Project Origin videóduó

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 17.
  • Videó
Link másolása
Két új videó látott napvilágot a F.E.A.R. folytatásáról, amely a Project Origin nevet viseli, és az elődnél véresebbenek és izgalmasabbnak ígérkezik.
Két új videó látott napvilágot a F.E.A.R. folytatásáról, amely a Project Origin nevet viseli, és az elődnél véresebbenek és izgalmasabbnak ígérkezik.


A Project Origin történései ott kezdődnek el, ahol a F.E.A.R. véget ért. Alma dühösebb, mint valaha, és szokásához híven csak vérbe fagyott hullákat hagy maga után. A videóból kiderül, hogy az akcióra és az adrenalin szint kellő magasságokba juttatására ismét nem lehet panaszunk. Az első mozgóképen hősünk néhány zombival veszi fel a harcot, hogy egyre közelebb és közelebb juthasson a pusztítást kiváltó lényhez, aki nem más, mint Alma.


A második videóban pedig egy seregnyi katona tör a főhős életére, akiket könnyű szerrel képes likvidálni, hála az idő lelassításának. A Project Origin megjelenése az idei év végén várható PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokra.
12.
12.
LiMiT
11: Ha ennél jobban játszana, nem látnál semmit a vidiből, csak annyit hogy ugrál ide-oda, forog össze-vissza és kapkodja az egeret! :D
11.
11.
pinksheep
Szeresssük, zakarjuk is ^^



Ui.: van egy hiba a szövegbe :Prject a Project helyett .
10.
10.
Bins
a gém zsír lesz, csak a tesztelő fickó játszhatna egy kicsit többet fps-ekkel mer béna :P
9.
9.
d15a5t3r
Az 1. videóban a zombinak olyan a hangja, mint a Stalker-ből a Vérszopónak. Jól néz ki a game, nagy kedvenc volt az első! Várjuk!
8.
8.
tjames
csak nehogy olyan sz.r legyen konzolokon mint az előd. Legalábbis az jobb volt PC-n.
7.
7.
drip
áááá ezt várom mióta bejelentették Este--->sötét szoba--->max hang fülesen--->izzadság cseppek a homlokon--->ÉS RÉMÜLET MAGASFOKON :D:D
5.
5.
LiMiT
Óh nagyon ott van a toppon a gém! Benne lesz azok közt a gémek közt amiket megveszek :D
4.
4.
Infected
Na ez az a Game amit nagyon várok, remélem nem fog késni !
3.
3.
Szatech
2.
2.
Dr Kratos
Á DE BARÓ ! NYÁMI,NYÁMI ! 1 000 000 %,HOGY MEGVESZEM !
1.
1.
kasy
Ez a lasítosdi téma jól ki lett dolgozva, FPS-nél ritka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...