagy valószínűséggel. De ha nekem kéne kívánnom, akkor 1.VH-s FPS-t kérnék az IW fejlesztésében...monnyuk CoD 6nak akár:)
20.
20.
Glek
Übersoldier? :) Amúgy egy játszhatatlan sz*r... 5 perc után uninstall. :)



Jóóó lesz ez. Rókebőr? Én nem tudok olyan csendes-óceáni játékról ami tényleg ott van a szeren. Max 1-2, de az még nem rókabőr. :) Szvsz bőven belefér.

Egyébként én az 6-ot várom nagyon!!! Biztos, hogy új motort kapunk, meg hasonló finomságokat. :)
19.
19.
coderman
Van egy háborús fps amiben a németekkel lehet menni, nem ugrik be a címe, de asszem német fejlesztés :P
18.
18.
Levi88
Hát igen,de ez mégiscsak irónikud,mert valljuk be főleg a szovjetek de az amerikaiak és a brittek is csináltak egy két csúnya dolgot.Ezt a dolgot azért vetettem fel,mert sztem így lehetne forradalmat csinálni egy II.vh-s FPS-ben!
17.
17.
suti_88
hát a németek csúnya rossz bácsik voltak ezelőtt 60 évvel, 1 millió embert irtottak ki, és ezért talán nem szerencsés olyan játékot kreálnunk, amelyben a harmadik birodalom katonájaként küzdhetünk meg a felszabaditók ellen....meg egyébként is...a németek voltak a gonoszok....mondjuk pont erre cáfol rá a SW Force Unleashead, ahol egy sötét jedivel nyopmulhatunk, csak ugye az még sem történelem....
16.
16.
Levi88
Személy szerint énse örülök nagyon,hogy visszatérnek a második világháborús témához a modern hadviselés után,bár a második világháború nekem kedvenc témám.Ez a"lerágott csont"szerintem nem magára a történelmi tényre vonatkozik,hanem arra,hogy állandóan a szerencsétlen németeket kell kinyirni,ezen felül például olyan dolgok,hogy 6-7 szovjet katonatársunkkal(Cod 2-ben)szinte egyedül felszabadítjuk a Szovjetúniót!Vagy a "hős" amerikaiakkal (ismét Cod2-bena vége felé)egy egész német hadsereget állítunk meg akik mellesleg 3 tankkal meg páncélos járművek egész hadával támadnak minket de hiába!Szóval az ilyen történelmileg teljesen helytelen dolgokat kiküszöbölve,illetve esetleg a másik oldallal harcolva vagy mind a kettővel(németek-amcsik).Szerintem nagyot lehetne vele robbantani ha például a németek oldalán harcolhatnánk(Szovjetúnió lerohanása,Franciaország elfoglalása,Berlin megvédése,stb.)Vagy harmadik lehetőségként egy alternatív történelmi játékot csinálni ami a II.vh-ban játszódik.Ez az én véleményem!Ennek ellenére én maradok a Cod4-nél ami nagyon bejön!

Na üdv!
15.
15.
axaard
Sokadik rókabőr...

Senki nem unja rajtam kívül a COD sorozatot? Új sztori, naés? Szinte semmi kihívás nincs az egészben, mert a legtöbb küldetésnél lefekszel egy kicsit, és teljes erőbedobással tolhatod tovább. (És nem tekertem ki hardon eddig egyik CoD-ot sem. Meguntam. De a 12 éves öcsém mindet,,,)
14.
14.
pjoco
Most meg az a baj hogy 2VH-s lesz! :-D Gépigény meg úgyanolyan lesz mint Cod4 mert ugynaz a motor hajtja majd!
13.
13.
tjames
#11: Szerinzem a 3 is nagyon jó volt! Mikor kiderült hogy a 4. a jelenben játszódik volt ám nagy felháborodás, hogy MIÉÉÉÉRT??? Itt a GK-n is! Most meg mindenki elfelejtette a 3.-at. Pedig marha jó volt az!
12.
12.
Metal fiú
TRAILERT az jó lenne

hát gépigény az atom lesz szerintem
11.
11.
ptogamer
Remelem nem lesz nagyon nagy a gepigenye.
10.
10.
felegyi
Trailer minek? Én előbb rendes képkockákat akarnák!
9.
9.
wildláma
amúgymeg TRAILERT AKARUNK!!!!!!!!!!
8.
8.
wildláma
nekem mind1 mit csinálnak a cod-dal, csak a mai korszakot ne lépje túl! BÁRMIT CSAK A JÖVŐT NE!
7.
7.
kancsoka
Én ugy képzelem a folytatást hogy pl COD7! Ahol indián vagy CPT.Price játsza Vinetut!! a COD8 ahol UFÓk ellen kell harcolnod ahol CPT Price egy Alien!!!
6.
6.
Metal fiú
wááááááááááááááááááááááááá ez nagyon nagyon jó lesz
5.
5.
coderman
Már látom: COD6 : iw készíti és 2020-ban játszódik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...