The Witcher Enchanced Edition szeptemberben

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 19.
  • Hír
Link másolása
Szeptemberben érkezik a tavaly megjelent akció-szerepjáték, a The Witcher különkiadása, amely számos extrát tartalmaz a már megjelent verzióhoz képest.
Szeptemberben érkezik a tavaly megjelent akció-szerepjáték, a The Witcher különkiadása, amely számos extrát tartalmaz a már megjelent verzióhoz képest.


A CD Projekt Red által fejlesztett játék kellő elsimerést tudhat magáénak, ám ezzel még nem elégedtek meg a készítők. Már egy ideje dolgoznak az Enhanced Edition kiadásán, amelyben kicsit más játékmechanizmusra számíthatunk, mindez látványosabb grafikával, kevesebb töltési idővel és stabilabb játékmenettel karöltve. Ez a kiadás tartalmazni fog még egy, a játék készítését bemutató DVD-t, zenéket tartalmazó lemezt, valamint a D'Jinni névre hallgató pályaszerkesztőt. A tervek szerint májusban kellett volna, hogy megjelenjen az  Enhanced Edition, ám a mai sajtóközlemény szerint szeptemberben kell a boltok polcain keresgélnünk.
8.
8.
drip
Hát jah kalkstein hangja nagyon ott volt de tényleg nagyon hangulatos egy játék. az istenit holnap fel is teszem:D:D:D
7.
7.
LonGleY
Tényleg nem volt rossz, remélem működik majd a játékmentés az újabb verzióval, mivel én még nem vittem végig. Fene a Mass Effect-be. :]



5: befolyásolható - LY
6.
6.
petya92
Nekem is nagyon tetszett, ha kiadják ezt a verziót s lesz olyan pack, hogy ezt s az alapjátékot meglehet venni, akkor tuti elszaladok a boltba :)
5.
5.
felegyi
Egyik legjobb játék volt életemben! Választható oldal, befojásolható történet...
4.
4.
watto
régen kötött le úgy játék mint a witcher, főleg az 1.3-es patchel amitől hyorsan töltött + a magyar szinkron is istenivolt, lehetett jókat nevetni pl Kalkstein-en
2.
2.
watto
sztem ezt is végigviszem :D
1.
1.
Dcrysis02
Na ezt már kipróbálom, ha tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...