Kényszerpihenőn a Final Fantasy Versus XIII

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 19.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix által fejlesztett RPG, A Final Fantasy XIII két külön kiadásban fog megjelenni, amelyből az egyik most kényszerpihenőre került.
A Square Enix által fejlesztett RPG, A Final Fantasy XIII két külön kiadásban fog megjelenni, amelyből az egyik most kényszerpihenőre került.


A Final Fantasy ma már sokak kedvenc sorozatává lépett elő, köszönhetően a fejlesztők fáradhatatlan munkájának. A játék alapvetően egy körökre osztott RPG, amely nagyszerű történettel rendelkezik. A Square Enix munkatársai gondoltak egy merészet, és a Playstation 3-ra készülő Final Fantasy XIII két különböző verziója lesz kapható. Az első a hagyományos RPG, amit az eddigi részekben megszokhattunk. A második változat a Versus alcímet kapta, és sokkal inkább az akción lesz benne a hangsúly, mintsem a szerepjátékon. Egyelőre úgy tűnik, hogy a sötétebb hangulatú, akció-orientáltabb játék fejlesztése szünetel, mert a rajta munkálkodó szakemberek is az FFXIII munkálataival vannak elfoglalva. A fejlesztők szerint első és legfontosabb dolguk, hogy befejezzék az első verziót, a jól megszokott játékot és utána ráérnek foglalkozni a Versus elkészítésével. Megjelenési dátum még nem ismert, ám a Square Enix által megrendezésre kerülő műsoron lehetőség lesz majd a játék trailereit megtekinteni, azonban játszható demo még mindig nem érkezik.
10.
10.
Fight!
10:

:D

Szeriintem si nagyon jó játék lesz, bár sajnos nem jön Xbox 360-ra :-(

PS2-őn anno nagyon szerettem a FFXII-őt :-)
9.
9.
metafenomÉN
9# *poén (ezt jól megírtam majdnem egy egészséges betű nem volt benne :) )
8.
8.
metafenomÉN
8# Az igazi polyán az lenne ha játék elején egyszerűen bekapcsolhatnád a Versus módot :)
7.
7.
Spaceghost
Azóta volt Update, hogy a hír nemigaz és a Versus nem megy pihenőre csak besegítenek a fejlesztők és csak félrefordításról van szó. Mindkettő játék jön ugyanakkor vagy közel egymáshoz.
6.
6.
metafenomÉN
6# Mi nekem csak a The Last Remnant jut eszebe de az jön Boxra is...



PS egy kis ideig elvolt maradva de úgy érzem ezekkel a játékokkal a Boxeszkluzívók fölé került egy kategóriával.

Jó nagyon tetszet a GoW Goe 2 is biztos jó lesz de az MGS4 Killzone FF XIII. Szerintem megjelenésük idején és még utánna egy darabig lekörözhetetlenek lesznek.
5.
5.
pinksheep
Jöhetnének más platformra is bár jön x360 exkluziv square enix játék is .
4.
4.
Spaceghost
Nem is baj hogy a Versus pihenőn van legalább tényleg minőségi lesz mind a kettő.... (mintha a square-től nem azt kapnánk mindig) Nagyon-nagyon várom már az új Final Fantasyt.
3.
3.
metafenomÉN
3 Meg is értem ezek már nem játékok egy kategóriával feljebb műalkotások!
2.
2.
Ghost
#1: Igen, az FF exkluzív is marad, ebbe a címbe nagyon kapaszkodik a Sony, akár az MGS-be.
1.
1.
metafenomÉN
Ez 100% tuti biztos PS ekszkluzív lesz nem?

Márcsak mert a Square Enixcsinál boxra is játékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...