Need for Speed: Undercover hírek és pletykák

  • Írta: ATi0021
  • 2008. június 18.
  • Hír
Link másolása
A Gameindustry értesülései szerint az új Need for Speed teljesen szakít a széria irányvonalával, és egy filmes hangulatú, küldetésorientált játék lesz.
A Gameindustry értesülései szerint az új Need for Speed teljesen szakít a széria irányvonalával, és egy filmes hangulatú, küldetésorientált játék lesz.

A pletykák szerint a játék az Undercover alcímet fogja viselni, mely egyben utalás is főhősünk munkájára, akinek a Transporterhez hasonlóan mindenféle küldetést kell majd végrehajtania kocsija volánja mögött ülve. A játék az Electronic Arts vancouveri stúdiójában készül, az illetékesek szerint pedig elődeinél jóval magasabb minőségű lesz, és több újítást is tartalmaz majd. Állítólag megvan már az új rész NFS-lánya is - ha minden igaz, akkor ezúttal a fenti képeken látható Christina Milian fog pózolni a borítón. Reméljük hamarosan érkezik a hivatalos bejelentés is.
35.
35.
Gádzsó
Tényleg én aztat hallotam hogy Zsigulival is lehetlesz majd tolni mert már csinálnak hozá ojan autokat hogy mod vagy kiegészítö vagy minek mondták.Ha ojan lenne az Fain lenne.
34.
34.
Oláh Béla gádzsó
Szeintem he a undergrúnd 2 nem vót valami jó mert olyan hobók voltak az autók meg hát történet szempontjábúl sem vót valami izgató, a most wanted alakult már de nem az igazi abban csak a főmuftiknak a videóbejátszásai voltak jók karbon az szénttablettával elment ez a prósztrít meg tényleg zsír minden csak kevés az autó szar a történet remélem az az underkóver olyan lesz hogy cd borító gyártó lesz a főszereplő aki a föld alatt nyomtat és ellopják az aútóját amiben benne voltak a nyomtatólapok és csak ugy adják vissza a kocsit ha mi leszünk a menők a városban .ha a pletyka igaz lenne hogy lőni lehet benne akko nem lenne az se rossz de az már nem níd fór szpíd és az hogy pc-re nem jelenik meg mekkora hülyeség mááá mikor az EA pc-re van specializálódva és ugy hallottam semmi szerződést nem kötött a sonyval hogy csak ps-re microsoft sem mondott olyat hogy csak xboxra szóva bekaphatják a kitalálós pletykaszopók!Üdv Oláh Béla a sorról!
33.
33.
BreadPit
Összességében szerintem is a NFSU2 volt a legjobb, de irányítás terén a Pro Street verhetetlen. Nekem épp az tetszik benne, ami sokaknak nem, hogy reális, igenis kell használni a féket, ellenkormányozni stb. Végre nem zsinóron húzott, "műanyag" autókkal pattogunk le a falról, mint egy teniszlabda. A pályák unalmasak, egyhangúak, ennek ellenére még mindig játszom vele, mert annyira jó a vezetési élmény (kormánnyal, pedállal persze). Ha így és ilyen grafikával, kicsit jobb törésekkel készítenének egy underground2 vagy most wanted szerű játékot, én lennék a legboldogabb ember a világon :)

Kíváncsi leszek a GRID-re, most telepítem, remélem hasonló élményben lesz részem. DIRT nem tetszett, szép, jó, csak épp megint úgy érzem magam, mint ha nem lenne a gumik és a talaj között kölcsönhatás, a pálya felett lebegnék, vagy mi. Trágya.
32.
32.
J0hn
már megint szakítanak...ha mindig szakítanak már lehet hogy a végén repülővel kell majd a kocsikat szállítani... :D

Underground 2 volt a legjobb rész :D ( tuning 4 ever )

a Pro Street is jó volt csak annyi vele a bajom hogy: unalmas, külső tuningot nem nagyon ismerik, mire elkezdem a drag versenyt elalszok ( tudom van hozzá olyan mód hogy ne keljen füstöltetni, vagyis én így hallottam), nincs "szabad kóborlás", de a füst az maradhat mert az qrva jó :P

31.
31.
Gádzsó
Sziasztok!Hát nem tudom mit mondjak erre?De ez a ri.bó igen jó szal már ezért is várom.Amúgy meg a prósztreet a legjobb game!!nekem semmi bajom nem volt azzal legalább jó volt az írányítás meg a tuningolás ha meg nincs története 1 gamenek mi a bront értelme lenne?na ennyi!!:P:D
30.
30.
jeti93
remélem ez nem lesz tele olyan "hiperszuper kibaszar" kocsikkal mint a carbon meg a prosti mint a hülye porsék meg zámbódzsimik kinke kell az? akinek kell az játszon a tdu-val ott vannak ilyen... kocsik



és télleg nem lenne jó ötlet ps2-re mert hiába nincs pénzed újítani, a pc-vel rendelkező emberek 95%-nak simán megy fullon a pro street (ne a magyar pc-ket nézd) és akinek nincs pc-je annak meg van wiii-je, ps3-a vagy X360-a és csak hatalmas visszaesés lenne a játék számára ha ps2-n is lenne mert + idő + pénz és - játékélmény
29.
29.
f1_tomi
#26: Nem mindenkinek van pénze évről évre újítani a PC-t vagy ps3-ra plussz hozzá az eredeti játékokra , de egy xbox360 se olcsó , de azt legalább tudják flashelni , szal nem kell leszúrni vlkit csak mert kérdez és neked szebben ment a prostreet mint PS2őn !
28.
28.
Kocsis92
Szerintem meg prostijó ötlet hogy két részre osztódnak:) NEm mondom hogy szar volt bármeik nfs is akár, de egyre kevesebb volt az újdonság. MEg ez a szállítós szitu is tetszik:)
26.
26.
Metal fiú
25.
25.
DerMedve
Rgyszer már szakítottak és nem lett olyan jó vége....
24.
24.
dante92
Ez a csaj hasonlít arra a sz*ka Fergie-re, nem? Régen minden nap azt tolták az MTV-n. Hál istennek most nincs.
23.
23.
dante92
#19: Minek legyen PS 2-re? Hogy ugyan olyan rossz legyen, mint a ProStreet?
22.
22.
korirchun
nekem is az UG 2. jött be a legjobban, meg a carbon, a pro streettel sajnos nem volt szerencsém játszani, mert a demo is akadozik a gépemen... majd a cod5 miatt úgyis géptuning lesz szal kipróbálom azt is, és remélem ez is menni fog:) szerintem Driver lesz UG2vel keverve Pro streetes graffal

(és a csaj sem rossz:))
21.
21.
suti_88
én örülök a hírnek, mert ilyen játékok közül nem igazán van normálksi darab. ugye ott a driver, amivel én magam még nem játszottam ,de azt gondolom róla, hogy az is iylen küldetésalapu autósjáték kéne hogy éegyen, csakhogy elg durván bukott, aztán ott a wheelman, az is iylesfajta játék lesz....szal télleg jó lenne...persze ez alatt nem azt értem ,hogy a need for speedben is ki lehessen szálni a kocsiból, mert az baromság, de jó lenne egy nyitott város, mint a testdrive-ban, lenne gps-ünk, és üldöznének a zsaruk, vagy rivális bandatagok, vagy gengszterek, de mindamellett lennének jó kocsik, pici tuning, és realisztikus vezetési élmény.....
20.
20.
Chocho
"...és több újítást is tartalmaz majd." - Ajjaj....
19.
19.
Metal fiú
de jó dejó dejó Vége már
18.
18.
Balint603
És lesz Ps2 -re ? Azkirály lenne!
17.
17.
Glek
Adunk egy esélyt neki. :)
16.
16.
szasza666
#13 nem konkrétan neked szól csak mivel Te vetetted fel a Te hsz-ra reagáltam.
15.
15.
ChainGun112
lehet hogy a csajjal leszünk xd
14.
14.
drip
#3: Én is és sztem az lenne egy nagyon jó ötlet de így ...hááát nem tom de várjuk mindenesetre
13.
13.
ATi0021
12: Már bocs, de én hol sírtam hogy nincs neon. Különben is csak pletyka.
12.
12.
szasza666
#2



A neon az nélkülözhetetlen egy autós játékban... Bírom mikor a 12-15 évesek sírnak azon, hogy a Carbonban nincs neon a kocsi alján xD szánalom.



Remélem a tuningot száműzik majd belőle mert az már nagyon unalmas...
11.
11.
dante92
Fogadjunk este játszódik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...