Nem Michael Ironside lesz Sam Fisher hangja?

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 19.
  • Pletyka
Link másolása
Bonyolódnak a problémák a Splinter Cell: Conviction körül. A hírek szerint nem csupán újra kell kezdeni a játék fejlesztését, de új szinkronszínészt is keríteni kell Samnek.
Bonyolódnak a problémák a Splinter Cell: Conviction körül. A hírek szerint nem csupán újra kell kezdeni a játék fejlesztését, de új szinkronszínészt is keríteni kell Samnek.



A pletyka szerint a főhőst alakító Michael Ironside annyira fennhordta az orrát az utóbbi időben, hogy csak hátráltatta a munkálatokat, az új részért pedig elképesztő mennyiségű pénzt kért volna, így a Ubisoft inkább lemondott róla. Sajnos nem tudni egyelőre, hogy igaz-e a hír, mindenesetre ha így lenne, kiváncsiak vagyunk kivel sikerül helyettesíteni Ironside baritonját.
19.
19.
Sogi
16: fiatal sam kalandjait?:D amikor vietnamban ataludta egy bunkerben az egész háborut?:D
18.
18.
Fight!
Már ha pletyka akkor nem pesrze... :D
17.
17.
Fight!
Késni fog a játék..... szentem
16.
16.
Ne4ndR
ez csak egyenlőre pletyka
15.
15.
Ca$h
Hát ez gáz... rosszat sejtek a Splinter Cell körül, főleg a Metal Gear 4 után valahogy úgy érzem, hogy egyik kedvenc sorozatom a süjjesztőbe fog kerülni. Kivéve, ha nyomnak egy resetet rajta és a fiatal Sam kalandjait fogják játékra vinni, na az egy jó ötlet lenne!
14.
14.
Direct x 10
helosztok bocsi hogy ide irok de nem találom a megfelelő topicot az lenne a kérdéserm van egy sima asus p5b alaplapom egy egy uj procit terveztem max 50e körül néztem is egyet Intel Core 2 duo e8400 ezt felismeri az alaplap meg jól müködne vele nem akarom tuningolni a procit meg semmi csak játszanék vele ha nem lenne jó bele valami más procit nem tudnátok ajánlani különben is jó lenne mert még nem biztos hogy ez lessz csak ez eddig a befutó
13.
13.
JcGross
13# Majdnem, a 3. rész megvan eredetiben (akkoriban még nem volt feltörve xD) ami szerintem a legjobb rész.
12.
12.
joykiller
#9

gondolom a warez verziot toltadxD
11.
11.
fabot
amugy nekem tök mind1 h kinek a hangaj egyikkels e játszottam mindig csak akkartam:D
10.
10.
shadowtrooper
hát ez rohadt jó... először lecsövesítik, aztán újrakezdik és még a hangját is elveszik ami már teljesen egybeforrott fele... juhé...

Sam tényleg sokat dumál, mondjuk átvezetőkben nem annyira de rádión keresztül double agent előtti részekben igen. Egyszerűen élvezet elkapni a rosszfiúkat és kifaggatni őket a vaksötétben már a hangja miatt is.
9.
9.
felegyi
8# Fél évet? Dehogyis! Másfél évet legalább!
8.
8.
JcGross
De mi ez a hülyeség, hogy újra kezdik? Attól, még megtarthatnának cuccokat (tárgyakat, házakat, mozgásokat) azt csak fel kéne turbózni nem? ami meg nincs meg azt meg csinálják meg. Az ubisoft meg elég idióta, ha nem tudja, hogy Ironside a lelke a játéknak (5# egyébként szerintem sokat beszél Fisher). (Ja, és csak úgy megjegyzés képp mindet végigtoltam ami PC-s egytől négyig)
7.
7.
DirtyRed
Fasza! Újabb fél évet késik ez a játék is. Már kezdem megszokni...
6.
6.
Dcrysis02
David Hayter sztem jó lenne.Persze nem azért mondom mert ő volt Solid Snake hangja.Hanem ha nem gyúrna rá a hangjára akkor tökéletes lenne a szerepre......szerintem.
5.
5.
felegyi
Én is kitettem volna! Elég sok hasonló hangú ember él a földön, legalább magába száll!
4.
4.
freddyaHUNcut
Hát ez nem jó. A vegas részekben is az ő hangja szerepel? Mert ha nem akkor azt kéne betenni, az is jó. Mondjuk Sam amennyit beszél...

csak találnak valami másik jó hangot!
3.
3.
Dcrysis02
Ujabb franchise-t húzhatunk le a Wc-n....pedig ez tényleg jó volt :(( Túl sok már a probléma a project körül :((
1.
1.
Sogi
Neee... Ironside nélkül Sam nem Sam... az a hang, pótolhatatlan, főleg ebben az esetben:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...