Atlantica Online bejelentés képekkel és videóval

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Új játék kezd körvonalazódni az NDOORS műhelyében, amely megpróbál új színt vinni az MMO játékok közé, hála a remeknek tűnő stratégiai résznek.
Új játék kezd körvonalazódni az NDOORS műhelyében, amely megpróbál új színt vinni az MMO játékok közé, hála a remeknek tűnő stratégiai résznek.


Kevés MMO van jelenleg a piacon, amely megpróbál valami merőben újat mutatni a nagy riválisokhoz képest. Az Atlantica Online ilyen lesz: nem csak a gombok nyomogatásán lesz a hangsúly, hanem csapatunk, valamint a városok fejlesztésén. A körökre osztott játékban minden egyes lépésünket jól meg kell fontolni, mert a csata kimenetele múlhat rajta. A 27 irányítható karakter közül 9-en lehetnek csapatunkban, mind más és más képességekkel felruházva. Az csapatunk irányításán kívül oda kell figyelnünk a városok gazdasági életére is, hogy annak rendje és módja szerint kellően meggazdagodhassunk egy-egy remek üzlettel.

A játékosok, akár más MMO játékokban, itt is céhekbe tömötülhetnek, hogy együtt irányítsák az adott várost, vagy ha kedvük tartja, hadba lépjenek egy ellenkező nézeteket valló csapattal. A történet szerint a feladatunk nem más, mint egy Oriharukon energia elpusztítása, amely az Atlantis mélyéről mérgezi békés világunkat. Amíg eljutunk végső célunkig, megannyi döntést kell meghoznunk és beutaznunk a világ számunkra fontos részeit. A megejelenési dátum még ismeretlen, a beta teszt júliusban kezdődik.

5.
5.
Ghost
#5: MMO (Massively Multiplayer Online), vagyis kizárólag online játszható játék. Ezek nagyrésze havidíjas, de vanna köztük ingyenes is. Leginkább az MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) játékok a legelterjedtebbek ebben a műfajban, ilyen pl. a WoW, LotRO, vagy a GW is.
4.
4.
Marcy
az MMO milyen típus? (még kicsit kezdő vagyok, lécci ne röhögjetek ki)
3.
3.
Gula
amióta letöltötted a 3. verziót
2.
2.
korirchun
ez milyen grafika már?! tudom, h MMO-róll beszélünk de hasonlítsd már össze a wow grafikájával

lol mióta van helyesírásellenőrző a firefoxomba?:D
1.
1.
metafenomÉN
Mindez szép és jó. Az egyetlen probléma hogy úgy megvelósítható ha neponta 1-2 órát feltudsz menni ha pedig vizsga időszak vagy bármi miatt nem mész fel 1-2 hetet akkor az gáz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...