Újabb Battlefield: Bad Company kedvcsinálók

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 17.
  • Videó
Három új Battlefield: Bad Company trailer érkezett, melyek tanúbizonyságot tesznek a hamarosan megjelenő FPS humorral fűszerezett hangulatáról és játékmenetéről.
Három új Battlefield: Bad Company trailer érkezett, melyek tanúbizonyságot tesznek a hamarosan megjelenő FPS humorral fűszerezett hangulatáról és játékmenetéről.Az első videó egy hangulatos kedvcsináló, remek zenével, kiváló jelenetekkel, melynek megtekintése után több nem is kell ahhoz, hogy a játékos kedvet kapjon a Bad Company-hez. A második trailer már kissé szárazabb, itt két percen keresztül mutatják be az Airstrike által nyújtott lehetőségeket illetve ezen külső segítség használatának módját.A végére jöjjön egy lazább hangvételű film, mely röviden a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots megjelenésére kíván reflektálni. Jó szórakozást!


11.
Glek
Remélem visszatér az SW Republic Commando szellemisége. Olyan játékkal azóta sem találkoztam. Persze volt amin jót röhögtem, meg nagyon interaktív volt, mint pl CoD4. De az a játék etalon. Majd talán ez übereli. :)
10.
Glek
Váháhááá!! Ez mekkora már!!! xD xD xD Osszák csak Solid Snaket. :D
9.
Bins
Hát ez durva lesz! A 2. vidiben tényleg kicsit gáz hogy az épületnek nem lett semmi baja de az legyen a legnagyobb probléma!! Kedvenc háborús gém lesz az tuti!!! Várom....!!!
8.
westZsolt
XD Golf kocsi, Bombázásnak Táncolás, Dombon való lefutás, Snake XD
7.
Kocsis92
a Demóját már vagy 10-szer végignyomtam és naponta 2 menetet tuti lenyomok multiba:D

Meg kéne vásárni a teljest
6.
wildláma
a 3. mekkora már XD nagyon jó.
5.
MT Raze
3. Vidi állati nagy! XD
4.
Unio
Az 1. videón jót röhögtem XD még a golfkocsival hogy mennek, meg utána a dombrol hogy fut le az a hülye xD

A 3-ik videón meg nagyon osztják Solid Snake-t xD kajak sajnálom :S:D pedig ő is kegyetlen arc. xD

Hülyeség, Hülyeség hátán :D
3.
CB
Hullla jóóóóóóóóóóóóó
2.
klemid
1.
wolf15
Az 1. meg a 3. videó az LoL :D.Sztem jó lesz!De az milyen már,h egy rakéta becsapódik az épület tetejébe és 1 kis foltot hagy csak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...