Csendesen startolt a láncdohányos Metal Gear 4

  • Írta: Daks
  • 2008. június 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Japánban már kapható a Metal Gear Solid 4, a nyitóbuli elmaradt, de sor azért volt rendesen. A premier után kiderült, hogy az Öreg Snake keményen rákapott a cigire.
Japánban már kapható a Metal Gear Solid 4, a nyitóbuli elmaradt, de sor azért volt rendesen. A premier után kiderült, hogy az Öreg Snake keményen rákapott a cigire.

Június 8-án vasárnap egy 25 éves férfi egy tokiói videojáték és képregény áruházból kiszaladva tizennyolc embert késelt meg, ebből hét azonnal elhunyt. A játék kiadója, a Konami ezért úgy döntött, hogy az áldozatokra, és az őket gyászoló barátokra, hozzátartozókra való tekintettel nem rendez bulit a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots megjelenése alkalmából, a játék csendesen fog elstartolni. Sor azért volt rendesen, a játékot veszik a japánok, mint a cukrot.


Kiderült, hogy az MGS4 az első indításkor 4600 MB-ot másol fel a Playstation 3 merevlemezére, a 8 perces install alatt pedig Snake egyre-másra gyújtja a spanglikat. Ha az exportra szánt kiadásokat is ilyen telepítővel adják ki, akkor az EU bizony keményen fogja támadni a játékot. Ne feledjétek gyerekek, cigizni rossz, cigizni bűn!

Ugrás a galériához

10.
10.
Bins
#12 Miért kellett megint beszólnia valakinek?

Hogy lehetsz ilyen primitív? Jézusom..

Na mind1, am a játék tényleg marhajó lehet.

9.
9.
TONYSAKKA
gt4 et is piszkáltàk'5 giga 8perc stb.

de jobb mintha nyirná a gèpet PL" Xfos360
8.
8.
Ca$h
Gyerekek... a játék egyszerűen zseniális, nemsokára írom róla a cikket... =)))
7.
7.
klemid
6.
6.
Daks
junius igen bocsika :$
5.
5.
Guppi
3: A gamekapocs már látja a jövőt! :)
4.
4.
klemid
Ha cigizel meghalsz!! De ha nem akkor is!!! XD (én nem cigarettázok)Uri Geller idézete " Fuj gyulolom!!!"(ékezet nélkül olvassátok!!) xD
3.
3.
tjames
július 8??? mint múlt??? Nem inkább június?
2.
2.
kenny22
cigizni nem, bűn és nem is rossz... legalábbis annak aki szívja... a többi meg senkit se érdekel... jah és a felére rövidíti az életed...
1.
1.
klemid
Nekem fehér PS kell mert jobban néz ki!!!! Lehet átfestem xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...