Késik a Saboteur és a Dragon Age

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Két régóta várt címének csúszását jelentette be az Electronic Arts: a Saboteur és a Dragon Age sajnos idén már semmiképpen sem kerülhet boltokba.
Két régóta várt címének csúszását jelentette be az Electronic Arts: a Saboteur és a Dragon Age sajnos idén már semmiképpen sem kerülhet boltokba.



A második világháború idején játszódó Saboteur-t a Full Spectrum Warrior és a Star Wars: Battlefront címekről ismert Pandemic Studios fejleszti: a lopakodós játék az eredeti tervek szerint még az idén megjelent volna, ám John Riccitiello szerint erre jövő április előtt nem kerülhet sor. A BioWare új MMORPG-je lesz a Dragon Age, mely már a 2004-es E3-on is díjat nyert, így tényleg nem tegnap óta készülő játékról beszélhetünk. Mint kiderült a Dragon Age startja is csak a jövő év első negyedében várható - jobb esetben.
8.
8.
Micro Face
Saboteur sajnálom hogy csak jövőre fog jönni.
7.
7.
tjames
#7: nem lesz fekete fehér, csak mikor ellenséges területre érsz. Amúgy színes a gamma.

#5: Kivételesen jó? Honnan tudod? Eddig sokat nem láttunk belőle. Bár az igaz hogyy a sztori nagyon jó....de attól még el lehet cseszerinteni
6.
6.
Glek
Jaja, kíváncsi vagyok már erre a Saboteur-ra, hangolatos kis játéknak tűnik. Az SP meg nem baj, ha késik, legalább van időm bepótolni a DA-et. :D
5.
5.
felegyi
Kár! Pedig a Saboteur kivételesen jó játék.



Az új Splinter Cell-t előröl kezdték, és legalább másfél év mire kijön egy igényes játék a Ubisoft kezei közül! (Gondolom azért nem töröltek mindent az előző projektből, azért még így is sokáig tart összehegeszteni egy újat)
4.
4.
Dcrysis02
Nagyot csúszott :(( Sok a probléma a fejlesztőcsapatnál
3.
3.
d15a5t3r
Jó is lenne már 1 igényesebb stealth-game, pc-re. (HOL A RETEKBEN A KÖVETKEZŐ DÓZIS SPLINTER CELL???)
1.
1.
pinksheep
Üüü , a pandemic studios játékai nem semmik . A saboteur nagyon jol hangzik , de tulajdonképp milyen platformra is jön ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...