Resistcance 2: Rise of Man látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 19.
  • Képek
Link másolása
A mozgóképek után most újabb képek érkeztek a Playstation 3 egyik legsikeresebb nyitócímének folytatásából, a Resistance 2-ből, amely novemberben érkezik.
A mozgóképek után most újabb képek érkeztek a Playstation 3 egyik legsikeresebb nyitócímének folytatásából, a Resistance 2-ből, amely novemberben érkezik.

A második rész ott folytatja, ahol a Resistance: Fall of Man története véget ért. Hősünk szembeszáll az ellenség csapataival, akik már szinte mindent elpusztítottak. A remek történet mellett kapunk multiplayer lehetőséget is, ahol bajtársainkkal karöltve harcolhatunk. A többjátékos mód mellett co-operatív játékmód is helyet kap, így akár barátainkkal együtt vegigjátszhatjuk a történetet. A megjelenés az idei esztendőben várható, pontosan november 28-án, kizárólag Playstation 3 konzolra.

 

Ugrás a galériához

29.
29.
Beczy
A fikát nem én kezdtem! ash88! Csak ennyit tudtál írni? Látom még arra sem vagy képes hogy rendesen visszavágj! ;) És ez akkor is szűklátókörűség! Meg ki a francot érdekel hogy mennyi pontot kap egy játék x.y. szerint? Döntsd el magad mi a jó és mi a rossz! Pl! Nekem a PS3-as Conan is bejött! Pedig elég tróger kis game!
28.
28.
Aramisz93
HÁt ha ti eddig a pontozások alapján döntöttétek el hogy egy játék jó e vagy nem...akkor idióták vagytok...Az hogy egy játék 9 pontot kapott még lehet hogy szar...van akinek tetszik van akinek nem, a cikkírók a saját véleményük alapján pontoznak, nem a tiétek alapján
27.
27.
zoleeeee21
Bocs a gta4 él is van ami rossz,maradjunk annyiban mostantol 11pont lessz a maximális!
26.
26.
zoleeeee21
Beczy itt megint nem arrol van szó hanem arrol hogy 11pont érted 11,11,11pont!!jopár helyen megnéztem hogy holkapott még 11pontot,de láss csodát sehol csak itt!!gta4 miért nem kapott pedig az AMI ROSSZ feltüntetésnél nincs semmi,minden tökéletes!!Mgs4 már van!ja és még annyi hogy nem kéne másokat lefikázni,ez mindenkinek a saját véleménye!de ezentul én se fogok az itteni pontozásra hagyatkozni!üdv.
25.
25.
ash88
Mekkora egy 0 emberek vannak itt. Ismersz egyáltalán töki? Ezt birom amikor a nagy felnött fa*fej lemínősít amikor nem is ismer. :-/ 25. éve? Akkor nincs sok hátra lasssan belehalsz......
24.
24.
Beczy
Te vagy a hülye as(s)h88! 1. Meglett férfi vagyok! 2. Ha a 88 a születési éved a fiam lehetnél! (Ezt azért írom mert 1000% hogy több az élettapasztalatom!) 3. Videójátékkal foglalkozom immáron 25. éve! És a rendszerváltás óta ebből is élek! De ilyen szűklátókörű emberek sajnos mindíg voltak,vannak,lesznek mint szerény személyed! Tipikus casual játékos vagy!!! Ami a legrosszabb! NEM HARDCORE!!! Mert az ilyen gyökerek miatt lett populáris a videogame! És az ő beszűkült agyuknak gyártják a tömeg fos játékokat! Hogy megfeljen a sablon,fantáziát nélkülöző agyuknak! Mert csak a "realista" szarságokat veszi be a kényes kis szürke átlag prosztó kispolgár pocikájuk! Játszottál már valaha egy Echo Crome-al? Vagy Flow-val? Vagy Ikaruga? Vagy Rez? Chu-Chu Rockets? Jaaaa? Hogy Te "csak" realista effpéjessel játszol easy fokozaton? Sajnálatra méltó vagy! Ha lehetne az MGS4-re 1.000.000 pontot adnék! Csak azért hogy fájjon a magadfajtának! Amúgy az a game meg is érdemli! Szerinted nem? CSINÁLJ JOBBAT!!!!
23.
23.
ash88
Akkor következő GTA ra adjatok 12 pontot ha jól esik.
22.
22.
ash88
Na mindegy hülyék vagytok ahogy látom 10ből 20at lol. Óvtak ettől az oldaltól sok itt a magát okosnak tartó ember aki van vagy 14 éves. :-/ Nekem mindegy mennyit adnak rá de ez az oldal értékelésben elásta magát nálam.
21.
21.
Aramisz93
Amugy tényleg nem tudom, honnan veszitek hogy 10 pont a határ? XD Ki mondta ezt? XD A CoD4 meg jó játék, de azért a tökéletestől messze áll...
20.
20.
Beczy
Tényleg nem ide kéne írni az MGS-ről! De szerintem meg 10-ből 20-at érdemel a játék! Nem TUCATjáték! Nem casual szarság! Egyedi! Egyedi! Egyedi! És aki még egyik részt sem látta,hallotta,érezte(mert ezt lehet érezni) az fogja be! Ha meg annyira realista vagy hogy nem bírod ki hogy túloznak a pontozásnál,akkor ne játsz videójátékkal! Mert az önmagában is egy eltúlzott fikció!
19.
19.
hopphopp
18:Mér mi ha nem az, van még azokon kívűl egy csomó FPS!!
18.
18.
pinksheep
A cod4 , bioshock és a halo 3 tucat fps? Gratulálok .
17.
17.
ash88
Nálam akármilyen jó akkor is 9,8 a max és ez eddig a GTA 4 és az Oblivion. És tényleg a túlzáson van a hangsúly, mert tényleg jó játék ;)
16.
16.
hopphopp
Ha érted a történetet akkor ez a játék maga a megváltás.Hihetetlen, hogy milyen fordulatok és a végefele milyen siratós a játék.A történet alapján megérdemel 11 ponotot a játékélmény is ugyanennyit SZERINTEM teljesen jogos.



Na de itt a Resistance 2-ről van szó nem a MGS-ről
14.
14.
ash88
Akkor is tulzás ennyi. Akármekkora is 10/11 na ne már. ez nagyon lol
14.
14.
zoleeeee21
hopphopp!igen én játszottam az 1,2,3 al is!itt nem azon van a hangsuj mert tényleg jó játék csak ez a 11pont erös,ismét leirom mivel 10pont a határ!nincs igazam?
13.
13.
hopphopp
Te játszottál már egyáltalán MGS-al??? ezt a játékot nem lehet hasonlítani egy cod4-hez.Ez a nem, csak a történet hanem a játékélményről is szól.COD4,Biosshock,Halo3 ez mind "tucat FPS" mondjál már még egy ilyen jellegű játékot.Sokan mondják, hogy a Splinter Cell sokal jobb.Azok még nem játszottak MGS-al.Ez nem olyan, hogy egy zárt épületbe vagy hanem sokkal több úton lehet megycsinálni ugyan azt a pályarészt.
11.
11.
zoleeeee21
én is csatlakozom!tényleg durva ez a 11pont amikor 10pont a határ!!ez egy kicsit nevetséges!!!!
11.
11.
zoleeeee21
ennyi erövel a gt4 is kaphatott volna 11pontot nem?
10.
10.
ash88
Ennyi erővel pl oblivion, halo 3,bioshock, cod 4 is kaphatott volna 11et. Nem szoktam ide irkálni de ez felháborított:-/. remélem a szerkesztőség is olvassas ezt.
9.
9.
pinksheep
Htá ez téleg egy picit nyalás feeling hogy 11et kapot valamit meg le huztatok elég rendesen [ pl.: CoD2 ]
8.
8.
ash88
de 11 pont a 10 ből na ne. Nagyszerű játék de akkor is tulzásba nem kell vinni. Tudom hogy a többi oldalon mennyit kapott gamespot 10 GT 9,3. de ez a 11 ááá 0 hitelességetek lesz ezentúl.
7.
7.
Zsotyee
#4: Az még eszedbe sem jutott, hogy tényleg jó játék a MGS 4????
6.
6.
Aramisz93
#4: Nézd már meg a többi oldalon hány pontot kapott...
5.
5.
pinksheep
"A remek történet " Lehet hogy én vagyok a hülye [ biztos ] de az egynek olyan egyszerü a története mint egy tégla . Bár lehet hogy valakinek a RE-nek a storyja is dijnyertes .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...