Still Life 2 bejelentés és képek

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Victoria McPherson hamarosan visszatér, hogy egy újabb sorozatgyilkos kilétére derítsen fényt, miközben egy másik nyomozó holléte után is kutat.
Victoria McPherson hamarosan visszatér, hogy egy újabb sorozatgyilkos kilétére derítsen fényt, miközben egy másik nyomozó holléte után is kutat.

Ugrás a galériához

A 2005-ben megjelent Still Life remek kikapcsolódást nyújtott a point&click játékok kedvelőinek. Nagyszerű történet, szeretnivaló főhős és szemkápráztató látvány várta a játékosokat. A mai napon végre bejelentették, hogy készül a folytatás, amelyben ismét a nyomozónő szerepébe bújhatnak a játékosok, hogy Észak-Amerika legbonyolultabb és legvéresebb bűnűgyeit oldják meg. A történet szerint az FBI nyomozó kénytelen egy elvetemült sorozatgyilkos után nyomozni, aki elrabolt egy újágírót, Palome Harnandezt. Mint az előző részben, itt is két karaktert irányíthatunk majd, az említett újságírót, akit fogságban tart a gyilkos, valamint az FBI ügynököt, Victoria McPhersont. Ezzel a módszerrel a játékosok egyszerre próbálhatják ki, hogy milyen egy őrült elől menekülni, valamint nyomozni az elrabolt nő után. A fejlesztésről a Gameco Studios gondoskodik, a megjelenés pedig november folyamán várható.
7.
7.
koffein
egyik legnagyobb kalandjáték volt az első rész
6.
6.
drip
Már várom annak idején sokat jácotam az első részével
5.
5.
Ghost
Hivatalos megerősítés most érkezett, valamint a premier screenshotokat is közkézre bocsátották :)
4.
4.
kirol
Ja! Már 2007. dec. 07-én tudtam. Lehát mások még hamarabb is!
3.
3.
Trishtan
Mármint a Still Life 2-t.
2.
2.
Trishtan
A Still Life-t már jó fél éve bejelentették, bár akkor még nem voltak képek...
1.
1.
Halfer
Ennek nagyon örülök, mert egyik nagy kedvencem volt az első rész. Tetszik az is, hogy a fogságban lévő újságírót is lehet irányítani majd, biztosan teljesen filmszerű lesz ettől :) Képekről a se7en ugrott be meg a Condemned. Remélem jó kis elborult események lesznek benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...